Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
oliwwer
üzenetére
" ... 1x1 használnám az udvaron is, háttérzajnak ... "
... akkor még mindig UBoom X. Én nem paráznék a rezonancia problémától. Egyrészt van rá megoldás, másrészt nem érint minden készüléket.
Jó alternatíva lehet még a Tribit LAVA. -
-
Aprósólyom
addikt
válasz
oliwwer
üzenetére
Egyébként meg digitális jelfeldolgozás van + erősítő. Még AUX bement sincs, ahol simán túl lehetne vezérelni. Úgyhogy kb. bolondbiztos user aspektusból, kivéve ha nem a terméket tervezték/gyártottak le szarul. Úgyhogy ennek tudatában, teljes nyugalommal mehetsz gariztatni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
oliwwer
üzenetére
a nem rendeltetésszerű használatot nekik kell bizonyítaniuk, szerintem felesleges kör előre ezen aggódni, pláne, ha semmi ilyesmi nem történt.
Ezt a 4k-t sokallom - egyrészt olyanról még nem hallottam, hogy a javítás/csere utáni visszaküldést is a vásárlóra terhelik garanciális esetben, másrészt jó esetben van lehetőség Alzaboxból küldeni, ami meg ennél biztosan kedvezőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyiért bőven jó. Akksit tesztelem most, annyit azért nem bír, mint a gyári adat, de egészen baráti az üzemidő. Igaz nálam alig megy 60-70% alatt.
Esetleg a TSMART01 ra dobja még ki nekem, hogy most 37006 ft.