- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Alien4 #20854 üzenetére
Csakis mágnesest használok mindegyik készüléknél.
Mivel engem nem nagyon érint és több kábelem van mint amennyit használni tudnék már nem foglalkozok vele. De nézzél körül Alin biztos találsz olyat ami jó lesz.
Válogassál. -
Beni2360
félisten
válasz
Alien4 #20844 üzenetére
Hát nem veletlen az 50 cm.
Minnel hosszabb annál nagyobb a veszteség. 1 m-s 3AQ töltővel 2.4 A tudott de függ a vevő egységtol és az aku lemerulsegetol is. Egy éjszakai tolteshez bőven elég a 2A szvsz.
Ui: Nálam minden ilyesmi ki van tiltva a hálószobabol. Vagyis csa én használok ilyesmit és ha nem tudok aludni kimegyek a nappiba és ott a tabot kapcsolom be.
3A kabelt meg találsz bőven. De nem régen láttam 5A is. Bőven van idő reggelig a feltoltesre. -
vandor01
senior tag
válasz
Alien4 #17832 üzenetére
jaja azert van ez a topic hogy felhivja figyelmedet hogy sajna ez a nemetDHL- Feucht kombinacio nem igazan vasarlo barat.....
egyenlore en is csak kinabol veszem a telcsiket de nincs Feucht kombo!! es nem surgos a cucc.... nem rendit meg ha esetleg vitaznom kell BG PP -vel 1-2-3-4 honapig??? es ha varnom kell az esetleg eltevedt telefon arara 2-3 honapot nem vag foldhoz...
ezek informaciok fuggvenyeben te dontesz!
ha azt ajanlom nekem tok jo 2-4 het alat problema nelkul a jon a telcsi.... magamreszerol 100%-an eddig igy mukodott (GLS hozza belgiumba)
es ennek hatasara megveszed... aztan Feucht nevu fekete lukban eltunik a telcsi majd honapikig vitazol varsz a piizedre akkor meg én leszek az uccso genyogyorsan kell a telcsi vagy sem? kell e egy kis izgi bizgi?
eleg izgi-e? vagy jobb mint tuncsizni es szobrokat donteni??
szoval a 10-20 e ft sporolasert dontsd el te magad mi a jo neked.....
minden informaciot megkaptal.......
-
vandor01
senior tag
válasz
Alien4 #17825 üzenetére
ezt olvasd el Feucht
az en otletem.... fogod a kis piiizecskedet hozzadobsz meg egy kicsit 10-20e ft-ot azt penteken vagy hetvegen felkeresed a legkozelebbi occco helyi kereskedest megveszed garival es Vasarnap mar nyomkodhatod meg lajkolhatsz rajta.... vagyis szerintem -
ssgt1981
senior tag
válasz
Alien4 #17503 üzenetére
Nekem ma jött meg az április 14-én feladott sima és a május 1-én feladott eu prioritys csomagom is. Szerintem ezek vállalható szállítási idők.
Az április 24-én feladott prioritys csomagom pedig ma érkezett meg az országba. Az mitől lehet, hogy a később feladott csomag hamarabb megjön?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen autót vegyek?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest