Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nincs nagy tapasztalatom a nem akksis hangszórókban, de így elsőre az Edifier márka ugrik be (ár/teljesítmény). Mondjuk: Edifier QD35 (megosztó a külső, és mono)
A D12-ről eddig jókat hallottam, és szerintem külsőre is rendben van.#20619 Acélfarkas
" ... egy micro hifivel ami bluetooth kapcsolattal is rendelkezik ... "
Ezek a mai micro-Hifi-k eléggé ... szóval nem is tudom ...
... ezen felül a főegységet + 2 hangszórót két szoba között mozgatni, nem lehet nagy vidámság. Akkor már inkább megint csak valamilyen sztereó aktív Edifier hangfalpár. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez esetben nem járnál jobban egy micro hifivel ami bluetooth kapcsolattal is rendelkezik?
-
BigBlackDog
veterán
Akkumulátort két dolog miatt akarnám hanyagolni;
- Esetek 90-95%-ban beltérben lenne használva, konnektorhoz közel, egy helyben.
- Akkumulátorcsere miatt nem akarnék idegeskedni, hogy 4-6 év után kell-e cserélni, örülnék, ha 10-15 évre lehetne tervezni.
Viszont lakáson belül azért lenne mozgatva naponta többször is, emiatt valamennyire mobilis kéne legyen. De cserébe hallgatva sem egy helyről lenne (inkább csak "háttérzeneként", így a sztereó élményt nem is igazán tudná kihasználni a célszemély). -
hcol7
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
az aptx mindenkepp elony, ha van fuled a zenehez, viszont
ha nem akksirol akarod hajtani, hanem 220rol, akkor erdemesebb lenne egy kis erosito egy 2.0 hangfalparral, es azzal sokkal kozelebb kerulnel a hifi mezonyhoz. es akkor meg valos sztereo is lenne. zenehez ez szerintem fontos.
ujabban az erositokben dac is elofordulhat, igy plusz eszkoz nelkul barmilyen bemenetrol tudnad neki biztositani a forrast.
de fenntartom a tevedes jogat. -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Milyen bluetooth hangszórót ajánlanátok, ami megfelel az alábbi követelményeknek?
- Jó hang, zenehallgatás lenne az elsődleges cél. A kialakítás miatt értelemszerűen a sztereó élményt elengedem.
- AAC és aptX támogatás (ha ennek van hozzáadott értéke).
- 230 Voltos hálózatról tudjon üzemelni, ha lehet, akkumulátormentes kivitel előnyt élvez.
- Itthoni, pár napon belüli beszerzés megoldható legyen (akár apróról, használt eszköz is játszhat).
Árban első körben 30-100e Hufos tartományt lőném be, aminek nem szeretnék átmenni a felső végéig, inkább a jó ár-érték arány lenne a fontos. -
Pixx96
aktív tag
válasz
Zοltta
üzenetére
én is ezt használom nagyon jó kis EQ. Annyi kiegészítés képpen javarészt spotyn hallgatok zenét ahol van EQ én minimálisan meg szoktam tolni 60hz-es sávot így sokkal jobb a hangja (nekem legalábbis) lehetne gyári EQ is 60-62hzes sáv hangfal simán bírja sokkal mélyebb így a basszus

-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
" ... vegyél ugyanannyiért egy motion boom-ot, és akkor ingyen feljebb tudsz léni"
Ezzel a feljebb lépéssel én vitatkoznék. Más karakterisztikájú a két hangszóró. A Boom inkább egy bizonyos zenének (EDM) áll jól, ill. nagyobb hangerőn elég csúnyán szétesik a hangja (basszus függvényében torzít, és a magasak elég csúnyák lesznek).
A Motion+ -ban ugyan nincs annyi mély, de méretéhez képest azért elég mélyre le tud menni, ill. kb. minden zene közel egyenletesen tud rajta szólni.
És akkor a méret, hordozhatóság ...
Nálam nem véletlenül ment a Boom, és maradt a Motion+, mikor jött az UBoom X. -
Zοltta
senior tag
válasz
Zοltta
üzenetére
Meg találtam
Ezt még a volt kollégámtol vettem jó pár éve, és amennyire nem ismert márka, olyan kis bivaly cucc volt. Imádtam

Volt benne kellő mély, jó magas hangok, aksi bírta kb 2-3 napig. Mintha egy motion plusz lett volna

Ha újra kapható lenne tuti meg venném
Sajnos pár éve elfüslt a nyáklapja nem tudni, hogy miért.... És utána vettem a Motion pluszt 
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Zοltta
üzenetére
UBoom X-t vagy most veszel vagy soha, mert már nem gyártják.
Csak 1-2 boltban van megmaradt pár darab drágán (és ki tudja merült akkuval tartják-e a polcon) vagy használt után vadászol. És hogy most itt vagy szerencséd van, nem kell vadászni, mert pont a napokban kezdte el hirdetni egy srác a sajátját, (ide is betette a topikba), amit akcióban megvett hirtelen felindulásból, de nem használja, úgyhogy eladja.
A hardverapron megtalálod. -
Zοltta
senior tag
válasz
Cyborg
üzenetére
Már úgy meg szerettem, hogy nem akarom eladni.
Jah eleinte én is a Boom pluszt akartam venni, de lehet egyből a a Uboom X lesz
Én
Jbl flip 3 - flip 4, - > Charge 3 - > Motion +
Volt még egy de annak most nem tudom a nevét
A jbl-ek hatalmas baklövések voltak... Nem is fogok már többet venni... Gyorsan merült, recsegett a hangszóró benne ahh csak a fejem fájdult meg tőlük, annyira problémás volt mind..
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Azért nem jutott eszébe, mert az Uboom X-et délutános műszakban mindig csak hoztam és utána vittem is.
Viszont a Boom Plus ugye bent maradt pihenni az irodánkban, lett is kinézve neki hely egyik polcon, viszont az egyáltalán nem rejtekhely és reggel mindig főnökasszony kezd az irodánkban, így rögtön szemet szúrt neki.
De előbb utóbb úgyis kiderült volna, plusz már az Uboom X-es időszakról is tudott már.Amúgy annyiban hülyeség volt az egész, hogy nem kérdeztük meg előre (nyilván nemet mondott volna mindenképp
).Pontosan a karácsony miatt is gondolom most, hogy pont időszerű lehet feldobni valahová, színes szöveget is tudok írni és szerintem egyébként nagyon fotogén hangszóró is egyben.

Az biztos egyébként, hogyha nem lenne az Uboom X, akkor nem is gondolkodnék máson és mindenképpen megtartanám, külön tetszik benne, hogy sokkal jobban átlátszó az előlapi rácsa és szembetűnnek a hangszórói.

——————————————————
#20604 carl18: Én annyira nem sajnálom a dolgot, mert így legalább pont van az egészre téve és legalább már az Uboom X-et se kell cipelgetnem, annyira személy szerint nem hiányzik nekem a zene, tökéletesen el tudok lenni kussban.

Pontosan ugyanez volt a magyarázat, hogy baleset esetén így meg úgy, nem hallja az egyik a másikat, amit el lehet fogadni.
Mondjuk azt viszont kevésbé lehet elfogadni, hogy éjszakás műszakban meg konkrétan 4 órán keresztül egyedül van a raktáros, szóval ha ott történik valami, akkor hiába szól közbe zene vagy épp nem, de inkább már nem mentem bele ott a továbbiakba… -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
" ... elkobozta a főnökasszony, hogy munkahelyi policy így meg úgy ... "
Ezt a szívást! Ez eddig nem jutott eszébe?
Meg kellett volna kérdezni, hogy:
"... kiskezét csókolom! És a corporate well-being-el így mi lesz?"" ... elvileg drágábban is fogom majd tudni eladni ... "
Gyakorlatilag is. Ha gyorsan lépsz, akkor most kari ajándéknak biztos, hogy valaki boldogan elviszi majd. Kell pár jó fotó, egy őszinte, de nem marketing szöveg, és szerintem 3-4 napon belül viszik is.
-
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Igen tudom Budapesten milyen magas a négyzetméter ár, csak ha a kis városomba (Abádszalók) is ilyen magas a Ingatlan ár néha, ha egy lerugott (Salétromos vályog házat próbálnak 15 millióért eladni, vagy a régi hőhídas kádár kockák is 20 millió körül mennek..
Csak erre írtam itt a vidéki árak is relatív magasak, és sokszor láttom amit az ember vesz házat még költeni kell rá. (Alu kábelek cseréje) Komplett villamos rendszer felújítás, és társai, új ablak és ajtó aztán a falat újra vakolni és társai.
Mert amit írtam hogy a ház 40-50 millió de itt vidéken lehet esztétikus de már rajta a nemes vakolat, belül meg reped és penészedik. Az ablakok se zárnak jól, ha 3 hét alatt az a ház el tud fűteni 200 köbmétert gázt akkor hiába esztétikus ha nem fent tartható.
Szóval azért ezt már sokszor láttuk lehet valami szép és jó, de ha nem tudja valaki lakni vagy fűteni akkor nem sokat ér vele. Pedig a városomba láttom mennyi ember járt így, gyerek kori barát apja is gázszerelő volt 2 szintes házat csinált.
De hogy felmentek a gáz árak is megöregedett nem lakják a házat mert nagy és (Drága fűteni) Így lakókocsiba lakik.
De van aki "Melléképületbe lakik" és erre írtam sok embernek van a városomba szép háza.
Csak ha nem lakható vagy elég drágán akkor így szerintem nem sokat ér.
Sajnálom, ez nem jó hír pedig csak fel akartátok dobni kicsit a munkahelyet élettel.
Ha a zenélés nem megy a munka minőség rovására akkor szerintem nincs baj.
Persze attól függ milyen munkakőr, például ha valakit azért ér baleset mert a zene miatt nem hallotta az más tészta.
De Korrekt akkor lett volna hogy ha mondja( Lehet zenét hallgatni) De ne túl hangosan.
Persze azt tudjuk mindig a munka adó szabja meg a munka körülményeket.
Így a Baleset esetén is őt vehetik elő, szóval azért ezt el kell fogadni.
-
Ilyen nincs!

Pont egy hete van meg a Motion Plus és ugye melóba szánt hangszórónak lett rendelve.
Kb másfél napot járattam, mert úgyis szabadnapjaim voltak és nem tudtam még bevinni, de aztán bevittem és szépen bizonyított is, hogy a nagyobb raktárhelységben is simán helyt áll, esetenként szinte nem is éreztem, hogy érzek különbséget az Uboom X-hez képest (egyiket se hallgattam max hangerőn soha és nem is tervezem), olyan jó hangszóró ez is.Aztán másnapra eltűnt és aztán rá mégegy napra kiderült, hogy elkobozta a főnökasszony, hogy munkahelyi policy így meg úgy, nincs blűtüsz hangszórózgatás.

Tehát hirtelen lett egy felesleges hangszóróm, ami többet volt járatva, mint ténylegesen használva.
De egyáltalán nem bántam meg, mert legalább megismerkedtem a Soundcore termékekkel is és bátran ajánlhatom majd ismerősöknek is, ha úgy lesz.Plusz elvileg drágábban is fogom majd tudni eladni, csak nem hardverapróra kell felraknom, amit tudatosabb emberek használnak.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Kültéren a bádogot ne sima szilikonnal tömítsd, mert azt gyorsan megeszi az idő. Erre vannak kifejezetten bádogozáshoz valóak, amik sajna sokkal drágábbak, de bírja a külteret. (főleg UV miatt, de gondolom a savas eső is számít)
40-50milla?! A pesti ingatlanok meg 1-1,5 millás négyzetméter áron mennek és ez semmi luxi. Egy mikro lakást kapni ennyiért.
15 évvel ezelőtt pedig a Luxus ingatlanok mentek ilyen nm áron!!!
Ami még durvább, hogy ez a szintű drágulás nem csak nálunk megy. Az egész nyugati világban ez van... Ez nem összeesküvés elmélet, ez már a összeesküvés a javából a gyakorlatban. -
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Köszi az infót
Új hozzászólás Aktív témák
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest