- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiPistike
tag
válasz
Beni2360 #21659 üzenetére
Jó ideje mindig csinálok kicsomagolós videót.
Elküldtem nekik ennek a vágott verziójának a youtube linkjét, amire lehetőség van. (Ezen nincs meg a kicsomagolás eleje, mert a youtube-ra nem szívesen teszek fel személyes adatokat tartalmazó dolgokat.)
Linket sem tudok adni, mert azóta a termék nem elérhető, mert levették.
Amúgy ugyanaz a töltő jó hozzá ami a te kézi akkus fűrészednél van mellékelve, mert ismerősét kipróbáltam.
Itt az akarással van a gond, úgy érzem.
Eddig még nem intéztem náluk garis dolgot, pedig van pár műszaki cucc ami meghalt, persze nemsokkal a garin túl. -
kicsiPistike
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Bangood-os reklamációval kapcsolatban, amit Paypalon keresztül fizettem ki.
Rendeltem egy akkus mosót 2db akkuval és töltővel ami meg is érkezett, de töltő nélkül.
Jeleztem is ezt feléjük, így van egy nyitott jegyem, ment az irogatás-válaszolás, fotók-videók elküldése, sku meg barcode kérése részükről. Mindent elküldtem ami kellett.
Az utolsó válaszuk szerint ők elküldték jól a csomagot és helyi beszállítónál érdeklődjek.
Most újra írtam nekik a csomag sértetlen és bontatlan volt.
Milyen lehetőségem maradt még?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest