- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
nexuspolaris #22394 üzenetére
Ami még furcsább...
Nem az... ha nincs cseh raktárban, keres másikban és ha ott van, onnan küldik ki...
Nekem spanyolból küldték, igaz ott a 7 napos szállítás nem jött be, 10. napon cseteltem, hogy sztornózzuk akkor, de a biodroid pár perc alatt elintézte spanyolból, mert ott volt belőle raktáron ugyanígy a németeken át hozta a GLS 5 nap alatt, beleértve a 7végét is... -
yogibear
addikt
válasz
nexuspolaris #22387 üzenetére
Mondjuk Chaten egy biodroidnál ? Mint mindig?
-
yogibear
addikt
Rettenet ez a mobil app, ráadásul magyarul...
"várhatóan jan 3 előtt érkezik" aha... érkezik... lfs...
In stock. Expected to ship before Jan 3 - ez inkább kb:
"Raktáron. Várhatóan jan 3 előtt postázzuk (elindítjuk, satöbbi)"...Amúgy meg HK-ból jön, így ingyenes a szállítás... Banggood Priority Shipping-gel...
Ilyen hülyeségeket nekem a webes oldal fel sem dob, mint amiket mutatsz, ha berakom kosárba...
Fizetésnél meg ott van hogy ingyenes szállítás, csak a szállítási biztosítás 1083 huf plusz, ha akarod... -
yogibear
addikt
Ő már nem ajánlotta fel a visszatérítést csak a várakozást
Kizárt... Amíg el nem indítják a csomagot csak "processing" van, addig ha kéred vissza kell utalniuk... Ha már elindították a csomagot, csak legfeljebb áll valahol Kínában, akkor már nem...
Amúgy nem is fogja alapban felajánlani neked kell szólnod és ragaszkodni hozzá... hülye lenne felajánlani magától... ha 2 hónapig várod, akkor 2 hónapig használják a pénzed... szó szerint... berakják számlára és napi kamatozással is ingyen pénz... vagy felhasználják más áruk megvásárlására.. tartozások kifizetésére, satöbbi...sok kicsi ingyen pénz is sokra megy...
Ha meg felajánlott "hasonlót"... akkor pláne nem látja, hogy érkezik-e egyáltalán belőle valamikor is... szal ragaszkodj csak a pénz visszaadásához...
Az sajnos nem mérvadó náluk, hogy hirdetik, akciózzák... attól még lehet, hogy az árú nem jön meg hozzá Kínából (a tiédnél Kínából érkezést látok)... -
yogibear
addikt
Chaten beszélj egy biodroiddal, ne az automatával vacakolj és ott kérdezz rá, ha ugyanezt mondja, esélyes, hogy egyik raktárukban sem találja... ha valahol mégis, lehet el tudják küldeni onnan...
A 7 napos cseh raktáras rendelésemre 10 nap után kérdeztem rá chaten, kislány kért pár nap várakozást, nem ajánlotta fel egyből a visszafizetést (eredetileg az volt a célom), és még aznap elindult a cucc GLS-sel spanyoloktól... ott talált elküldhető példányt...
Ha lemondod, a kupon ugrik persze, de megrendelheted Aliexpressről, ott is láttam a termék nevére rákeresve, persze az ára más, de lehet ott is van jóárasítva, de idén szinte biztos, hogy nem fog megérkezni onnan sem, csak jövőre...
Az hogy mit és mikor és mikortól akcióznak vadul, semmit nem jelent, előfordulhat, hogy, mivel a tied Kínából lenne szállítva, ott sincs nekik készleten, vagy csak a karácsonyi diliházban nem tudják elindítani... talán csak a topikgazdának lehet róla valami ötlete, neki van rengeteg tapasztalata... -
yogibear
addikt
válasz
yogibear #22312 üzenetére
Tegnap a GLS kihozta a rendelést, csütörtökön, 10 nappal a megrendelés után beszéltem live chaten Melinával és intézkedett, pár órán belül be is csomagolták és még aznap a spanyol GLS depóba került, pénteken Neuenstein-ben és hétfőn már Alsónémediben volt, tegnap pedig kézhez is kaptam sértetlenül...
Minden jó, ha jó a vége, Centrum nélkül nincs hétvége.
Innen is thx Melinának. -
yogibear
addikt
válasz
sambenez #22313 üzenetére
Azon se csodálkoznék, ha Kínából hoznák... csak ne írja már hogy van cseh raktáron hét nap delivery-vel... még most is, mert most is akciósan árulja... 11.11 előtt óta, több, mint 2 hete, csak most Bleck Friday-jel..
Review-k meg kb október közepéig vannak csak... kizárt hogy ne lenne vásárló rá, 9.9 akcióban is árulták anno... akkor még ideért egy hét alatt a vásárlónak... -
yogibear
addikt
válasz
yogibear #22307 üzenetére
Na tessék, csak rájuk kellett írni chaten és 4 órával később már jött az email, hogy kegyeskedtek elindítani a cuccot... remélem nem csak kamu.
The expected arrival time is 2023-12-04.
Bebacna ha a csehektől ide még megkerülné párszor a Földet is Priority shippinggel a GLS...
Mondjuk érdekes, hogy mindenhol GLS-t Ír, de Madridot... az meg nem Csehország -
yogibear
addikt
válasz
sambenez #22309 üzenetére
Az attól is függ, hogy a termék oldalán mennyit ír feladási időnek Alin... volt, hogy 12 napra írta (max), de azt is elindította 5 nap után... általában igyekszem olyat választani ahol max 1 hétre írja, ez kivétel volt...
Tudom ez sem mérvadó, főleg nem 11.11 vagy egyéb ünnepek kapcsán, de Aliról nekem eddig mindig, minden értelmes időben elindult és meg is érkezett, soha sem kellett 10 plusz napot várni ahhoz, hogy egyáltalán foglalkozzanak vele, nem hogy chaten reklamálni miatta, hogy rá sem bagóztak, főleg nem 7 naposra ígért szállítás esetén...
Sajnos nem ez az első, hogy reklamálnom kell BG-n, egyre trehányabbak... -
yogibear
addikt
Apropó, még egy apróság...
Ha valaki chatelésre kényszerül és megkopott az angol tudása, netán nulla angol tudással rendelkezik, ne a guglit használja, hanem a DeepL-t.
Ingyenes és sokkal szabatosabban fordít mint a gugli.
Megnyitja egy második böngésző ablakban és bemásolja az angol szöveget, amit a biodroid ír neki és meg fogja érteni magyarul, illetve magyarul beírja amit ő akar válaszolni és azt sokkal szabatosabban fordítja le az oldal angolra, utána csak azt kell bekopizni a chat ablakba...
Ez a prog sem 100-as mindenben, de fejlesztik, javítják folyamatosan és jórészt inkább a szinonima szavaknál használhat nem egészen odaillőt... de az alap egyszerű szövegeket, amik egy ilyen chat beszélgetésben előfordulnak, azt nagyon jól fordítja oda és vissza is...
Nulla angol tudással is működik (control C, control V, és Alt Tab az ablakváltásokhoz és gyorsan megy), vagy ha csak egy-egy szót keres az ember, ami épp nem jut eszébe, mert nem használja napi szinten az angolját. -
yogibear
addikt
válasz
Sungoo #22306 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek... 11 napos a rendelés CZ-ből, 7 napra ígérve, szóval rájuk írtam chaten, hogy sztornózzák...
Melina kedves rettentő nagyon utána nézett és azt állította hogy a kollégái 22-én kezdtek foglalkozni vele...
Ha hétfőig sem történik semmi megint menni fogok chatelni, de akkor már mindenképpen sztornóztatom, mert 11.11 ide vagy oda ennyi idő alatt Aliról már rég elindult volna... -
yogibear
addikt
válasz
RVR400 #22288 üzenetére
BG-n már nem először van, hogy raktáron lévőnek írja, közben meg lehet hogy nem jött meg Kínából és hallgatnak, mint a sír, ha meg lemondod nem is kapacitálnak hogy várj még...
GB-n is van, majd lesz onnan... a BG meg kapja be, idén kifogtam, vagy csak trehányabbak lettek... -
yogibear
addikt
Holnap le fogom mondani a rendelést, mert cseh rakiból raktáron lévő cucc egyhetes szállítás elvileg és 6 napja processing a státusz...
Idén egyszer már szívattak ilyennel... azt is le kellett mondani, különben még mindig várhatnám...
Régebben mindig minden megjött, akár európai akár kínai raktárból... az ígért idő alatt...
6 nap időhúzásra már nem lehet ráfogni, hogy tele a kezük a 11.11-es rendelésekkel... -
yogibear
addikt
válasz
Dani82 #22283 üzenetére
Nézd már meg a linked címét a címsorban (amit kb senki nem néz meg és ezért szoktak ráfaragni)
https://mytrack-magyarposta.com/
Ez nem a Magyar Postáé...
Plusz gugli kereső rá:
Ki hívottÉn smst kaptam ezzel a szöveggel: "A 20394XNDHFG345B számú csomagja jelenleg a raktárunkban rekedt. Kérjük, fizessen 3,99 €-t a csomag további szállításához ezen a linken keresztül: https://mytrack-magyarposta.com" Én nem rendeltem semmit! Biztosan csalók!!!!
Amúgy nekem a Tűzróka meg sem engedi nyitni a linked, egyből rávágja nagy veres oldallal, hogy "félrevezető link"
-
yogibear
addikt
válasz
siege5 #22275 üzenetére
sok most a rendelés, biztosan lesz egy kis csúszás,
Veszem észre, több, mint 2 napos már a rendelés és még mindig "processing" innen a csehektől, 7 naposra ígért szállítással és "Expected Shipping Time: 2023-11-18"... még a Packeta sem ilyen gyors, ők is minimum 2 nap, ha odaát átveszik... elég esélyes hogy pár nap csúszás biztosan benne lesz... kivárom
-
yogibear
addikt
válasz
DarkByte #21270 üzenetére
Nekem a múlt szombati CZ rendelésem Paketa hozta be, innen motoros MPL-es hozta ki késő délután.
Délelőtt hívott MPL futár, jönne, jöjjön, látom autós, felhozza a csomagot azt mondja 5200 ficcs. Mi van? Ja hogy ez a másik, ami belföldi cucc és követő szerint hajnal 3-kor volt a bázison, de nem írták, hogy kiadták futárnak... persze így jobb volt, hogy még tegnap kihozták de a BG-s csomag meg sehol, amihez meg írta a követő, hogy futárnál van, aztán fél ötkor csörgött rám a másik futár aki mint kiderült motoros volt... Vagyis egy címre 2 csomag 2 futár. -
yogibear
addikt
Saját futárukkal még sosem találkoztam házhoz szállítással, csak csomagpontra... pedig belföldről is szoktam velük szállíttatni, ha van rá lehetőség, de ott is csak csomagpont kérhető (ami nekem jó itt van egy ugrásra egy GLS/DPD/Paketa pont... PPP csak azért nem, mert túl sokat kértek a bolt tulajától)...
Tudom hogy mind el van havazva most... csak nem tudtam, hogy Paketa MPL-lel is dolgozik... eddig csak EO-t és Fámát láttam... -
yogibear
addikt
válasz
rushty #21252 üzenetére
Ha Paketás, akkor hiába hozzák át éjjel ide a pesti raktárukba és kap reggel futár kijelölést meg számot, azt legkorábban délután/este veszi fel a futárcég és adja le a saját raktárában, ahonnan legkorábban másnap reggel veszi fel a kiszállító futár és viszi ki a userhez... de most, hogy el vannak havazva, van hogy estére ugyan a futár raktárában van, de csak másnap vételezik be, így egy napig ott is áll, az előző cuccom pont így járt... reggel itt volt a Paketa raktárban, este elvitte EO, de csak másnap délelőtt vételezték be, így a harmadik napon hozták csak ki... ez van... lényeg hogy megjöjjön.
Mondjuk az nem tudom, hogy a Paketa a saját futáraival miért nem hozza ki, nem csak Paketa csomagpontra szállításuk van, hanem házhoz is elvileg... plusz nem kellene a másik futárcéggel osztozni a zsetonon...
-
yogibear
addikt
Na ez érdekes lesz...
Szombati rendelés CZ raktár, kapott Paketa rendszámot, tegnap délután a cseh raktárukba bevételezték, ma fél 10 körül már itt volt az Ezred u.-i raktárukban, eddig semmi különös, a szokásos.
Aztán: Külső szállító partner nyomkövetési számának hozzárendelése... és mellette egy szám, aminek a linkje a királyi posta nyomkövető oldalára visz... ilyet sem láttam még tőlük... Fáma volt, EO volt, de királyi posta???
Ha tényleg velük hozatják ki, sosem fog ideérni. -
yogibear
addikt
Ha ezt látod "expected to ship before Nov 18"...
Akkor vagy lesz, vagy nem lesz...
Ugyanis rendszerint naponta tologatják a dátumot újabb egy nappal...
Magyarán, nincs készleten és azt sem tudják lesz-e valaha, valamikor...
Én is 2 hét időpont tologatás után kértem vissza annak idején a pénzt chaten a biodroidtól... nem kösz, nem várok, nem kösz, nem kell 50 pont... és ha ezeken a próbálkozásokon sikerül túljutni, lezárja a rendelést és kb 2-3 nap alatt visszautalják a pénzt...
Olyat szabad rendelni, aminél odaírja, hogy "in stock"... persze azzal is be lehet fürödni, ha épp a világ másik végén valakik megrendelik az egész készletet előtted, de nekem olyan is megjött, amiből csak egyetlen darab volt készleten, vagy max 2-3... -
yogibear
addikt
Nekem felhozta postás bácsi, mindkettőt, sőt simán megnézte volna az Alis hétfő reggel óta náluk lévő cuccom is de mondtam várok még egy napot az sms-re az ma reggel meg is jött.
Más kérdés, hogy a két BG cucc közül az egyik xar, hibás. nem jegyzi meg az utolsó beállítást, az utoljára használt módozatot (töltő, usb/TF player és BT adó/vevő is egyben), vagyis áram alá helyezve a BT csak vevőként funkciónál, holott a leírás szerint és a másik példányom így is működik, meg kellene jegyeznie az utolsó beállítást, de ez nem teszi.
Mindegy, szétkaptam, mint Floki a lábtörlőt, doboz kicsit meg is sínylette sajnos, de másként nem ment, és addig vakarásztam, míg kiderült, hogy a jack csatis Bluetooth panelen az egyik smd elektrolit kondi le volt válva és szét is esett, rendeltem idehaza alkatrészt este kb 2 nap mire ideér aztán meglátom működésre tudom-e bírni, ha nem kukázom és elfelejtem a BG-t egy jó időre... de legalábbis azt, ami nem cseh raktár...
Szerencsére a tanítható távirányító, az megy pöpecül, manuálisan is hamar be lehet tanítani 8 eszközt neki...
Tudom, reklamálhatnék, meg küldjem vissza (ez már a szétszedés miatt ugye tárgytalan) meg egyebek, de a herce-hurca nem ér annyit nekem... -
yogibear
addikt
Mindkét BG vicinálisos LD...BE csomagom ami tegnap landolt az OLK-ban, ma reggeli kiírás szerint "a küldemény a kézbesítőnél van"... Lehet még meg is kapom ma.
Más kérdés, hogy az egy napja szintén a helyi postán fekvő Alis csomaggal mi van, mert értesítő sms nem jött eddig, az előző kettőnél már másnap reggel jöttek... talán azt is kihozza a postás bácsi, jó lenne... -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #21020 üzenetére
Ha tudom, hogy ennyit bohóckodnak, megrendeltem volna Aliról olcsóbban és már itt lenne... de a sumákság az hogy azonnal "shipped"-re vált és cseszhetem csak várhatok évekig rá...
Azt meg előre nem tudni, hogy Paketával jön ami mindig ideért 15 nap alatt vagy elküldik föld körüli pályára és majd jövő karácsonyra talán ideér... -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #21016 üzenetére
Az én 2 db október 4-i rendelésemhez szvsz most szerelhetik még valamelyik kiszuperált Air America gépet, vagy már ezek is ott utaznak Elon Musk Teslája mellett.
06 Okt 2021 07:45 Item is ready for transport
20 Okt 2021 14:27 Felvétel - Felvétel a feladótól
20 Okt 2021 15:27 Szállítás - Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra
20 Okt 2021 15:27 Departure from office of exchange
20 Okt 2021 15:27 Departure to country of destination Belgium
Az ugyanazon a napon Aliról rendelt másik cucc meg reggel óta itt figyel a postánkon, az sms-t várom, ami valszeg holnap jön meg ( múltkor lecseszett a nő, hogy miért nem vártam meg az értesítőt, pénteken ott volt náluk, szombaton lementem érte, az sms-sek csak hétfőn jöttek róluk)... Igaz, az is egy hetet csücsült az NPKK-.ban... -
yogibear
addikt
Csoda történt. a két LD...BE csomagom 14 nap után ma új bejegyzést kapott a követőn:
Departure to country of destination Belgium
És megjelentek a számok a magyar posta csomagkövetőn is...
A végén még valami csak lesz belőle. -
yogibear
addikt
Nocsak, újabb, sokadik LD...BE "rendszámú" csomag ami nem akar megérkezni.
-
yogibear
addikt
válasz
maestro87 #20945 üzenetére
Én is tudom, hogy ünnepeltek okt. 1-7 között, ennek ellenére például az Alis távirányítóm, ami ma került az NPKK-ba, azt 3-án rendeltem és 4-én már volt "rendszáma", szépen fel lett dolgozva és elküldve, ünnep ide, vagy oda...
De BG Express két hétig nem szokott mozdulni
Ha a már említett Flyt Express/Paketa útvonalon jön, akkor, mint mondtam 10 nap (szintén BG Express)... Hogy Belgium felé, hányszor kerültetik meg vele a földet, azt nem tudom.
-
yogibear
addikt
Jogos és bosszantó a szállítás késlekedés, a későbbi feladás, de tényleg igaz az hogy az EU Priority Line az mindig Kínából indul és így eleve hosszabb lesz akármit is írnak
Viszont az AliExpress-hez nem célszerű hasonlítani,Nem értek egyet, mert amiket utóbbi időben rendeltem és kínai raktárasok voltak (szintén BG Express) kb 10 nap alatt ideértek a Flyt Express/Paketa útvonalon... vagyis a BG-nek is van gyors szállítási útvonala... Az utolsó kettő kapott belga "rendszámot", azóta sincs hír róluk, az előzőeknek meg csak számokból álló "rendszámuk" volt, azok az említett útvonalon mind meg is jöttek 10 nap alatt...
Ami különbséget látok, az az, hogy a Paketa útvonal esetén a Parcelsapp szerint a feladó "MR. D", míg a belga rendszámosoknál "EW", vagyis Eworld Ltd... -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20928 üzenetére
Október 3-án rendeltem BG-tól egy tanítható távirányítót, követőn október 6. óta annyi van (egy másik rendeléssel együtt), hogy "shipment ready for transport"... vagyis 12 napja semmi...
Ugyanaznap okt 3-án Aliról rendeltem egy másik típusú távirányítót, ugyanattól a gyártótól, most nézem a nyomkövetőt, 13-án indították el és ma délben már az NPKK-ban volt...
Másik cuccot némi keresés után megtaláltam idehaza is kicsit drágábban, 1,5 nap alatt itt volt vele a futár, azóta is használom... Az is lett volna Alin, olcsóbban, ha tudom, hogy a BG Express az inkább BG vicinális, onnan rendelem meg az is...
Mindegy nem szólok nekik, aztán vagy ideér egyszer vagy a jövő hónapban rájuk írok, hogy kösz de nem várok még egy hónapot, vagy évet, most már tartsák meg... -
-
yogibear
addikt
válasz
csaba17 #20863 üzenetére
Szept. 9-én rendelted és 18-án kapott számot... azóta meg semmi, az azért elég durva...
Akkor a két LD...BE-s cuccomra én sem várok feleslegesen, ha ezt tudom hogy nem Flyt Express/Paketa útvonalon küldik, meg sem rendelem.
Pár nappal korábban rendelt Alis cuccok közben már a belgáknál vannak ünnep ide vagy oda... -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20857 üzenetére
Az utolsó ami csak számos "rendszámot" kapott ma jött meg Paketán keresztül, most épp a DPD hozta ki tőlük (volt már EO és Fáma is).
De a maradék két rendelés nekem is belga számos (feladó Eworld és nem Mr. DA), jó lenne ha az eseted egyedi lenne és nem kellene minduntalan csesztetni őket, de egyelőre még 6-i az utolsó bejegyzés mindkettőnél hogy "szállításra kész" így még van több mint egy hetük a 15 napból nálam... -
yogibear
addikt
Igen, elírtam.
Csak azért fura mert BG Express ez a kettő is, mint az előzőek és mégis BE számot kaptak, az előzőek mindig csak a 10 számjegyűt... és azok Flyt express - Paketa vonalon jöttek és azok mindig itt voltak 15 napon belül...sima küldemény kézbesítési szabályokat alkalmazzák.
Akkor akár el is tűnhet náluk.
-
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20820 üzenetére
Erre az LDxxxBE számra most már én is kíváncsi leszek... eddig mindenek sima 10 jegyű számsora volt és a Paketa hozta, utolsó 2 rendelés meg LDxxxBE számot kapott... meg a ninja szerint kaptak egy 30 jegyű alternatív számsort is...
A 10 számjegyű Paketások mindig itt voltak 15 napon belül, ez az LDxxxBE nem tudom merre fog jönni...
-
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20788 üzenetére
Milyen veszteségre célzol, ha azt kapom vissza, amit fizettem?
Az épp aktuális napi deviza árfolyam szerintire...
Ha rendeléskor mondjuk 298-ért adták el neked a $-t most meg mondjuk 310, akkor többet kapsz vissza forintban, ha most 298 lenne a huf/$ és akkor mikor fizettél 310 volt mondjuk, akkor meg kevesebbet...legtöbbször kuponnal drágább, mint anélkül...
Előfordul, de pl a pár nappal ezelőtti rendelésemnél 170 pontért tudtam még "venni" egy dolcsis kupont és hiába flash ár volt rá (fele az eredetinek), akkor is beszámította a BG, így a szállítási díja szinte ingyen volt (0,16 dolcsi 1,16 helyett) az is több a semminél, az előző kettőnél az egyikhez egy 3$-t a másikhoz egy 2$-sat tudtam beszámíttatni (egyik szintén akciós árú termék volt) csak a kettőt külön-külön kellett megrendelnem, egyben csak egy kupon mehetett volna rá...
Így max 2 csomagban jön a kettő. -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20785 üzenetére
Azt nem tudom, én webkártyáról vásárolok, nem használom a paypalt, igaz nem is nagy értékű cuccok, aminél azért nem árt...
Majd a topikgazda eligazít téged paypal ügyben, ő a szakértő, mert nem tudom, hogy van nálad beállítva, ki váltott forintról, vagy hogyan és mint...
Más: a két szept. 16-ai rendelésem már a Paketánál van cseheknél, 5 órája jött email mindkettőről, küldik ide, onnan meg majd Fáma v. EO hozza ki gondolom, mint előzőleg is...
Szóval azért nem annyira reménytelen az az ígért 12-15 nap -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20781 üzenetére
Miért ne lehetne visszalépni, ha még el sem küldték, mert ugye nincs nekik? Én egyszer szaladtam bele olyan termékbe, ami nem volt raktáron, hanem "Expected to ship before" volt, aztán 2 hét után meguntam, hogy naponta tologatták a termék oldalán a várható dátumot és nagy nehezen chaten kerítettem egy biodroidot. Ő is elsőre, hogy várjak, meg válasszak helyette mást meg ad ennyi meg annyi pontot én ragaszkodtam ahhoz, hogy utalják vissza a pénzt és majd később megrendelem ha lesz... 2 nap alatt visszautalták, termék persze azóta sincs nekik... Azóta figyelek arra, hogy amit rendelek az "in stock" legyen és ne csak 1 darab...
Mindenképpen ragaszkodni kell ahhoz hogy adják vissza a pénzt... kicsit meg kell küzdeni a biodroiddal... -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20779 üzenetére
Hiába írnak az oldalon 12-15 napot, meg "estimated" érkezést, a "shipped out succesfully" emailben nekem a júliusi rendelésnél (értelemszerűen Kínából) ami 16-án történt, várható kiszállításnak aug. 8-át írtak, most néztem vissza. Mondjuk az 12-14 nap alatt ideért. Valamikor 29-e táján hozta a futár.
A két szept. 20-i rendelésnél pedig az emailben a "Várható kiszállítás: okt. 13., Sze"
Vagyis több, mint 3 hét...Ha még megvan a "shipped out succesfully" emailed a rendelésről, ott nézd meg, mit írtak... az a mérvadó szerintem...
-
yogibear
addikt
Valami tuti nem 100-as mostanság a BG-n...
8 napja 2 terméket rendeltem, azóta sincs semmi hír róluk, mindkettő BG express-es... és a Paketa intézi majd, de ezt is csak onnan tudom, hogy a Parcelsapp megtalálta náluk is a számot, csakhogy mindkettő szerinte 23-a óta ott csücsül Kínában:
23 Sze 2021 16:21 Item in transit CN Processing centerKözben meg egy mai rendelés meg, szintén BG express, szintén Kína, máris ott figyel a Parcelsapp szerint a Paketa rendszerében:
28 Sze 2021 10:22 Elektronikus adatok fogadása a csomaghoz. Várjuk az áru átadását a feladótól szállításra.
Júliusban még 2 nap alatt jött email Paketától és 15 napon belül itt is volt a rendelés...
Mondjuk idő van még rá, mert csak egy hetes az első 2 rendelés... -
yogibear
addikt
válasz
Pro Koryak #20715 üzenetére
A mostani CZ-set a csomagküldő.hu hozza be, ahogy írtam és az Express One szállítja ki, most jött email...
-
yogibear
addikt
válasz
Pro Koryak #20710 üzenetére
Júliusban kínai raktárból BG express szállítással a csomagküldő.hu-n keresztül jött ide a rendelt cucc a Teve utcai raktárukba onnan Fáma futár hozta ki.
Most CZ raktári rendelésem volt tegnap, EU Priority Mail szállítással, ebben a pillanatban jött a csomagküldő.hu-tól az email, hogy ezt is ők hozzák... -
yogibear
addikt
Az ilyen "expected ship before" meg "restocking" dolgok sokszor mint a kutya vacsorája...
Mindig vissza kellett kérnem a pénzt, ha ilyet rendeltem, le is szoktam róla.
Most is lett volna egy kis venti mobilhoz/droid boxhoz, előbb restocking, most meg már nincs is...A légegér viszont 2 hét alatt ideért Kínából (BG express) és még működik is, Fámás futár már reggel 3/4 8-kor hívott, hogy jöhet-e.
-
yogibear
addikt
Köszi az infót, ez az első BG Expressem, majd én is megtapasztalom.
Csomagküldő.hu-val szállíttattam már belföldről átvevőpontra sosem volt gond.#20498 Beni2360:
Van itt tőlünk nem messze egy jó kis átvevőhely, ami GLS, DPD és Csomagküldő is, azért lett volna jó, ha ilyen átvevőponti lehetőség is van... rendszeresen oda szoktam kérni mindent... -
yogibear
addikt
válasz
Beni2360 #20495 üzenetére
Milyen kétszer?
Nem olvastad el rendesen, amit írtam.
Csomagküldőnél belföldön ha az eladó velük is szállíttat, van lehetőség csomagpontot választani...
BG esetében nincs. Rendeléskor azt sem tudom, kivel szállíttatnak éppen...
Csak akkor derült ki, mikor a csomagküldő.hu küldte az emailt róla, hogy majd ők hozzák ki...
Csomagküldő.hu-nál kellene olyan opció, hogy mivel saját csomagszámmal dolgoznak (Z 123 4567 890 formátum), mindaddig, míg nincs náluk a csomag lehessen választani a kiszállítási cím helyett csomagpontot... Utóbbi nekik is egyszerűbb lenne, meg a címzettnek is...
Mivel megadják a trackinget is (tracking.packeta.com ), meg a saját csomagszámukat is, amit csak ők, meg én tudok, oda lehetne biggyeszteni egy gombot, hogy kiszállítás helyett csomagpont és kiválaszthatóan az adott csp... ahogy ez belföldön működik... csak ott ugye még a rendeléskor lehet választani...
Nem állandóra cserélgetni persze, naponta kétszer a usernek, hanem egyszer, ha neki a csp-i átvétel jobb lenne, választhassa a saját cím helyett... Míg a csomag meg nem jön, onnantól logikusan nem. És csak egyszer lehessen változtatni... ne csináljon belőle pár bolond rendszert naponta kétszer...Ha a csomagküldő.hu oldalán lenne választási lehetősége a usernek, az neki is meg a futárnak is jobb lenne, kényelmesebb.
Az jó hogy a BG velük szerződött a bg expresses szállításokra, a magyar, szlovák cseh területen (nem tudom máshol is vannak-e ezeken kívül), de a BG-s csomagok csak házhoz jönnek, nincs csomagpontos opció... ezt a csomagküldőnek kellene megoldania a saját felületén... -
yogibear
addikt
Tegnapi BG rendelés, 20 perce jött email a csomagküldő.hu-tól, hogy ők hozzák majd ki.
Pozitív. Rendeltem már belföldről, amit ők szállítottak, sosem volt gond.
Egy dolgon azért javíthatnának még: kihozzák és nem csomagpontra viszik... kár hogy utóbbit nem lehet választani náluk, például a mostani kiértesítésükre válaszul megadva, hogy melyik átvevőhelyre vigyék ki... -
yogibear
addikt
válasz
PociAti #19120 üzenetére
Figyi. Más műszaki cuccok meg simán megjöttek, 1 napon belül elindítva. nem egy, nem kettő, az utóbbi hónapokban.
Nem csak BG-ről, de még Aliról is, amire simán rászámoltam 2 hónap utazást és kevesebb, mint 2 hét alatt a kezemben volt. De Alin mindig tartották azt, hogy mennyi idejük van elindítani. Volt, hogy kicentizte a 9 napot, de volt amelyik 6 órán belül indította.
Ha meg hirtelen elfogy, sztornőzza le, nem gond, jártam már így, benne van a pakliban, visszautalja a pénz és ennyi, de itt több, mint 4 napig ültek rajta, mire elindították... -
yogibear
addikt
Nem pánikolok, hanem mérges vagyok.
Az előző, általuk sztornózott rendelésnél is az volt, hogy "nagyon csomagoljuk", aztán 2 nap múlva mégis törölték.
Ennél is dettó, 2 napig semmi... joggal gondoltam, hogy ez is sztornó lesz, hiszen egy nap alatti útnak indítást ígértek (az hogy 6 vagy 10 nap, mire ideér, másodlagos).
Pénteken meg véletlenül belebotlottam idehaza az egyik elektronikai nagyboltban egy STB-be, ami player is, 10k-ért, ami fél éve még 13-14k volt és a kistesóját használom már 3 éve.
Elmentem, megvettem, kipróbáltam korrektül működik, mondom jó, a BG úgyis sztornó lesz, mint korábban. Erre eltelik még 2 nap és jön az email, hogy küldjük ám, de nagyon...
Ha az ígértek és az eddigiek alapján 24 órán belül elindítják, nem veszek idehaza másikat, mert majd ideér a BG-s , amikor ideér...
Ps.: amúgy egyik pécés boltban árulják ugyanezt a BG-s playert 25k feletti áron... pont tegnap láttam meg neten... -
yogibear
addikt
Azokat október 2. hetében rendeltem... fizetés után 24 órával már el is indultak... 6 nap alatt itt voltak...
Utána már minden döcögött... még az is, ami végül ideért, de ennyire még sosem...De mindegy is már, kimérgelődtem magam.
majd csak ideér ez is, csak bosszant hogy 4 és fél nap mire valamit léptek egyáltalán... nem karácsony előtt 1 héttel rendeltem, hogy benne legyen az, hogy csak jövőre ér ide, mert rengeteg a rendelés, ahogy nem is BF alatt, ugyanezért...
-
yogibear
addikt
Igen... először egy BT adó/vevő volt, aminél naponta tologatták hogy lesz raktáron, nagy nehezen lemondtam, mert alin utánanéztem és ott sem volt már elérhető a cucc.
Aztán jött a tv box, "még két napig" akció, cseh raktár, in stock és még bőven Black Friday előtt 1,5-2 héttel, amit töröltek kb 1-1,5 nap után... most megint volt és a kiírás szerint még mindig van cseh raktáron...
Mondom nem az a baj, hogy 10 nap a szállítás és nem egy hét, hanem hogy 4 és fél napig hozzá sem szagoltak, holott a pénz megérkezett azonnal mert bankkártyás fizetés... október előtt bármit rendeltem, 24 órán belül elindult...
Már csak azon reménykedem, hogy a németeknél nem nyúlják le és tényleg ideér... -
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
Erős vicc lett a BG is...
dec .2-ai rendelés, cseh raktár, "In stock. Ships in 24 hours" meg '1-week delivery"...
3-a óta "processing" van, átkozott gyorsan csomagolunk vazze, mint a villám....
Erre most jön email 20 perce, hogy na, voltunk kegyesek útnak indítani a csomagot, várható érkezés 12/16...
Vicc az egész bagázs... -
yogibear
addikt
26-án rendeltem, mert azt írta 2 napos akció és van CZ raktáron, onnan 33,5 euró lett volna szállítással együtt, másnap törölték a rendelést (péntek), hétfőn délelőtt visszakaptam a pénzt, de szombaton már megint volt raktáron ugyanaz a termék csal már 38 euro plusz szállítás...
Ez van, végül is veszíteni nem veszítettem semmit, de majdnem 15k-ért nem veszem meg, mert 18-ért jobbat is kapnék (újabb proci, több ram), de az csak kínai raktáron...
De az aminél "estimated ship" van írva, az rendszerint sosem lesz... -
yogibear
addikt
Aminél "estimated" van az sok esetben olyan, mint a kutya vacsorája... naponta tologatják az időpontot, nemrég 2 hét után untam meg a tologatást, sikerült online biodroidot találni, az meg 50 pontra akart rábeszélni, hogy tartsam már még a rendelést... kösz nem pénz vissza... mert alin is rákerestem és már ott sem volt elérhető a termék.
De "in stock" esetén is mellé lehet szaladni, lejátszó, cseh raktár, in stock... aztán egy nap múlva meggondolták magukat és "repurchase" lett... most arra leszek kíváncsi, hány nap alatt utalják vissza a pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest