Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
francz'70
üzenetére
Bt hangszórók terén nincs igazán viszonyítási alapom. 4 éve vettem egy Evolveo Supremebeat C5-öt (aka Tronsmart T6), hogy a kertben szóljon a zene, az akkor még 3 éves kislányomnak. Szóval, régebben sem voltak vele komolyabb elvárásaim, mint ahogyan most sem, hiszen leginkább csak podcast adásokat hallgatok vele. Ami tetszett, és amiért most is a Tronsmart mellett döntöttem, az a hangerőszabályzó tárcsa megléte. Korábban is nagyon hasznos volt, és most a munkahelyemen is az (változó környezet), mert így könnyebben és gyorsabban tudom szabályozni, mint a tableten.
Ha zene, akkor a dinamikus, populárisabb stílusokkal többnyire egész jól megbírkózik. Zahara - Incwad'encane, The Box - Crying Out Loud For Love, stb, egy "sörösdobozhoz" képest meglepően nagyot szólnak. Nekem a középtartomány kiemelése előnyösebb, viszont, aki erőteljes basszusra, dübörgő mélyekre vágyik, annak lehet, hogy a T8 kevés lesz.
És akusztikus zenére, klasszikusokra, jazzre is az, de nyilvánvalóan nem ez a célközönsége egy ilyen hangszórónak. Gleb Kolyadin, Pat Metheny stb, ezek az előadók nekem már jobban igénylik az ideális akusztikájú teret, és egy olyan hangsugárzó-párt, ami képes felállítani a megfelelő színpadképet. A korábbi otthonomban jó nagy nappalink volt, a Heed Enigma hangsugárzóim ott gyönyörűen megelevenedtek, Steve Morse - Ghostwind dalát megkönnyeztem. A T8-al ez a hatás most elmaradt.
De azt mondanám, mindent a helyén kell kezelni, a kis sörösdoboz mérethez képest, teljesen elégedett vagyok a Tronsmart T8-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- ÚJ Cooler Master CK721 (Hybrid) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest