- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st6969 #21053 üzenetére
Én is látok drágulást és írtam én is hogy a szállítás az problémás lett mostanában, annak ellenére hogy én nem tapasztaltam eddig. Bosszantó de én nem hiszem hogy szándékos lenne , inkább nem megfelelő hozzáállás. Azt nem csak itt, hanem más cégeknél, akár magyar webshopnál sem értem hogy miért hirdet olyat ami nincs raktári készleten azonnal megvásárolhatóként. Írja be hogy megrendelésre, itt preorder X időpontig történő elküldéssel amit ha lehet be is tart. Persze ezeknél is lehet beszállítói probléma, ami csak azzal jár hogy a beszállító hitegetését tudja tovább adni a BG.
Senki nem gondolt chip hiány és ritkaföldfém nyersanyag hiány problémákra, energia problémákra Kínába ami a gyártást befolyásolja és ugye nem publikálják hogy náluk mi is van Covid témában most. -
Torony 1.
tag
válasz
st6969 #19143 üzenetére
szia.amit linkeltél ,az egy elinditott csoport,és igen ,1 ember kell hozzá márt csak a csoportos ,kedvezményes árhoz.ha az óra lejár,elvész a kedvezmény.ekkor vagy nyitasz egy új csoportot,vagy keresel egy hasonló nyitottat.mindenkinek saját részére,címére postázzák a terméket,nem kell szétosztani.
-
válasz
st6969 #19143 üzenetére
Kezdem azzal hogy szerződési feltételek szerint egy személy egy BG fiók.
Többször írtuk már ennek Group buy-nak a lényegét és írják a Rules résznél ők is.
De akkor röviden:
indítasz egy csoportot, kifizeted a kedvezményes árat, megosztod az ismerősöddel, aki csatlakozik és szintén kifizeti a kedvezményes árat, akkor létrejön a csoportos vásárlás és mindkettőtök megrendelését elkezdik feldolgozni.
A két vásárlásnak a meghatározott időn belül kell megtörténni mert akkor ugrik a csoport kedvezmény. Írja miután kifizetted az indítást.
A más csoportnál ahova csatlakozol ott meg az élők Group buy-hoz tudsz.
Nem mindig 2 fős csoport van meghatározva.
Csatlakozhatsz más csoportjához is.
Van amikor csak New users only a csoportos lehetőség -
válasz
st6969 #18719 üzenetére
Nem kell belépned a PP-ra, a kupon kód ellenőrizhető még az összesítő oldalon. Leírom én hogy szoktam.
Kosárba rakom a terméket.
View cart
Alul a Proceed to Checkout gombra kattintok. Nem a Paypal Checkout-ra
Ezután az összesítő oldalon lehet tesztelni a kuponokat, pontokat a baloldali opcióknál a Grand Total az mutatja az aktuális összeget.Ha meg van a megfelelő kombináció akkor a jobb oldalt lent a Place Order gomb és lehet fizetni a megfelelő módon.
-
válasz
st6969 #18709 üzenetére
A kártya -bankszámla- meglesz terhelve -zárolva lesz az összeg- mivel meghiúsult a vásárlás ezért majd ez a zárolás meg fog szűnni, addig is a bankodban (a Revolutnál) van pénzed.
A Banggood-on egyébként fizetés után rögtön lehet törölni a vásárlást, van Cancel order, de ahhoz rendesen végig kell menni a fizetési folyamatnak, itt nem történt meg. -
válasz
st6969 #18703 üzenetére
Én mindkettőt kifizetném.
Esetleg a saját VIP fiókodban, meg vannak Neten Banggood kupon dolgok vagy ebbe a topikban kérdezz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest