- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somnus #21828 üzenetére
Csak hogy megosszam veletek:
Banggoodról rendelt 3MP-nek hirdetett de csak 1MP-es kamera érkezett témában, még folyik a kommunikáció (Return/Repair ticket) augusztus vége óta! Kb. 3-4nap a reakcióidejük minden egyes üzenetre, ami nem is lenne annyira bántó ha jutnánk valamerre.
Először megírtam nekik, hogy 3MP-es kamera helyett küldtek egy 720P-s kamerát, szeretném visszaküldeni. Erre jött a válasz, hogy türelmemet kérik a technikai csapatnak továbbítják a problémámat és jelentkeznek.... ez tartott kb 5 napig. Aztán megérkezett a "technikai" válasz, hogy valószínúleg valamit félreérthetek, az MP és a felbontás nem ugyanaz, nemes egyszerűséggel lehülyéztek.Visszaírtam nekik a pontos paraméterekkel, hogy a kamera 1280x720 felbontású videóra képes csak, ami felkerekítve is csak 1MP-nek minősül. (mielőtt valaki belekötne, ugyanekkora felbontású képeket csinál!) Erre felajánlottak 500BG pontot (100BGpont=1USD), amit nem fogadtam el. Nem voltak hajlandóak elfogadni a visszaküldési igényemet sem. További képeket csatoltam és videót, a következő ajánlatuk 1000BG pont volt amit szintén nem fogadtam el, és megírtam kínomban, hogy bankkártyára küldjék el a 1000BG pont értékű 10USD-t és lezárhatjuk az ügyet és nem kívánok vele többet foglalkozni, de ebbe sajnos nem mentek bele. Közben kíváncsiságból feltettem egy kérdést a termékadatlapon, hogy a kamerának mekkora a pontos felbontása, amire szívélyesen válaszolt is az admin, hogy 3MP 2048x1536 pixel. Válaszolni sajnos nem tudok a kérdésemre, mert azt írja, csak az válaszolhat aki már megvásárolta a terméket.
Több mint egy hete küldtem be egy egycsillagos értékelést, leírva a kapott kamera pontos paramétereit és hogy nem ajánlott megvételre. Kezd kirajzolódni miért is vannak többségben a pozitív értékelések (eddig 489db-ot adtak el, amelyekből csak 64 esetben publikáltak értékelést). Az általam közölt negatív értékelést egyszerűen a mai napig nem publikálták.
Már többször rendeltem Banggoodról, többnyire ismertebb márkákat, Xiaomi, Blitzwolf stb... termékeket. Volt hogy elveszett a kiszállítás közben a csomagom, azt szó nélkül megtérítették, mivel volt rá biztosítás. Viszont ha valami más probléma adódik, már nem annyira készségesek. Annyit tudok tenni, hogy Aliexpress-t használom a továbbiakban. -
Köszönöm!
Nagy nehezen felajánlotta a chat-et, miután a robottal nem tudtam egyezségre jutni. Mivel a return/repair súgója mindig arra jutott, hogy nyissak egy jegyet a megadott linken keresztül.
Az ügyfélszolgálatos emberke a nyitott return/repair jegyekben nem tud segíteni, elmondása szerint, azt technikai kollégák vizsgálhatják csak.
A másik kamerát, amit még nem vettem át, megnyugtatott, hogy ha nem veszem át, visszatérítik az egész összeget. Legalább van egy jó hír is a történetben! -
Return&repair jegyet nyitottam Banggood időzóna szerint aug. 25. 06:34-kor (magyar idő szerint aug. 25. délután). Azóta semmi reakció, elvileg 48óra alatt azért kellene nekik válaszolni. Ha levesszük a hétvégét, így is túllépték. Ez esetben várjak türelemmel még vagy mi a teendő? VIP4-ben vagyok, de realtime chat-et nem ajánlott fel mint régebben.
-
válasz
Beni2360 #21830 üzenetére
3MP-t ír nagybetűvel azon a képen is amit kifotóztál, a leírásban fullhd 3mp van feltüntetve az egyik képen, a szövegesben mégnagyobbat lódítottak, ott már effektív 5MP. Amúgy h265-re sem képes, h264-ben ment el minden videót 12fps-el és semmi opció nincs a beállításához.
[Ft22 797 32% OFF]Guudgo 3MP HD PTZ Security Wifi IP Camera Night Vision H.265 IP66 Waterproof 360° Panoramic Motion Detections 5 x Zoom Camera Security & Surveillance from Security & Protection on banggood
https://banggood.onelink.me/zMT7/jbixnn89https://imgur.com/gallery/UNYpFbn
https://imgur.com/gallery/opV5Ayw
-
Sziasztok!
Minap rendeltem 3db Guudgo 3MP-es PTZ biztonsági kamerát, mivel nagyon jó áron voltak. Szokásos CZ raktár, packeta csomagpontra érkezett a csomag(mindegyik más és másra városon belül random). Egyet átvettem, beüzemeltem és csak 720P-re képes 12FPS-el! Megreklamáltam, még nem jött válasz... Átvettem a második csomagot, hátha az elsőben valami más típust küldtek, de ugyanolyan sz@r kamera volt abban a csomagban is.
Harmadik kamera packeta csomagponton az átvételre vár. Ha nem veszem át, akkor visszaküldik a cseh raktárba? Vagy vegyem át azt is és zongorázzam le a reklamációt?
Ilyen esetben van valakinek tapasztalata? Amikor nem olyan cucc érkezik mint ami a leírásban szerepel?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest