- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kychy
csendes tag
válasz
alcapone386 #22504 üzenetére
Köszönöm a valaszod, meg mindenki masnak is akkor varok, egyszer csak megjön. Alirol eleg sokat rendelek, de 6-12 nap alatt szinte minden ideert.
-
4Grider
félisten
válasz
alcapone386 #22471 üzenetére
Mivel a cseh raktárból két hónap késés után sem sikerült eljuttatni hozzám a megrendelt akkumulátort, megírtam nekik, hogy nem tudok tovább várni, lemondom a rendelést. Egy hét alatt visszafordították a bankkártyámra a pénzt.
-
BoB
veterán
válasz
alcapone386 #22471 üzenetére
Ne a Banggood oldalán lévő csomagkövetlst nézd, úgy tűnik EU raktár esetén az nem mond semmit.
Felette van csomag azonosító, azt keresd ki melyik cég szállítja és az ő oldalukon lehet látni hol áll.
-
vandor01
senior tag
válasz
alcapone386 #18603 üzenetére
lehet orulne neki? hetvegen otthon ulnel az akvarium elott nem pedig a cimbikkel menne logatas kozben a sorteszt egesz hetvegen
vagy lehet hogy megse orulne mert mikor lelepsz van egy egesz hetvegi szabija?
-
vandor01
senior tag
válasz
alcapone386 #18601 üzenetére
nagy pecasnak nincs akvariuma otthon ahol meg lehetne tesztelni az ujonan beszerzett cuccokat.... tartani par harcedzett halat azt megnezni mit csinalnak kikerni a velemenyuket esetleg evente 1x 2x hal-konzultaciot tartani ahol velemenyuket kifejezhetnek
-
válasz
alcapone386 #18599 üzenetére
Akkor a következő hétvégén retteghetnek a halak
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18573 üzenetére
Nekem jött most email h feladták a rendelést, 10.03 ra írta a várható szállítást. Annyira nem izgat hisz még az i11-et sem vettem meg, de örülnék neki ha jövő héten megjönne.
-
válasz
alcapone386 #18571 üzenetére
A halak meg az ellenkezőjét remélik.
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18565 üzenetére
Tegnap én is írtam nekik ismét,én is kaptam tracking numbert. Elvileg nekem is 24.én adták fel. Hát gondolom akkor a héten már nem érkezik meg.
-
válasz
alcapone386 #18565 üzenetére
Nem szoktak de amit látsz utolsó bejegyzésként ma 08:00-ast eddig mindig eljut a nyomkövetésük, ezután van az hogy nem érkezik meg 2 napon belül ide. Elméletben holnap ha látsz valamit akkor minden rendben van.
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18561 üzenetére
Én szeptember 10.én rendeltem egy blitzwolf töltőt [link] a leendő iphone telefonomhoz szintén CZ raktárról és 5 business day-es szállítással. Paypall-el ki is fizettem azóta is processing van. Írtam emailt de érdemi választ nem kaptam csak sablon szöveget hogy amint küldik kapok emailt stb stb.. Most rendeltem először tőlük és valószínű hogy utoljára is, még így is hogy tudom nem egyedi a problémám .
-
válasz
alcapone386 #18561 üzenetére
Most megint cseh Covid gond van, tavasszal is volt időszak hogy az a rész karantén alatt volt és akkor semmi mozgás nem volt lehetséges. Most nem néztem utána, de ez az új járvány helyzet is lehet ok.
A másik az ha nem kérdeztél rá hogy valójában az az egy darab létezik-e, akkor majd amikor az utánrendelést megkapják akkor adják fel. A készletnyilvántartás finoman fogalmazva sem követi a valós helyzetet
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával