- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Az én véleményem
Én anno végig néztem egy csomó videóját Oluvnak,még a sétálgatós, bringázós videóit, ahol csak beszélt, olyan szép környéken lakik, jó kis chillezős videók voltak. Amit gondolok, hogy Oluv annyira maximalista, hogy az már-már beteges, tipikus ismérve a meg nem értett zseniknek, nehéz velük az élet. Képes lenne évekig reszelni egy speakert, amikor már más ugyanannak a 3.generációját adná ki, szóval szerintem Oluv nem százas, mármint a jó értelemben
Aztán, mikor megláttam az asszonyát, biztossá vált, hogy az egész család nem százas
Mindazonáltal Bog sztoris videóiból tudom, hogy a kínaiak egy teljesen más "állatfaj" az európaihoz képest, mindent fordítva gondolnak, mint mi, egyszerűen nem értik még az európai igényeket, gondolkodás módot, ez egy hosszú folyamat lesz nekik, és amíg nem lesz európai emberük, részlegük, addig nagyon nehéz lesz közös nevezőre jutni velük, ezért simán el tudom képzelni, hogy valahogy elbeszéltek egymás mellett, vagy valami kommunikációs, vagy akár fordítási hibából romlott meg a viszonyuk, vagy Oluv túl lelkes volt, a kínaiak meg túlságosak szartak bele.
Szóval szerintem egyik fél se egyszerű eset.
Mindenesetre, amennyiben az earfunnál keresnének egy másik európai őrült zsenit, jó szívvel ajánlom nekik Alan Rosst, isteni kollaboráció lehetne
Nem tudom az Uboom X eladási darabszámait, és a haszonkulcsot se, de hiba lenne nem folytatni, hiszen már kitaposta az utat, és rendeteg tapasztalatot szerezhettek vele a tervezési, és gyártási folyamatok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán, mikor megláttam az asszonyát, biztossá vált, hogy az egész család nem százas