- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu99
tag
Kis érdekesség, ilyet még nem láttam, csak Alin. Banggood CZ raktárból rendeltem, mégis Németországból jött. Magyar Posta hozza, sima CIxxxxDE követési számmal. Pedig vártam a Packetás emailt, erre nézem banggodon, hát német követési számot írtak be. De legalább most nem akadt el Feuchtban, hamar be is ért az országba.
-
Pityu99
tag
Azt hiszem, hogy ez most irreleváns a témához kapcsolódóan. A nyomkövetésben is csak annyi van, hogy NPKK Vám, tehát akik ott dolgoznak vámosok, oszt jóvan. Lovagolhatunk azon, hogy ők most jogilag postások vagy vámosok, csak éppen sok értelme nincs, vámot intéznek, tehát jelen esetben vámosok
Akiknek még most sem tudja azt sem, hogy miért kell 400/800 Forintot fizetnie, annak fölösleges magyarázni, hogy postás, vámos. Olyan ez, mint falun a Stihl fűrész, a Husqvarna is stilfürész oszt jóvan. Meg a Lada Niva is dzsipp. Jelen esetben a postás is vámos
-
Pityu99
tag
válasz
GBRDVD #21104 üzenetére
Kellett volna, hogy kapj egy sms-t a postától, amiben van egy link, meg egy jelszó ahol bejelentkezés után tudsz fizetni. Ebben az esetben 399 a posta díja és a többi az áfa.
Erre két napod van, ha nem fizetted be, akkor automatikuson kiküldik, de akkor a 399 helyett már 799 a posta díja, plusz az áfa. Szóval esetedben az 1000 Ft az nem áfa, hanem 800 Ft a posta díja és az a 200 Ft az áfa.Banggood visszaadja a pénzt, ha megreklamálod, de csak azt a 200 Ft-ot a 799-es postai díjat nem fizetik vissza. Én ezért be sem küldtem nekik, 150 Ft-ért nem fogok levelezgetni velük, így is megérte nekem.
Amúgy esetemben a postai nyomkövetésen nem látszik, hogy honnan jött a csomag, de nyilván ha Parcelsapp-on vagy Postal.ninja-n lekérem, ott egyből megvan a kiindulási hely, szóval nyilván látják a vámosok is, hogy mi helyzet. Egyébként holnap lenne egy hete, hogy kifizettem online és még csak ma érkezett meg a csomag. jó sokáig tököltek.
-
Pityu99
tag
Sziasztok, emlékeztek a 3 hete nagy port kavart USA raktáras kérdésemre, amit végül svéd postával adtak fel? Na ma jött az sms a postától, hogy fizessek, mert csomagom jött. Végülis a 10 dolláros kütyüre 144 Forintot kell fizetnem, plusz ugye a 399 Ft. Itt a sztori vége, gondolom jövőhét elején meg is érkezik a csomag.
-
Pityu99
tag
válasz
Beni2360 #20909 üzenetére
Ja hogy így topikja. Azt hittem konkrétan ennek a darabnak, mert engem a linkelt Lenovo érdekel, nem általánosságban az ilyen házak. Lenovo laptop mellé jól nézne ki, de itthoni shopokban nincs. Na mindegy, amúgyis eltértünk a témától már nagyon.
Engem az érdekelt volna, hogy BG USA raktár esetén mi a helyzet az áfával és az esetleges plusz költségekkel, mire lehet számítani, de akkor 1000 Ft miatt nem kockáztatok, jön CN raktárból.
-
Pityu99
tag
válasz
Beni2360 #20905 üzenetére
Hát nem tudom, 5 ezer alatt nem találtam itthon, de azt is valami gagyi webshopban csak, amiben nem bízom.
Topikja hol? Link esetleg? Köszi
V/: ja hát végülis lovagolhatunk a szavakon, lényegtelen. Nem fog ideérni és szerintem ezt ők is pontosan jól tudják, mégis leírják. Mindegy, nekem nem sürgős, alapból úgy rendeltem, hogy ráér, nem is akadok fent ezen.
-
Pityu99
tag
Sziasztok az alábbi kérdésemre nem nagyon találtam választ az összefoglalóban sem. Mi a helyzet az USA raktárral? Onnan is áfa és minden mentesen jön a csomag, mint kínából? Elvileg ugyanúgy inclusive of VAT.
Egy külső hdd tokot szeretnék rendelni és usa raktárból egy ezressel olcsóbb, mint CN raktárból, ha pedig semmi más hátrány nem ér, akkor miért ne?
Konkrétan ERRŐL lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest