Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Pixx96
üzenetére
én most a hétvégén teszteltem először normálisan kültéren (mármint a Uboom X-et). kb 1.5 - 2 órán át szólt outdoor módban egy asztalon. bőven elégnek találtam a hangerejét, mondjuk nem is partyhangulat volt a cél, csak valami aláfestő zene. ez annyira jól sikerült, hogy amikor pakoltam össze, a közelben beszélgető hölgyek azt mondták, hogy a hangszórót hagyjam ott. meg is lepődtem, hogy nemhogy nem zavarta őket, de kifejezetten élvezték hallgatni. számottevően nem is merült, szóval nekem ez egy borzasztó optimális hangszóró. amikor vicc áron meg lehetett venni, akkor túlzásnak éreztem behúzni egy másodikat is belőle, de fene gondolta volna, hogy képesek lesznek majd ennyire eltöketlenkedni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest