- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Beni2360 #21626 üzenetére
Ha ilyesmit akarsz javítani akkor inkább forrfüles Samsung 30Q valami biztos helyről.
Ezek az akku pakkok meg noname akkuk alapból nem tudják amit megadnak rá és gyorsan is meghalnak.
Ha a töltő elektronika nem tudja a balanced chargingot (nem tud minden akkut az állapotának megfelelően külön tölteni) az is megöli az akkukat...
Azaz nézd meg mit tud az a beépített elektronika első körben.Pl. arra hogy néz ki a Samsung akku (nem állítom, hogy ez biztos hely).
Sajnos most 50%-al drágább már dollárban mérve is mint korábban... -
ecaddsell
aktív tag
A csomagom eljutott Neuenstein-ba, de ott megakadt problémás címkével.
Nemzetközi GLS oldal szerint:
22.11.202120:57The parcel has reached the parcel center, the parcel label is not readable.Germany NeuensteinMagyar GLS szerint:
22/11/2021 20:57
Csomag megérkezett a csomagelosztó központba, csomagcímke hiányos.
Németország NeuensteinValakinek volt már ilyen, vagy ne foglalkozzak vele, majd megoldja a Banggood? Majd egy hónapja jön már (Banggood Express)...
Legutóbbi belga postás cuccnál is hiányolt valamit a posta... -
ecaddsell
aktív tag
-
ecaddsell
aktív tag
Ennél még jobb az amikor elrontják vagy az árat vagy a raktár helyét vagy mindkettőt és nem törlik maguktól, hanem arra várnak, hogy a vevő majd reklamál (addig is náluk van a pénz...).
Pont egy hete vettem kicsivel 12 dolcsi alatt egy lámpát akkuval lengyel raktárból és bár van, annyira jó áron volt (+ free shipping), hogy nem hagyhattam ki. Persze azóta is processing-ben van, azóta már spanyol raktáras lett és majdnem 16 dolcsi lett az ára (és nem free shipping). Persze még ennyiért sem rossz ár és látom viszik is mert már csak 1 van a saját adatuk alapján, reggel még kettő volt, de mondhatták volna, hogy bocs mégsincs.
Azt meg vsz. elég erős kijelenteni innen a fórumból, hogy nem fizetnek áfát, úgy, hogy kb. senkinek sincs rálátása pontosan, hogy működik ez náluk (ugye az Ali az más tészta mert ott a sok kis kereskedőnél nem működhet az ami a Bg-nál igen, hogy nagy tételben hoznak be dolgokat az EU-ban ott ahol kevés adót kell fizetni...).
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Breaker #20226 üzenetére
AA/AAA-ból csak Ready to use/low self discharge NiMh (aminek a hátránya a max. 1.2V), az itten is linkelt AA/AAA Lithium akkuk hátránya a drop-down konverter ami akkor is fogyaszt amikor nem használod és mélykisülésbe viszi az akkut néhány hónap alatt ami végérvényesen tönkreteszi. Ilyet ne vegyetek.
Ha kell a több mint 1.2V (nekem rádiós távkioldó ilyen) csak az elem jelent hosszú távú megoldást. (Egy ideig kísérleteztem a NiZn akkuval az sem működik, nagy az önkisülése...)
A 9V-os lithium az jó, mert az 2S és a töltő rész nem viszi mélykisülésbe. -
ecaddsell
aktív tag
Mióta elég sok dologra várni kell a Banggoodon, hogy készleten legyen nagyon sok turpisságra fény derül.
Betettem pár olyan elemet a kosárba ami szerintük is kb. május végén elérhető ("Expected to ship before May 29").
Ezekre is simán jön a szabvány levél: "Amazing items in your cart may be out of stock soon, don't hesitate, grab now before it's to late!"
Aha, 1 review van rá több mint 1 hónapról és elég kevés ember kedveli, szóval biztos sorban állnak érte... -
ecaddsell
aktív tag
válasz
csuhi17 #19636 üzenetére
Az az 1 hét EU prio shipping az már jó ideje 1 és 2 hét között.
Izgulni akkor lehet ha bekerül a DHL Feucht-i központjába (mert ott rendszeresen eltűnnek csomagok, nekem is volt ilyen), nem tudom ezt a szégyenfoltot mikor szándékozik a DHL megoldani.
Mostanában egyébként nekem úgy tűnik áttértek a csomagküldőre, és kikerülik a lenyúlós Feucht-i bandát. Ezek a hosszú számok nekem mind csomagküldő volt, aztán hogy mi hozza ki ha kihozzák (nem mindig) az változó volt. -
ecaddsell
aktív tag
Csomagküldő.
Dec 21-én rendeltem (nem EUs), ma vettem át.
Mondjuk érte kell menni a csomagpontra.
Eddig csak az olcsóbb cuccokat küldték így. -
ecaddsell
aktív tag
Miután több levelet kaptam a info@csomagkuldo.hu-tól, hogy muj-eshop.cz-webshoptól a rendelésem ők fogják szállítani és mivel semmit sem rendeltem ettől a webshoptól elkezdtem keresni honnan származik ez a csomagom.
Igy jutottam el a Bangoodhoz.
Egy levélkategóriás cucc, bőven vám/ÁFA fizetés határon belül. Postás simán kihozta volna, ha úgy adják fel, így pedig csomagpontra kell menni majd, ha megérkezik mert most még kb. sehol sem tart.
A parcelsapp ismeri, de más semmi. Több részletet írtam még a külföldi rendeléses topikba, mert kezdetben ott kezdtem el kérdezősködni.
Ha valaki ilyet kap figyeljen rá, ha meg van aki többet tud erről ne tartsa magába. -
ecaddsell
aktív tag
A Feucht-ben eltűnt (ellopott) csomagom kapcsán 6 napja vettem fel a kapcsolatot a Banggoodal. Mikor érdemes újra rákérdezzek vagy ilyenkor automatikusan jelentkeznek, amikor a DHL beismeri, hogy nem tudják előkeríteni a csomagot? Mennyi idő ez az egész?
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
gahor72 #18997 üzenetére
Én egy webkamerát vettem okt 29.-én, most éppen azt írják, hogy "Estimated to ship before November 30" (azt hiszem októberben kb. 1 hetet írtak).
Gondolom megnövekedett az igény...
Egyébként ha rajtuk múlik akkor olyan sokkal nem csúsznak meg.
Szeptemberben is volt 1 ilyen cuccom, akkor 1 hónap után felajánlotta, a cancelt és refund lett belőle azonnal.
Most nem minden úgy megy mint régen, van ami akadozik.
Nagyon nem kell izgulni, egy idő után visszakapod a pénzed. Ha sürgős vagy fontos, hogy biztosan megkapd adott időre akkor érdemes helyben raktárról vásárolni. A külföldről való vásárlásnál mindig van valamennyi bizonytalanság. -
ecaddsell
aktív tag
válasz
kmarci25 #18995 üzenetére
Eddig ment nekik, idén sikerült "fejleszteni" valamit, mert évekig nem volt gond ezzel (máshol is vásárolok külföldről, ott sem volt gond).
Nyilván meg tudja oldani a postás, sőt amikor felhívtam a postahivatalt a tracking szám alapján ki tudták olvasni azt a címet is ami nem volt ott a csomagon. De ez plusz idő, energia.De nem ragoznám tovább, hála a topikgazdának lesz működő megoldás, de ennél többet várok egy webshoptól ami a világ minden részére szállít.
-
ecaddsell
aktív tag
Ezzel kár volt előhozakodnod, igenis lehet olyan elvárása a postásnak vagy bárkinek, hogy ne tippelgetni kelljen az utca nevét (házszám alapján a név már nem annyira izgalmas), pláne karácsony közeledtével amikor több a csomag.
Most az a helyzet, hogy vagy én rontok az olvashatóságon vagy a Banggood hibázik.
Ezen lehetne mit fejleszteni és a Banggood a sáros benne (és hadd ne én fejtsem meg hol rontják el).Az SMS meg totál rossz példa (nem tudom ott mit barmoltak el), ha UTF-8 encoding van (márpedig a neten mindenütt az van) akkor csak a magyar ékezetes karakterek lesznek 2 bytosak ami nagyságrendileg kb. 20% növekedés lehet (nem néztem meg pontosan).
Valamiért ugye te is használod az ékezeteket amikor ide írsz...
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
kmarci25 #18988 üzenetére
Én is ebben reménykedem mostmár, bár vannak címek/nevek amik ékezetek nélkül is jól kitalálhatók és vannak amik kevésbé.
Az igazi az lenne, ha így a 21. században nem fogna ki a nyomtatáson a dolog és pont ugyanazt lehetne látni a címkén mint amit az e-mailekben küldenek mint shipping address.
Nemcsak a magyarban vannak ékezetes nevek, sőt talán a legtöbb európában előforduló nyelvben vannak.... -
ecaddsell
aktív tag
A postázós topikban már megírtam a történetet, de hátha tud valaki segíteni aki nem olvassa azt, szóval a probléma:
Valamilyen okból kifolyólag a Banggood idén már többször elkövette azt a hibát, hogy nincs rajta a nyomtatott címen az utca és a házszám.
A címem évek óta nem változott és a legtöbb csomagon jó a címzés.
A hibás cím úgy néz ki, hogy kétszer rajta van a nevem fordított (angol) sorrendben majd a következő sorban a normál (magyar sorrendben), következő sor irányítószám és város majd utolsó sor Hungary.
A Paypalben tuti jó a címem (billing and primary address).
A Banggood "Thank you for your order", "Shipped Out Successfully" üzenetben a shipping address szintén hibátlan. A Paypal "Receipt for Your Payment"-ben már kétszer van a nevem, első sor megint angol sorrend, de onnantól ott is jó és ott van az utca házszám is.
Mit kell változtassak a címzésen, hogy ne tudják elkövetni ezt a hiányos címzés hibát, azaz ne hagyják le az utca házszámot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest