Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
francz'70
üzenetére
Bt hangszórók terén nincs igazán viszonyítási alapom. 4 éve vettem egy Evolveo Supremebeat C5-öt (aka Tronsmart T6), hogy a kertben szóljon a zene, az akkor még 3 éves kislányomnak. Szóval, régebben sem voltak vele komolyabb elvárásaim, mint ahogyan most sem, hiszen leginkább csak podcast adásokat hallgatok vele. Ami tetszett, és amiért most is a Tronsmart mellett döntöttem, az a hangerőszabályzó tárcsa megléte. Korábban is nagyon hasznos volt, és most a munkahelyemen is az (változó környezet), mert így könnyebben és gyorsabban tudom szabályozni, mint a tableten.
Ha zene, akkor a dinamikus, populárisabb stílusokkal többnyire egész jól megbírkózik. Zahara - Incwad'encane, The Box - Crying Out Loud For Love, stb, egy "sörösdobozhoz" képest meglepően nagyot szólnak. Nekem a középtartomány kiemelése előnyösebb, viszont, aki erőteljes basszusra, dübörgő mélyekre vágyik, annak lehet, hogy a T8 kevés lesz.
És akusztikus zenére, klasszikusokra, jazzre is az, de nyilvánvalóan nem ez a célközönsége egy ilyen hangszórónak. Gleb Kolyadin, Pat Metheny stb, ezek az előadók nekem már jobban igénylik az ideális akusztikájú teret, és egy olyan hangsugárzó-párt, ami képes felállítani a megfelelő színpadképet. A korábbi otthonomban jó nagy nappalink volt, a Heed Enigma hangsugárzóim ott gyönyörűen megelevenedtek, Steve Morse - Ghostwind dalát megkönnyeztem. A T8-al ez a hatás most elmaradt.
De azt mondanám, mindent a helyén kell kezelni, a kis sörösdoboz mérethez képest, teljesen elégedett vagyok a Tronsmart T8-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest