- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ja igen, az enyelgéshez hozzá akartam fűzni, hogy ezt az idő majd eldönti. Ha valami szar, azt Bog megírja, megmondja, ő is össze rúgta már a port pár kínai céggel. Interjúkban is bátran feszeget kényes dolgokat, mer kérdezni, és mer nemet mondani, én nem hiszem, hogy ettől tartanunk kell.
Egyelőre az earfun nem tud hibázni, jó az app, jók a speakerek, és még a 6000 Ft-os fülesük is rohadt jól szól, jobban pl, mint egy 2-3x drágább másik füles. Én televásároltam a családot earfun fulesekkel. Amint a kapzsiság elkapja őket, és elkezdenek szart csinálni, vagy drágán adni a cuccaikat, kiderül minden.
Egyelőre marha jó az ár-érték arány náluk.
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nyilván nem volt ott Bog a találkozón, gondolom a csajok mesélték neki, és nem is hiszem, hogy Oluv ezekkel a csajokkal egyeztetett a fejlesztés során
Sose fogjuk megtudni, mi az igazság, de, ha választhatok, én is inkább Oluvnak, ha nem jött volna le az előző írásból. Hieteles ember, szembement nem egy gyártóval.
-
szebe
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nekem abból a szempontból tetszik, hogy nem ilyen karabineres kis cucc mint a Clip mondjuk, de azért a Flipnél kisebb (tényleg mint egy 0,33-as üdítő). Valszeg pont a hasonlókat célozzák vele.
Dolgozói kedvezménnyel 40 európai pénz volt. Kicsivel többért van Flip, de tényleg nincs szükségem akkorára.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi belépő szinten
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest