- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Félreérthető volt, amit írtam, elnézést. Nem állítani akartam, hogy hazudoznak, csak az eredeti hsz-re akartam reagálni, hogy szerintem miért érheti meg nekik a nem valós dátumok megadása. Valóban lehetséges, hogy egyedi vagy ritka esetről van szó. Nekem sincs egyébként rossz tapasztalatom velük, igaz elég régen nem rendeltem már tőlük. De egy ilyen eset engem is bosszantana, jobban szeretem az egyenes beszédet.
Rendelnék én, de nem nagyon látok jó akciókat náluk (lehet, rossz helyen keresgetek), amiket nézegetek, azok eléggé megdrágultak, és ezt a helyi ÁFA sarcolási eseteket sem tudom lekövetni, hogy akkor most milyen szállítással is érdemes rendelni. -
st6969
őstag
A Banggood app egy ideje átáll magyar nyelvre és HUF-ra. Vissza tudom állítani angolra és USD-re, de legközelebb ismét magyar nyelvű - béna - fordítások, és gondolom nekik előnyös, Banggood által konvertált HUF látható
Át lehet ezt állítani végérvényesen angolra + USD-re, vagy ez most már ilyen? Minden engedély megvonva az apptól (nem látja a helyadatokat se, ami alapján logikusan magyarra álltja...). -
st6969
őstag
Bocs, de szerintem én ezt még mindig nem értem. Ha rámegyek, az első képen írja, hogy "Group requires 2 participants", alatta meg "1 participants needed".
Ha rányomok a "Join"-ra, akkor máris hozza a kedvezőbb árat, és nyomhatom a "Place order"-t (legalábbis aktív a gomb).Ez esetben így még nem rendelődik meg? Kell, hogy valaki más is bekapcsolódjon (az 1 participant rajtam kívül értendő, vagy én vagyok az az egy)?
Ha kell, és találok még valakit a linkelt topicban, akkor egy címre lesz kiküldve a 2db, és nekünk kell szétosztani, vagy mindenki megkapja a saját rendelését?
És mi van, ha 2 darabot rendelek, akkor is kell társ? A bolt így ugyanannyit ad el...nem világos ez a business
Esetleg csinálok egy másik accountot és én leszek saját magam társa? Bár gondolom ez kiszűrhető, ha ugyanaz a shipping address... -
st6969
őstag
Üdv,
venni akarok egy okos dugaljat, ami 14$, de ha rámegyek, írja, hogy group buy 12$, és csak 1 fő hiányzik. Én vagyok az 1 fő, vagy rajtam kívül még egy fő?
Meg hogy van ez? Megvehetem 12-ért vagy nem? És miféle csoport ez? Valaki megkapja és úgy postázza tovább nekem?
Sose láttam még ilyet. Köszi -
st6969
őstag
válasz
Beni2360 #18716 üzenetére
Nem sima kártyás fizetéssel vásárolok. Bár bevallom, nekem is eszembe jutott ez, miután a Revoluton kívül semmi nem jelezte, hogy terhelés van. De aztán kicsit később mégis megjelent a Paypal-on is ez a 2 terhelés, de nem a számlatörténetekben, hanem a kis harangnál, értesítés formájában, valami olyasmi szöveggel, hogy 95$ értékben kifizetést engedélyeztem XY kártyámon, amit ha nem hív le a kereskedő, 7 napon belül visszatérítenek
A Banggood rendelés oldalon Checkout Paypallal gomra nyomtam, ahogy szoktam. Be is jelentkeztetett a Paypal-ba (email cím + jelszó, de SMS nem volt), enélkül a kupont sem tudtam volna megadni. Megadtam a kupont, újra számolta a végösszeget. És valahogy ennél a pontnál történt valami. 2x is, mert végig csináltam az egészet mégegyszer egy másik kuponnal, hogy megnézzem, jobban jövök-e ki.
Onnan jöttem rá, hogy baj van, hogy mikor másodjára eljutottam idáig, beléptem a Revolut-ba, hogy $-t váltsak, és inaktív volt a váltás, ugyanis nem volt számlaegyenleg. Mindkét próbálkozást befoglalta. Banggood-on ennek semmi nyoma nem volt, hiszen a végső rendelés gomra nem nyomtam rá.
28 perc elteltével mindkét foglalást visszatérítették meglepetésemre (miközben épp fogalmaztam a levelet a Banggoodnak...akik néztek volna nagyot, hogy milyen 2 rendelést akarok lemondani, hiszen semmilyen rendelés nem látszik), így elmúlt a pánik, tudtam dollárt váltani, és harmadjára ismét végig csináltam a folyamatot (egy még jobb kuponkóddal), és az rendesen végig is ment.
Nem tudom, milyen tanulságot vonjak le, talán azt, hogy Paypal-ba csak akkor jelentkezzek be, ha már tényleg a rendelésre rá is nyomok, de nem tudom, hogy enélkül a kuponkódot valahogy le lehet-e csekkolni... -
st6969
őstag
Bocs mindenkitől, most meg sztornózták szerencsére. Tényleg nem értem, mi történhetett, én még így nem jártam. A kupon beírásig vittem végig a folyamatot 2x. Valahogy vásárlásnak vette a Paypal és a Revolut. De a Banggood-ig nem jutott el, és így emailt sem kaptam róla. 28 percre rá sztornózták. Kicsit megőszültem.
szerk.:
(#18711) V/
"ahhoz rendesen végig kell menni a fizetési folyamatnak, itt nem történt meg."
De akkor mit csináltam, hogy mégis levonta/zárolta az összeget 2x is? Miért, ha a fizetésre nem nyomtam rá? -
st6969
őstag
Igen, erre gondoltam én is. Viszont valamit nagyon nem értek. A termék továbbra is a kosaramban van. Tehát NEM vettem meg. Nem jelenik meg a Banggood orders-ben. Sem e-mail nem jött róla. Sem a Paypal-on nem látom semmit. Revolut kártya van a Paypal alatt. Egyedül a Revolut egyenlegemben látszik 2 egymás utáni vásárlás.
Ez hogy lehetséges? -
st6969
őstag
Srácok! Nem tudom, mit csináltam, csak elő akartam készíteni a rendelést, de valahogy rányomhattam. Ráadásul 2x is. Megrendeltem 2x 95$ értékű terméket a Banggoodtól. Vissza tudom csinálni???
Nem ma kezdtem...fogalmam sincs, hogy történt -
st6969
őstag
Üdv,
Gondolom az "EU Priority mail" CZ raktárból ÁFA+vám mentes 95$-os mennyezeti lámpánál. Jól gondolom, hogy tariff insurance-t felesleges kifizetni (ill. paypal-os fizetés miatt a shipping insurance-t is)?Tudtok esetleg valami kupont Xiaomi mennyezeti lámpákra, vagy általános kupont, ami 95$-nál beváltható? Esetleg hol nézhetek ennek utána?
Köszönöm
-
st6969
őstag
Sziasztok, tudnátok segíteni? Ezek közül melyik szállítási módot érdemes választani? Időben szinte mind ugyanaz. Viszont érdekes, hogy nincs "free shipping"
Ezt szeretném megvenni.
(Ismeri valaki a terméket? Ajánlott?)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest