- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
csendes tag
Erre a csomagra ma számíthatok? PNZDE66629157
Nincs otthon senki és úgy kell intéznem a mai napomat hogy át tudjam venni.
-
csuhi17
csendes tag
Amióta rendelgetek külföldről egyszer tűnt el csomagom, a posta kocsi és a házam között, akkor ha jól emlékszem legalább egy hónapot kellett várnom hogy az Banggood vissza adja a pénzem meg kelett várnom a szállítási határidő véget. , a postától kértem igazolást elveszett csomagra, banggood nem fogadta el.
Azt írták mindig válaszul hogy kiszállítás alatt van, és ha jól emlékszem 3x eltolták a határidőt. De ez utóbbiban már nem vagyok biztos.
Habár meg is értem egy +300e HUF os telefonról volt szó. Ez nem tudom hogy befolyásolta-e az ügyemet.
De ismétlem 1x volt több év és több mint 500 rendelés alatt...Azt nem akartam írni hogy max 3 nap és vissza adják, mert akkor valaki lázongna hogy neki egy hét volt stb. Mint a fenti kolléga a szállítási idő miatt...
Azt nem tudom hogy vasúton, repülőn, "űrhajón" a postNL-es figurára hivatkozom
szállítják, nem láttam még az útvonalakat térképen.
De ezt nekem nem is kell tudnom, az általános hogy amikor ünnepek, akciók vannak belassulat a forgalom.
Csak arra akartam célozni hogy nincs beleszólásuk a dologba és majd megjön felesleges rajta rugózni...
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Voice24 #22523 üzenetére
Ne aggódj, nyugodj meg, a csomagod időben meg fog érkezni, semmi ok a pánikra.
Ha menet közben elveszne, vagy valaki lenyúlná, akkor a Banggood vissza adja a pénzed pár hónapon belül.
Ha valami nagyon nagyon azonnal kellő dolgot rendeltél, akkor jobban rendeld meg itthon, vagy menny le érte személyesen, ahogyan én is szoktam tenni.
Hazai rendelésemre azt írták hogy van raktáron, és két hétig vártam hogy megkapjam 5 nap volt a szállítási idő a postával...Régóta ez az első rendelésem Banggood-ról, eddig Ali meg
TEMUvolt.
A temut nem nagyon ajánlom, mert függőséget okoz, és a termékek fele valóban hulladék. ritkán lehet jól kijönni belőleNekem is van most egy nagyon sürgető rendelésem, naponta vagy 60x nézem meg hogy megmozdult már?!, de még csak most hagyja majd el nekem is a raktárat, ha elhagyja
Csak annyit tehetek, hogy itt megkérdezem azt, hogy mostanában a csomagok szoktak-e késni? Mert ugye figyelembe kell venni nagyon sok mindent, a szállítási idővel kapcsolatban.
Ha jól láttam most is van egy rakat akció ami megdobja a forgalmat, és ez miatt lehetnek késések.
Még ha a Banggood-nak írnál be hogy Küldjétek már a csomagomat, mit szroztok?!? se érnél el vele semmit sajnos.Ali meg nem jobb mint a többi, szerintem szinte egy útvonalon szállítanak. Volt amelyik késett 2 hetet a saccolthoz képeset, és volt amelyik 4 hétig az elhagyta a warehause-t állapotban volt és egyszer csak jött az értesítést az EO-tól. Az ő rendszerül is csak aznap jelzett nekem...
Jah mellékesen nézd meg a nyomonkövetésedet:
17 Sze 202406:38Csomagját sikeresen átvettük kiszállításra. HU DEPOT BudapestNekem még semmi 3772237600
-
csuhi17
csendes tag
Jajj bocsi nem írtam hogy 7 hó 7.-én rendeltem
Akkor nem pörgök miatta. Ha esetleg megjön a termék és az lesz amit rendeltem, de az oldalon nem változik a státusza processing-ről akkor várjak pár napot, vagy majd írjak rájuk?
Nem szeretném ha ilyen miatt letiltanának.
Köszi a választ -
csuhi17
csendes tag
Hali van egy rendelésem a CZ raktárból egy porszívó.
A státusza még mindíg processing
Szállítási mód: Ship from CZ via Eu priority shipping
Most látom hogy az exp. shipping time júli 12. re írja.
Ezzel a csomagszámmal kaptam a DPD-től egy mailt. természetesen angolul.
13499302874880
Lehetséges hogy a processing státuszban küldték el nekem? Talán megjön pár nap múlva és akkor meglátom hogy mi az. -
csuhi17
csendes tag
legyen egy kis pozitív is.
Kínai raktárból Banggood express-el. LD270049235BE
09.27.-én rendeltem, 10.14.-re írták hogy meg fog érkezni.
10.18.-án kaptam tőlük egy email-t hogy a csomagom késni fog 14 "természetes" napot valami szkennelési hiba miatt.
"Delivery delays caused by scan problems in the last-track delivery system."
Majd ma 10.19.-én jött a posta. 23. nap vagy pontosabban 10-17 munkanap.
Ilyennel még nem találkoztam, hogy szólnak hogy késni fog.Azt lehet tudni, hogy Hong-Kong-ból repülővel hova fog megérkezni a csomag?
Bg-expresses, 3003436657 És a paketa szálítja. Törékeny cucc.
Visszanézve nem találtam ilyen repülős csomagomat.
Remélem nem úgy érkezik meg mint a mostani, amikor láttam hogy az egyenes doboz L alakú lett. Szerencsére a hajlékony része hajlott meg a műszernek.
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Beni2360 #20880 üzenetére
Azt Voice24 kérdésére írtam, hogy Kínából kaptam én is Belgiumon keresztül csomagot amit a GLS szállított. És hogy feladáskor azonnal belekerült a GLS rendszerébe. Az a termék már megérkezett.
Ez a mostani egy teafőző aminek húzós az ára és nincs náluk raktáron. Amikor rendeltem azt írta hogy 17.-e előtt beszerzik és postára adják. Viszont Ha úgy van ahogy V/ írta, akkor inkább visszamondtam és megrendelem a másikat, az legalább van náluk.
Köszönöm a válaszokat -
csuhi17
csendes tag
Akkor ezek szerint ha valaki egy olyan cuccot rendel amire nagyon kevés az igény lehetséges hogy nem is teljesítik a megrendelést?
Amit rendeltem az egy MingZhan MZ-906 teafőző, ami kicsit húzós árban, de itt volt a legolcsóbb.
Ha valaki akarna ilyet az +~30USD-ért egy teljesen automatát tudna rendelni. Akkor miért ezt rendelné.
Most hogy visszanéztem a régebbi rendeléseimet, párat le kellett mondjak mert 10-15 nap múlva sem tudták elküldeni... Legalább kiírhatnák hogy még mennyi megrendelés kell még hogy teljesítsék... -
csuhi17
csendes tag
Hali.
Ha egy készleten nem lévő terméket vásárolok, akkor a kiírt időt mennyire bírják tartani?
Esélyes, hogy előbb tudják küldeni, beszerezni?Amikor vettem, ill a megrendelésemnél: Estimated to ship before October 17, 2021-ezt írja.
MingZhan MZ-906
Adott termékeket csak rendeléskor szereznek be?
A pontjaimat sikerült vele végre eltüntetnem, ezért nem szeretném visszamondani.
Ha jól tudom a pontok akkor nem járnak vissza. -
csuhi17
csendes tag
válasz
Beni2360 #20772 üzenetére
Hali.
Napokban rendeltem egy terméket, ha jól emlékszem utolsó darab volt, legalábbis most hogy nézem már nincs raktáron.
kínából Banggood express-vel LD270049235BE nyomonkövetést kaptam.
24 órán belül shippedre váltott a státusza.
Visszanézve a korábbi rendeléseim én se kaptam a B-expressnél még BE-s nyomonkövetést.
A 10-15 nap nem a munkanapokra vonatkozik?
Az idők meg nem nagyon betarthatók, volt hogy két csomagom bevárta egymást az EU-ban, most nem tudom hogy hol, mielőtt MO-ba jött volna és kb. másfél hét volt a két rendelés mármint a csomag feladása között.
Eddig nekem csak egy telefonnal volt gondom,ami eltűnt.
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Voice24 #20759 üzenetére
Hali szerintem felesleges ennyire ráfeszülni az időkre.
Én rendeltem Kínából EU priority line-al csomagot, 09.04. én.
2021-09-11 05:00:00 The flight has taken off.
2021-09-22 23:30:39 The parcel was handed over to GLS.Belgiumon keresztül...
Mint már V/ írta, ha beérkezett hozzájuk akkor majd frissítenek.
Ha meg elveszett vagy nem küldték el tudsz majd velük egyezkedni.
Nekem visszafizették azt a +140k telefont ami elveszett a magyar OLK és a helyi posta között. Igaz húzták kicsit hátha megérkezik, de visszafizették végül. -
csuhi17
csendes tag
Régebben mikor töröltem megrendelést, akkor a rendelésnél volt a "Cancel order" gomb.
Miután nem találtam sehol írtam nekik oda ahova most mutattad.Erre jött vissza a fenti válasz.
Köszönöm a válaszotokat, akkor várok -
csuhi17
csendes tag
Már végignéztem és nincs ott, se a telefonos appban sem. "régebben már töröltem megrendeléseket."
A rendelés törléses emailemre ezt írták vissza:
We're sorry that your order 102825930 is deposit order, the deposit payment has been confirmed, we're unable to cancel it for you.Lehetséges hogy csak egy adott dátum után tudom törölni a megrendelést?
A promóciós email alapján a deposit-ra aug 25.- 31.-ig van a lehetőségem.
A maradék összeg kiegyenlítése meg aug 31- szept. 1. között.Ha nincs ötlet, akkor megvárom mi lesz a vége és majd megírom a tapasztalatom, már csak pár nap.
Ha mást nem itthon továbbadom...szerk.:
Köszönöm, akkor nem pörgök miatta. -
csuhi17
csendes tag
Hali.
Van egy Deposit-os megrendelésem. Ez az első ilyenem.
Szerettem volna visszamondani, mert sajnos nem azt rendeltem meg amivel hónapok óta szemezgetek, hirtelen jött emailt hirtelen leütöttem...
Az előleg ki lett fizetve kb 300Huf.
megrendeltem Aug. 26.-án
A kifizetést vagy mit Aug. 31.-re írja.Írtam nekik hogy szeretném töröltetni a megrendelést, válaszképp azt kaptam, hogy nem tudják törölni.
A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben Aug 31. után van-e lehetőségem visszamondani, vagy mindenképp ki kell fizetnem? az előleggel nem számolok.
-
csuhi17
csendes tag
Volt hogy az OLK és a címem között tűnt el itt Mo-n...
Sajnos bármit megtehetnek.
Hali.
Nem találtam a témában rendes leírást, pár napja keresgéltem a fórumon is, de semmi.
A BG-s videó sem segített rajtam.
A BGpay használatával lenne pár kérdésem.
1. Lehet felesben fizetni vele mint a wish-en?
2. Vannak olyan termékek amikre nem lehet használni?
Nem mindíg dobja fel fizetési lehetőségnek, egy terméknék feldobta, amikor rámentem valami olyat írt hogy "aktív termékre nem lehet használni" sajnos reflexből ellapoztam nem pontosan emlékszem mit írt.
Elméletileg aktiválva van nekem USD-ben és át is állítottam az oldalon a fizetés is rá, paypal-t használok. -
csuhi17
csendes tag
EU priority line-al küldik, habár ahogy észrevettem ez nem lövi be, hogy mivel küldjék.
Ugyanonnan egyszer posta máskor gls vagy dpd hozta.
Lehet hogy elírták, vagy megadtak valami kamu számot, hogy ne írogassak? 24 órásra írták a feldolgozást.
Leginkább azért érdekel, hogy betudjam az érkezését saccolni, legyen ki átvegye itthon.A Fenti témára meg annyit tudok mondani, ha valaki kínait rendel ne lepődjön meg rajta ha nem felel meg teljesen az elvártaknak, leírtaknak.
Sokszor befürödtem vele én is, nem csak pár 1000 Huf os tétellel... De ezt beleszámoltam, viszont volt amikor 120 ezerért sikerült egy 300.000-res műszerhez hozzájutnom...
Összességében nekem megéri még így is. -
csuhi17
csendes tag
Hali.
Mostanában fennakadások vannak az eu-n belüli rendelésekkel is?
Ali-ról rendeltem Németből kűldik, most február 5. én vitték fel a GLS rendszerébe.
Ma február 16.-án adták át a GLS-nek.
BG-ről rendeltem tabletet CZ raktárból febr. 11.-én.
sterilizálták és elküldték ferb. 12.-én és kaptam egy olyan követési számot amit nem tudok beazonosítani, 3-4 napja keresem hogy hova tartozhat.
A se a parcelsapp se a 17track nem találja.
158271300000042133602038 lehet tudni, hogy mi szállítja majd? -
csuhi17
csendes tag
Na megjött a válasz, a Banggood visszatíéríti az árát a telónak, a paypal írt a refundról.
Elméletileg most lesz bevezetve valami többlépcsős védelem, munkatársam nem tudta befizetni a t-home os számláját mert az sms-es jelszón kívül kért valamilyen netbankos jelszót is, holott nincs netbankja. B3takarék...
Paypal-al még simán tudtam ma fizetni.K&H -
csuhi17
csendes tag
Gondoltam hogy valami hasonló lehet.
Most nem emlékszem pontosan már több mint 1 hónapja volt, de ha jól emlékszem volt rajta.
értesítőt kaptam, ki se próbálták hozni.
végig lehetett követni mindent csak a sóskúti posta és a csomagelosztó között elveszett.
pontosabban köztem és a csomagelosztó között.
Írtam a Banggoodnak, megválom mit válaszolnak, ha azt írják hogy a postán kérjem először a kártérítést akkor ott kérem. most csak várhatok, nem akarok kereszbe kavarni.Felelős keresését meg sem említették, viszont én inkább a helyi postára gyanakszom, vagy a csomagelosztóra.
elkavarhatták valahogy. nem tudhatták hogy mi van benne, összesen 0,6 kg volt a csomag.
A szállítósrác helyi normális, vele nem volt még gond. -
csuhi17
csendes tag
válasz
csuhi17 #19335 üzenetére
Most jött meg a posta válasz, nem másolom be az egészet, csak részeket.
Leírták amit eddig is tudtam, eltűnt, november 30. óta nem mozdult, azt hogy Primer levélként adták fel...
"
A Postai Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) és a nemzetközi postai szabályok értelmében a postai szolgáltatók kártérítési felelőssége az ajánlott levelek, az értékbiztosítás nélküli postacsomagok és az értéknyilvánítás többletszolgáltatással feladott küldemények elveszésére, sérülésére és tartalomhiányára terjed ki.Az ÁSZF 9.2.1. pontja 5) bekezdés szerint „a Posta kárfelelőssége nem terjed ki a közvetett kár vagy az elmaradt haszon összegére, továbbá a postai szolgáltatási szerződés teljesítésétől elkülönülő, más szerződés alapján már teljesített szolgáltatásra vonatkozó kárigényre (pl.: a címzett és a külföldi feladó között termékértékesítés során előzetesen megfizetett összegre).”
A Prime levél feladásakor a fent leírt többletszolgáltatások nem vehetők igénybe.
Javasoljuk, hogy ügyének megnyugtató rendezése érdekében vegye fel a kapcsolatot a küldemény feladójával.
A történtek miatt szíves elnézését kérjük.
Tisztelettel:
Szekeres Vanda
ügyfélszolgálati ügyintéző
"
Ha jól értem, akkor a primer levélként feladott dolgokra nem köteles a posta kártérítést fizetni?A Banggoodnak ezt hogy adjam be?
-
csuhi17
csendes tag
Köszönöm mindent leírtál, talán annyi maradhatott ki, nem emlékszem hogy írtad volna, hogy ha a magyar postától kérek kártérítést mivel igazoljam majd a vételt ahol látszik minden adat
A rendelésemnél találtam egy olyan gombot hogy "print order invoice" ami ad egy pdf-et ott minden infót megtaláltam a rendelés és nyomonkövetésről, gondolom az elég lesz.
mposta válasza:"Bejelentését a tárgyban (zárójelben) szereplő azonosítószámon rögzítettük.
A jelzett problémát kivizsgáljuk, melynek eredményéről a jogszabályoknak megfelelően - legkésőbb a beérkezéstől számított 30 napos elintézési határidőn belül - tájékoztatni fogjuk."Gondolom kivárják majd a 30 napot (munkanap?), vagy írogassak még nekik? Dec 12.-én küldte a posta ezt.
Még semmi hír...
Ha a posta választ ad, akkor a Banggoodal kezdem, az egyeztetést, ha ők azt javasolják próbáljam meg a kárigényt benyújtani a postánál akkor ott folytatom max visszapattanok a banggoodra.
Mivel nem tudom ilyenkor a Postán hajtákbe, vagy valami biztosítótól, vagy saját maguk nyelik be. Nem akarok bekavarni a Banggood-nak.Pedig ezzel most lehetett volna szakítani egy keveset
-
csuhi17
csendes tag
Ez tiszta, csak úgy értelmeztem az eddigi infókat, hogy ha a postán kerestem, kerestettem és nincs meg, akkor írok a banggoodra, majd ők intézkednek, és ha a posta azt írja nekik hogy elhagyták a csomagot kapom a refundot.
Ezek szerint nekem kell kerestetnem a magyar postával és ha visszaírták hogy nem találják mint itt [link] utánna a kapott levelet kell a banggoodank tovább küldenem?
-
csuhi17
csendes tag
Neértsd félre első a posta volt akinél kezdtem.
Voltam már többször fent, sajnos nem rúghatom rájuk az ajtót és nézhettem át személyesen.
Azt állították mindent átnéztek nincs ott, beszéltem telefonon is illetve több mailt is írtam nekik oda ahova te javasoltad a posta ügyfélszolgálatára.Válaszként azt kaptam hogy kiküldték a sóskútira itt viszont nem találták most elméletileg legkésőbb január 24.-ig kell választ adniuk.
A Banggood-nak azért jeleztem mert te írtad, " Ha nem kapod meg akkor BG-nél kell reklamálnod."#19127
Ami infót tőled kaptam már megcsináltam.Gondoltam minél hamarabb jelzem annál jobb.
Inkább írok nekik mint hogy letoljanak hogy miért nem írtam korábban.Hátha tehettek volna valamit.Jelenleg nem tehetek mást csak hogy türelmesen várok.
Ha lehet a postás rendeléseket megpróbálom elkerülni mostantól...
Nem szándékosan írok támadó hangvétellel, csak néha így jön ki. -
csuhi17
csendes tag
válasz
csuhi17 #19080 üzenetére
Hali!
Írtam a Banggoodnak, azt írták vissza, hogy legyek türelemmel, amíg a posta válaszol.
A "Expected delivery date" előtt teljesen felesleges írni nekik szerintem, legalábbis nekem több levelemre hamar jött a válasz, hogy várjam meg az időt.A dátum után írt üzenetemre a válaszukban leírták a címem nevem stb.
"
We apologize for this delayed delivery. If the address is correct and available for delivery, could you please contact your local post office or carrier and give them your full name or the tracking number LL343098455LU to check for the parcel? Sometimes the parcel may be held by them by mistake.Would you mind waiting a few days? We will help you solve the problem as soon as possible.
"
Már többször leírtam nekik hogy beszéltem a postával, írtam nekik, voltam fennt személyesen. Vagy nemértették meg vagy nem akarták.
Pedig a lehető leg egyszerűbben fogalmaztam + többször is oda vissza fordítottam a szöveget.Remélem a posta hamar válaszol.
Legkésőbb mikor írjak nekik megint mm a Banggoodnak
Dec 23-24 volt az üzenetváltás.
Egy a korábban említett ismeretlen csomag a Banggood volt, úgy látszik megdolgoztatják őket rendesen.
A csomagban egy bluetooth os füles volt lenovo XE66 ami rendesen is működik, csakhogy én a Pro verziót rendeltem. előrendeléssel, úgy látszik a CN raktárban könnyen mellényúlnak.
Küldtem nekik egy "wrong item"-es üzenetet.
Vissza nem küldöm, mert nem éri meg, ill árban sincs jelenleg sok különbség, csak az üzemidő. 5 óra vs 10.
Még szerencse hogy a telefonnál nem nézték be az Armor 9 és Armor E9 et... mármint amit másodjára rendeltem, mert tudtam vagy legalábbis sejtettem hogy nem fog megjönni... -
csuhi17
csendes tag
Hát úgy nézki elsőre nem értették meg vagy nem olvasták végig, pedig vagy 10x oda vissza forgattam a szöveget és egyszerüsítettem, most írtam egy másikat még fapadosabban...
tényeg kell a nyelv
Ráhagyom akkor a Banggoodra az intézkedést, ha megint rossz választ kapok várokb és egy "Not received after the estimated shipping Time" írok nekik.
Mennyi időt érdemes várni az adott dátumtól hogy ne az legyen a válaszuk hogy várjak türelemmel? -
csuhi17
csendes tag
Már írtam is nekik. Remélem a google fordító jól fordított, azért mellékeltem a magyar szövegemet is.
Arról találtam egy cikket, ott volt egy bemásolt képernyőkép a posta válaszáról.
Azt írta hogy a feladó kérhet illetve te is ha tudod bizonyítani hogy kifizetted és már a te tulajdonod.Csak az a kérdés hogy majd a postának mit küldjek el, a rendelésnél találtam egy olyat hogy
"Print Order Invoice" Itt egy pdf et ad, amin rajta van a követésiszám a termék a címem stb.
Azt sikerült kihámoznom belőle, hogy bekell küldenem egy aláírt kárigénylési papírt, illetve bizonyítanom kell a vételt, csak az oldalukon nem találtam róla formanyomtatványt.Ha megvan a Banggood válasza akkor folytatom a postával, mert nem tudom hogy a postán hajtja-e be amit visszautal nekem vagy saját zsebből fizeti ki.
Remélem azért az ajándékot nem kérik vissza a Refund miatt
Jaj lehet hogy rosszat választottam ki "Order still not shipped" remélem nem lesz belőle gond. újra inkább nem küldöm. -
csuhi17
csendes tag
Nos úgy néz ki, hogy az elveszett telefonom után "nyomoz" a posta, 30 nap nyugalmat kértek tőlem.
A másodikat amit újra rendeltem az ES ből három nap process után elküldték, a tegnapi nap megérkezett.
Ulefone armor 9. nagyon faja. GLS hozta duplán volt becsomagolva és a tel doboza gyárilag fóliázott egy álom. Nem értem az m. posta miértnem tudja így...A Banggood felé mikor kell jeleznem a dolgot? mm hogy a posta elkeverte az első telót.
Order Time:2020-11-14 21:29:23
posta eltvesztette Nov. 30.-án
Expected delivery date: 2020-12-19 03:25:18Illetve most reggel kaptam egy mailt a info@csomagkuldo.hu -tól
A levelükben azt írták hogy: "Jelenleg várjuk, hogy a csomag a(z) muj-eshop.cz áruházból beérkezzen hozzánk"
Nem emlékszem hogy rendeltem volna mostanában valahonnan, főleg nem ilyen címről.
A címen nem érhető semmi sem el.
Jelenleg Banggood-ról várok három terméket kettő Luxemburgban egy meg process alatt van.
A fenti bolt tartozhat a Banggood alá? a CZ miatt gondoltam. illetve mert a nyomonkövetés szerint 0 Huf os a csomag.illetve a végére még egy olyan kérdés hogy a tojástörős játékot csak a JoinR fórumtárs linkje alapján tudom elérni, nem találom a böngészőben, lehet hogy valmi bug?
-
csuhi17
csendes tag
Volt már hasonló. Habár nem idegeskedek rajta, csak zavaró.
Lusta voltam, nem nézegettem a nyomonkövetést, ott a legutolsó bejegyzés az volt, hogy az olk-ban feldolgozzák, akkor még nem tudtam hogy utánna mi következik "kiszállítás" egy vagy két hét múlva megnéztem és láttam hogy megy vissza a feladónak, habár ez geek.wish es vásárlás volt. egyiket sikerült elkapnom, miután átvettem csodálkozva láttam hogy a csomagon volt 2 vagy három dátum a sikertelen kézbesítést ráírták, az volt az érdekes, hogy a nyomköv szerint két nappal azelőtt hogy felmentem érte érkezett be Sóskútra, az utsó két dátum nál meg még nem is tartottunk lehet hogy jövőbelátók. Ilyesmi volt NAV-os levéllel is ami sűrgősségis volt...
Azért kérdeztem hogy nehogy lenyúlják és ráhazudják hogy viszaküldték. A banggoodal nagyon megvagyok elégedve, nem akarom hogy a sok ilyen miatt ne szállítsanak Mo-ra.
Geek.wish-en és ebay-on találkoztam ilyennel...
Akkor jó majd figyelem hátha valami változik, jelenleg csak várni tudok.
Azt nem akarom elhinni, hogy miközben a postára pakolták a kocsiból a cuccot valaki odarohant és kivette valamelyik zsákból pont az én csomagom, szerencsétlen vagyok, de remélem ennyire azért mégsem
A köv bejegyzésem remélem már az lesz hogy megérkezett, vagy hogy kártérítettek -
csuhi17
csendes tag
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
Szerintem a késések miatt felesleges felháborodni, az én csomagom már Nov 30.-a óta nyomköv szerint az olk-ban van, viszonylag gyorsan beért Mo-ba aztán itt meghalt a tudomány, most a posta visszajelzésére várok, hogy hova kavarták el a csomagomat.
Újra rendeltem az eszközt, mivel már a mostani halálán van és mivel a előző valszeg "elpárolgott".
Gondoltam spanyolból gyorsabb lesz, most tartok lassan a 4 napnál, hogy a warehouse összekészíti... türelem. Az hogy a csomag "elveszik" idegesítőbb.V/
Sajnos nem találtam pontos méretet a csomagolására, csak a készülék mérete és a kép alapján a doboz méretét saccolni tudtam Ulefone armor 9, levelenkét 4 nap a postánál a válaszadás, legalábbis most több levelemre 4 napos csúszással válaszoltak. mivel nem kaptam visszajelzést a mail címemre újra küldtem az üzenetet.
A második üzenetben ezeket kérték be: feladó neve és címe (amennyiben ismert)lehetőség szerint a küldemény leírása: mérete, tömege, tartalma, csomagolása.Viszont a feladó nevét címét nem találtam a csomagon, mm az ajándék csomagolásán.
Ha viszaküldi a posta akkor, azt kinek küldi, azt lehet tudni? vagy ilyenkor kapásból benyúlják? -
csuhi17
csendes tag
válasz
csuhi17 #19128 üzenetére
Megjött a válasz a postától:"
Elektronikus nyilvántartásunk alapján a jelzett küldeményt 2020.12.01-én kézbesítette a Sóskút posta."
Az az érdekes, hogy a nyomonkövetési szám alapján az olk-ban van, a telefonon a hölgy azt mondta még Dec. 4.-én, hogy már rég kiküldték Sóskútra Nov. 30.-án, most meg azt a választ kapom, hogy Dec. 1.-én kézbesítette a Sóskúti posta?!?Bekérte a hölgy a csomag tartalmát, méretét, csomagolásának módját.
Sajnos nem találtam infót arról hogy mekkora lehet a telefon doboza csak sacc/kb ra tudtam megadni, illetve remélem sikerült eltalálnom azt hogy a szürke fólia borítékban küldték.Ez lehet rámnézve hátrányos, vagy csak a csomag beazonosítására kell nekik?
Illetve ha a belső rendszerük szerint valakinek kikézbesítették, akkor a Banggood hogy fog reagálni, refund az lehet hogy bukta? -
csuhi17
csendes tag
Betelefonáltam már, a hölgy mondta is hogy utánna néz, majd ha megtud valamit értesít, de azt nem tudom, hogy mikorra lesz meg, azóta már 3 banggoodos és 1 geek.wish es csomagom megjött.
Az itteni postán hiába nézetném már át harmadjára (kétszer is körülnéztek) , akkor sem fogják szerintem megtalálni "oda adni"
Viszont a telefonom meg lassan megpusztul így sajnos minél hamarabb kell egyet intéznem, de egy olcsóbbat meg ideiglenesen venni nem akarok, hogy hátha ez mégiscsak előkerül.
Rendben, akkor a banggoodnál kezdek majd, remélem majd behajtja a postán.
Az miatt is voltam bajban mert mielőtt én megkaptam volna tűnt el, a kocsiról... el hiszi e a banggood. Habár regisztrált, ha átveszem akkor az látszik.
De nem fogom annyiban hagyni csak hát mégis csak kell, a lehetre nem alapozok. -
csuhi17
csendes tag
Úgy néz ki hogy ezt a csomagot nem fogom megkapni, ezért újra rendeltem "ha esetleg mégiscsak megjön továbbadom"
ES ből "spanyol?" és EU Priority Mail-al, azt lehet tudni, hogy ezt is a posta szállítja, vagy lesz akkora szerencsém, hogy mint a kickstartert a GLS?Illetve majd a kártérítési igényt kihez kell benyújtanom, posta vagy a banggood nak kell jeleznem.
A postának külön kell a banggood-tól kérnem számlát vagy jó lesz az a mail, amiben jelezték hogy elküldték a terméket? ott van az ára is meg a termék is illetve a csomag száma egyben. -
csuhi17
csendes tag
Hát félóra próbálkozás után néztem egy másik telszámot, a lakossági ügyfelest.
Kedves volt a hölgy, azt mondta hogy az adatai szerint elküldték sóskútra, csak itt nem igazolták vissza. Kérdésemre felajánlotta, hogy felveszi velük a kapcsolatot és ha van infó visszahív, habár azt nem mondta meddig tarthat, remélem még ma meglesz a csomagom.
El sem tudom képzelni, hogy ha más szakmában az ember ennyit hibázna... Ha meg lesz betudom figyelmetlenségnek. -
csuhi17
csendes tag
Szia mostanra sikerült találnom valami telefonszámot.
A korábbi banggood-os próbavásárlásaimnál a "Bp. 5. sz. csomagkézbesítő bázis Sikeresen kézbesítve" volt az utolsó bejegyzés, ezek szerint az 5.sz. bázist kell felhívnom?
5.sz. csomagkézbesítő bázis 30/771-2244 Ez lehet az a telefonszám ami nekem kellhet?
Vagy esetleg lehet hogy azért nincs a másik csomagom követési ifói között, mert közvetlen a Sóskúti postára küldték ki a csomagomat az OLK-ból?
Ha mást nem találok, akkor felhívom, hátha... remélem reggel 8 kor felveszik. -
csuhi17
csendes tag
Nah tisztázódott egy része, a srác nem tudta értelmezni, hogy mit ír a gép, lehet hogy nála valami angol szöveget hozott, passz...
Telefonon most megmutattam mit látok, meg hogy mit sikerült kiderítenem, a postamesterrel azt javasolták írjak nekik, mert a 30.-i csomagokkal most gond volt, volt aki nem kapta meg és reklamált, majd két napra rá kiküldték. Remélem nálam is csak ez a helyzet.
Állítólag új csomagosok vannak vagymi... -
csuhi17
csendes tag
Köszönöm, akkor ahogy lesz lehetőségem felmegyek.
Azt gondoltam mivel a két csomag külön számmal rendelkezik, ha az olk elküldi a sóskútira, akkor az a nyomonkövetésben is látszani fog, de ezek szerint lehet hogy valamiért csak az egyik csomag információját frissítették.
Még egyszer köszönöm az infót. -
csuhi17
csendes tag
kicsit sűrűre írtam, külön azonosítót kapott.
LL343098455LU via EU Priority Line
LL343098447LU via Priority Direct Mail
A direkt mailos ért ide előbb. A másik még mindig ott dekkol.
régen volt olyan hogy sokáig semmit nem változott, majd hirtelen a visszaküldött szöveg szerepelt, azért is parok, karácsonyra szántam. -
csuhi17
csendes tag
Sziasztok, nemrég kezdtem el rendelgetni banggood-ról és aban szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit tegyek.
A lényeg, hogy rendeltem egy telefont, sajnos kaptam hozzá ajándékot, külön küldték és elvileg mind a két terméket HK-ból. A nyomonkövetési adatok mind megegyeznek "30 Nov 202004:22A küldemény feldolgozása folyamatbanOrszágos Logisztikai Központ"
Namármost az ajándékot "30 Nov 202008:26A küldemény a kézbesítőnél vanSóskút posta" bejegyzéssel folytatva elsején átvettem, viszont a telefonról semmi hír azóta. Ez általános vagy csak nekem van pechem a csúszással?
Nem értem hogy egy szállítmányon bellül hogy csúszhat a két csomag ennyire.
Az miatt aggódom, hogy viszaküldik, és rendelhetem meg újra. Kérdés mikorra érne ki...
Korábban már küldött a posta vissza csomagot mondván nem vettem át és két hétig tárolták, holott se értesítőt nem küldtek ill a nyomkövetés is csak aznap változott...
Ui.: egy másik csomagom ami később került az olk ba tegnap átvettem... Az wish es volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában