- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
Megkapni biztosan megkapod, de lehet már hideg lesz a víz, mire megjön
Ezt nem trollkodásból írom, hanem tapasztalat.
Sokmindent rendeltem már banggoodról, geekbuyingról, aliról, temu, meg jóég tudja honnan. Mindig mindent időben megkaptam, alig volt csúszás. Eddig...4 hónapja rendeltem egy órát geekbuyingról Eu raktárból. Fizetést követő 5.napon adták fel a csomagot, de azóta semmi infó, semmi mozgás, pénzt visszakaptam. Na mondom oké, 1000ből 1, belefér.... ugyan ezt az órát megrendeltem banggoodról eu raktárból. Fizetést követő 4.napon sterilizálást követően (jelentsen ez bármit is) átadták a futárszolgálatnak. Na...1 hónapig semmi, gondoltam eljött az idő, hogy boldogítsam az ügyfélszolgálatot. Innentől 2 hónap levelezés, kedves semmitmondó nyugtató türelemkérés, "utánanézünk a szállítónál" válasz, stb, stb...de semmi. Na itt untam meg, és az összes elérhető csatornán írtam nekik panaszlevelet és láss csodát, valamelyik szűrőn átment a levelem és azonnal intézkedtek (3 hónap után azért illett...). Kaptam 1000pontot, sűrű bocsánatlérés és választhattam, hogy azonnal visszakapom a pénzemet, vagy újraküldik kínából. Ha már ennyit vártam, kértem hogy küldjék. 1.5hét alatt meg is érkezett. Azaz ma kaptam meg, öröm boldogság és minden fasza. Hozzátenném, fasza kis óra. Munkásórának hibátlan. Fossibot viran w101
100szónak is egy a vége. Megnéztem a feladót (Eu raktár), google értékelése 1csillag, sok panasszal. (Feladó:
Versender:teknihall Service GmbH
Tor 1,Levi-Strauss-Allee 10-12
63150 Heusenstamm
Németország)Szóval arra akarok kilyukadni, hogy némely EU raktárral lehet valami gebasz. Megkapni megkapod, csak nem mindig tartják a megadott szállítási időt
-
alcapone386
őstag
-
alcapone386
őstag
Olvasva a hozzászólásokat, látom másnál is van gond. 1 hónapja rendeltem egy órát EU raktárból, de sterilizálás után semmi mozgás azóta se. Nyomkövetési szám alapján a DPD meg se kapta még. Ebből arra következtetek, hogy mégsem EU ból jön, nem is repülővel, hanem hajóval (esetleg tevén a régi selyemúton..
).
A lényeg... 3szor chateltem kedves európai neves kínai hölggyel (vagy női nevű pasival), de csak ígérgettek. Mindig mondtak egy dátumot, de persze sehol semmi. Kérdés, hogy a biztosítás ilyenkor már használható? Lassan feladom és visszatérítést kérek, mert nem bízom benne, hogy ha újra esetleg fel is adják, egyáltalán megkapom-e?!...(Megjegyzés: geekbuyingról ugyan ezt az órát rendeltem meg 2 hónapja, de azóta se mozdul. Ott már a pénzt is visszakaptam, és megrendeltem banggoodról. Kezdem azt hinni, hogy olyat árulnak, amit még le se gyártottak
-
alcapone386
őstag
válasz
Donki Hóte #18600 üzenetére
Még szép
Most mint a kisgyerek... feltöltöttem a kádat és csapatom
-
alcapone386
őstag
Jelentem megjött a CZ raktáras rendelésem. Sértetlen
1 hét kellett neki kb. (Megnyugodtam)
-
alcapone386
őstag
Köszi a tippet. Jövőhét keddig várom, ha nem jön meg elindulok érte és felkutatom
(persze csak írok bg-nak)
Amúgy pofám leszakad, hogy sok csomag eltűnik, és nem képesek a felelőseket eltessékelni..
@esbii22 remélem megkapjuk, ha nem is pénteken, legalább jövőhét elején
Kíváncsi vagyok nagyon.
-
alcapone386
őstag
Na nem birtam ki. Írtam Bg-nak. A rendelésem még mindig processing alatt van, de küldtek egy nyomkövetési számot, ami szerint már úton van. Elvileg kikerült a "feketelyukból". A kérdés az, hogy szokott a banggood kamu nyomkövetést küldeni? Egyszerüen nem kattintották át a rendelés állapotát?.. Amúgy rendelés infóban "no tracking shipping" szerepel.
Track: link
-
alcapone386
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasva jó pár hozzászólást, kicsit elszomorodtam. Cz raktárból rendeltem egy utolsó darab terméket, elvileg 24 órás feldolgozással 3-5nap szállítással, de félek ez már csak beetetés. (Ahogy olvasom, más is hasonló cipőben jár). Covid előtt is rendeltem tőlük, igaz IT raktárból, de 2 nap alatt itt volt a termék. Most szombat óta csak processing...nem adom fel, várok, de jól érzem, hogy ez a CZ raktár korantsem megbízható már? Épp az lenne a lényeg, hogy Eu-n belül gyorsan megkapja az ember...
Van értelme egyáltalan írni nekik, hogy mi a kátrany van? Mikor adják fel?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!