Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Pixx96
üzenetére
Na ez a téma érdekelne.
Tudnál pár linket dobni?
Pro és Hifi kategóriában is van/volt pár JBL-em példának okáért JBL LSR 310-ből most is van 5.db.
Ezeket egyesével lehet megvenni, darabárasok, egyszerre vettem hármat, majd egy év múlva még kettőt.
Én nem tapasztaltam ezt az általad említett "szórást" viszont hallottam hogy sokan hamisítjáka JBL-t.
Pont azért mert ez a név ismert és eladja magát, nem úgy mint egy pl. Oluv, aki itt az isten csak éppen ezzel a névvel nem lehet eladni semmit, mert ezen a szűk közösségen kívül nem hallott még róla senki.
Szóval csak szeretnék utána menni az állításodnak, hogy honnan veszed ezeket a dolgokat, ez valóban így van-e, vagy csak hitelrontás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 7
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi