- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Megjött a Chuwi ubook. Csak a tablet+töltő. Így azért nem annyira jó az ár. Fáma futár hozta, 1 nap késéssel. Nem is telefonált a futár, csak bekopogott. Elnézést se kért, hogy 1 nappal később hozta, mint jelezte a cége.
A tabletről: arra amire kell elég a teljesítménye. Passzív hűtése van, teljesen hangtalan. YouTube közben langyos. Office 2016 fut normálisan, összetett excel is, meg 200 oldalas docx is.
5ghz wifi ok, Bluetoot ok. Hangszórója is elég hangos szerintem. Védőfólia van rajta gyárilag. Windows 10 automatikusan aktiválódott.
Nem küldöm vissza, de egy paypal reklamációt megérne szerintem. Igazán odaírhatták volna, hogy nem alap tartozék a billentyűzet. Miért a faq-ból kell ezt megtudni. Nincs is nekik, de a chuwi saját boltjában sincs. Aliról meg vám+áfa gondolom, 20e lesz. -
Victoryus
addikt
Ha beváltom ilyen vip cuccra az vajon működik? -2$ posta vagy lehet olyat is, hogy -990Ft telefonra. Lehet kipróbálom. Azt a skót mindenit
szerk: csak egyet lehet megadni, vagy a VIP3 2$ posta, vagy a 990Ft smartphone. Genyók ezek. Tényleg minek akkor ez a sok pont, elhasználni nem lehet. -
Victoryus
addikt
Van 508 BG pontom. De ha beteszek egy Poco M3 pro-t a kosárba, akkor nem tudom beváltani. Hogy lehet ezt felhasználni?
-
Victoryus
addikt
válasz
Beni2360 #21348 üzenetére
Azt rendeltem ami 85e forint. Azért se volt furcsa mert a tesztarenan is 85e forintot írt, fullos csomagra. Utána néztem, hogy az másik link, és ott külön fel volt tüntetve a billentyűzet.
Tudják ők, hogy félrevezető,.5x írta a chaten hogy elnézést a félreértés miatt... Lehet nem küldöm vissza, majd kerîtek hozzá valami bluetoothos kütyüt, meg nézem hátha lesz valahol eu raktárból.
Mindenesetre a tanulság az, hogy legközelebb a GYIK-kel kezdem. Jövő héten ér ide, meglátjuk mit tud. -
Victoryus
addikt
Sziasztok!
Banggoodról rendeltem egy Chuwi Ubookot, cseh raktárból A probléma, hogy elnéztem, és nincs hozzá billentyűzet, toll. Billentyűzet gyakorlatilag csak Alin van most hozzá, 20e.forintot meg nem ér meg. A teszt oldalakon mindenhol azt írták, járt hozzá,.képeken rajta volt. A gyik-ből derült csak ki, hogy megszívtam, nem jár hozzá semmi. A termékleírás nem îrja, hogy nem jár hozzá. Annyit ír, hogy a csomagban a tablet meg a töltő van. De a teszt videókban egy dobozban volt minden hozzá..
Már nem tudtam törölni a rendelést, mert azt írták chaten, hogy átadták a futárnak. (6 öra telt el fizetéstől) Annyit írtak még, hogy 7 napig el lehet állni a vásárlástól miután megérkezik a cucc. Ez a része hogy működik? A postát én fizetem vissza a cseh raktárba? A Paypal ad valami védelmet? 85e forintot nekem megèrt volna kompletten, de így már nem. (+H3 toll 15e, +bill. 15e)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó JBL charge 5 !
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest