- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
válasz
Digitalpimp #17186 üzenetére
Bízzunk benne hogy nem. OTP oldalról is eltűnt a művelet teljesen, nem maradt nyoma, mintha meg se történt volna.
-
vandor01
senior tag
válasz
Digitalpimp #17060 üzenetére
es ha vmi jot csak csinalunk!!?
akkor jonnek a "vevok" es egy visszautasithatatlan ajanlattal
valamint NAV/financ/ANTSZ hathatos segédlettel felvasaroljak a cegetNos ezert rendelunk meg 80centes telcsi tokot is kinyabol!
-
Nagya21
addikt
válasz
Digitalpimp #16821 üzenetére
Hali!!
Telóra bejelentkeztem, meg is van a létszám.
Üdv Nagya -
válasz
Digitalpimp #16654 üzenetére
Nyert már itt olyan valaki, aki nem indított saját csoportot, hanem csak csatlakozott vkihez?
Én eddig még nem indítottam egyet sem, csak csatlakozgatok éppen ahhoz, amelyik tetszik. -
válasz
Digitalpimp #16140 üzenetére
Mint írtam soha nem akad meg, mert EU-ban kerül postázásra.
-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp #16134 üzenetére
Köszi neked is.
De izgulok, hogy valóban megkapom a Telcsit?
Sima levélként adták fel : CS12xxxxx89DE betü jelzésekkel és 03.08 a várható szállítási időpont.
És mi van ha eljárás alá vonják? -
Salex1
őstag
válasz
Digitalpimp #16134 üzenetére
-
MrDerekas
addikt
válasz
Digitalpimp #15414 üzenetére
és (#15413) kishozi
Igen, tényleg tök jó, hogy kézzelfoghatóan nyerhetünk valóban és nem random mailcímek/felhasználó nevek vannak kiírva a bolt dicsőségtábláján. A különösen meglepő számomra, hogy nagyon új vagyok ebben a szneccs izéban és mégis beesett nyereményVan irónia érzéke a sorsnak: bangoodos elveszett csomag miatt jöttem ide ríni.... oszt ez lett belőle
-
-
rushty
őstag
válasz
Digitalpimp #13322 üzenetére
Nem szoktak felfedni magukat az ekkora nyertesek itthon.
-
válasz
Digitalpimp #13320 üzenetére
Most próbáld meg a hétvégére,
5-ős 2,35 milliárd Ft, 6-os 1,675 milliárd Ft, Eurojackpot meg 29,7 milliárd Ft.
-
bl4ze
veterán
válasz
Digitalpimp #13318 üzenetére
Én még semmit nem nyertem, még apró hátizsákot sem
-
JohnnyBoy
tag
válasz
Digitalpimp #12873 üzenetére
A fejegység linkje rossz.
Ha minden igaz egy topiklakó nyerte meg a telefont. Gratula!
-
zadrian
csendes tag
válasz
Digitalpimp #12697 üzenetére
Grat, láttam hogy két terméket is magyar vitt
-
atee_13
őstag
válasz
-
válasz
Tudtam,ezért is írtam atee_13-nak hogy szoktunk nyerni, garatula
. Ha megkapod majd esetleg oszd már meg, hogy milyen, mert egyszerűen nem értem mások erre a hátizsákra való rákattanását.
-
powerwade
senior tag
válasz
Digitalpimp #12539 üzenetére
parancsolj
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp #10693 üzenetére
-
qqzs
őstag
válasz
Digitalpimp #9571 üzenetére
Ez mi?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp #9561 üzenetére
Up! [link]
-
HXY
addikt
válasz
Digitalpimp #7669 üzenetére
Hasznos oldal,csak az a baj vele, hogy nem frissül legalább 24 óránként, ezért az egyik telefon amit már 2 hete figyelek nem is szerepel az ártörténetben az akciós BF ár.
-
válasz
Digitalpimp #7671 üzenetére
Persze hogy változnak, de csak ugyanazon hirdetés esetén mondhatom hogy nőtt vagy csökkent.
Bár egy kínai eladónál aki jüan-ban vásárol és $-ban ad el a két deviza árfolyama is befolyásolja az egész ár hasonlítgatást. Az árképzést képletét nem ismerjük, az hogy 1 évvel ezelőtt kevesebb volt nekem semmit sem jelent, most vásárolok, nem a múltban.
Volt 1 kg kenyér 3,6 Ft most 285 Ft, hiába nézem a régi árat nem mondom a péknek, hogy én csak 3,6 Ft-ot adok érte. Nem szeretném ha hívná az ápolókat. -
válasz
Digitalpimp #7669 üzenetére
Ha változik a hirdetés linkje mert újból meghirdetik, akkor már nem egészen jó, de egyébként hasznos.
-
válasz
Digitalpimp #6610 üzenetére
Neked is javaslom, hogy olvasd el a hozzáoszlásom. Nincs kétszeres áfa.
-
válasz
Digitalpimp #6605 üzenetére
Gondolom a családotokban vannak akik tanulnak, vannak akik orvoshoz járnak hogy meggyógyuljanak, esetleg nyugdíjat kapnak és még egy csomó olyan dolgot igénybe vesznek, amit az állam az áfá-ból is finanszíroz.
Engem zavar ha költségvetési csalás bűncselekmény megvalósítása a téma egy nyilvános fórumon.
Ha megnézed a Prohardver ÁSZF vonatkozó pontjait az ilyen téma (jogszabálysértés) különösen tiltott kategória.
Ilyen dolgokra is ráakartam irányítani figyelmet, hogy ne történjenek törlések, mert esetleg nem a topik témájába tartoznak az ilyesmi hozzászólások.
Én nem személyeskedtem senkivel, nem sértegettem senkit, ennek ellenére te még is azt teszed és teljesen értelmetlenül forgatod ki a szavaimat. Egyébként nem vagyok jogász. -
válasz
Digitalpimp #5639 üzenetére
Ez azért nem egészen jó, mert csak az eredeti vásárlásnál választható a visszaküldés és mire ez felmerül, addigra lejár az a PayPal előfeltétel, hogy az eladó által biztosított visszaküldési időn belül (3 nap a BG-n) visszaküldött dologra igényelhető és a leírtak szerint akkor nincs ez a visszatérítés, mert már akár 60 nap is eltelt.
You have initiated your return of the item purchased above within the return period and in accordance with the return conditions authorized by the seller
és
Items that cannot be returned in accordance with the seller or merchant's general conditions of sale (e.g. the seller or merchant's authorized deadline for returns has passed);
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest