Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ó ezért az infóért hatalmas köszi az UboomX-et illetően!

De amúgy maradni fog a Plus ~30ezerért, vélemények alapján valóban megéri az a plusz tízes.
Ha jól nézem dec 1-ig van is időm megvenni (na nem mintha nem tudnám most azonnal, csak valamiért minden 5 számjegyű vásárlásra szeretek legalább egyet aludni, ez ilyen becsípődés nálam
). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
"No én azt gondoltam, hogy UboomX-et már rég nem lehet kapni ... "
Dobd be a keresőbe ... !
A gyártótól már jó ideje nem beszerezhető. A német amazon-on sincs, de itthon még igen.
Egyébként röhej, de ezt a hangszórót itthon hamarabb lehetett kapni, mint kb. bárhol a világon, most pedig tovább elérhető, mint bárhol máshol.
" ... szóba hozom azért a Plus-t is köszi!" – nincs mit! Most 30 pénz. Azért, ha azt szétdobjátok, csak nem dől senki a kardjába. Egyébként pedig ha nem hurcoljátok haza (7 fok → 25-30), hanem bent hagyjátok, akkor talán nem lesz baj.
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
No én azt gondoltam, hogy UboomX-et már rég nem lehet kapni, mert legutóbbi infóim szerint kifuttatták, de akkor lehet visszaolvasok inkább néhány oldalt a topikban.

A pénzt természetesen szétszórjuk, csak csóróság van feléjük, plusz nem is érdekel sajnos mindenkit, így bonyolult a helyzet kissé, de szóba hozom azért a Plus-t is köszi!
Bár igazából a felhasználási körülményeket tekintve a magam részéről sajnálnék oda bármi komolyabb hangszórót, mert pl nyáron biztos nem kedvezne semmi elektronikának se, ha hirtelen a 40 fokból berakják a hűtőszekrénybe és fordítva.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Az UBoom X után kb. bármi fájóan rossz lesz.
Egyébként most te állnád a cechet? Miért nem dobjátok szét a pénzt, ha már céges hangszóróról van szó? Akkor egy UBoom X sem elérhetetlen (amíg még kapni).... de ha ennyit nem szántok rá, akkor már – a nagyobb teljesítmény miatt, a "sima" Boom-al szemben – egy Boom Plus ~77 Eur-ért.
-
válasz
Pixx96
üzenetére
Hűtött raktár, kb folyamatos 7 celsius.
Igazából ezért is sajnálom a saját hangszórót, mert igaz most eleve hidegek vannak és kevésbé gáz, de pl nyáron a dögmelegben bevinni oda, rögtön belseje telemegy páralecsapódással és akkor úgy kéne használni...A Tronsmart halo 100 jól hangzik valóban, viszont aztán árukeresőn nézve meg kb ugyanannyi összegekért van kínálva, szóval gyanítanám, hogy az írt 60W-nak a felét se tudhatja a valóságban.
—————————————
@Seraph 16: Köszi az ajánlást, bár 30ezret szerintem sokallanak majd a fiúk (még az összeget szétdobva is), de gondolkodóba kerül a dolog!

Senki sem vár Uboom X hangzást semmitől sem, erről őket is tájékoztattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).