- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasva látom, hogy BG Express szállítási mód is Áfa+Vámmentes. Azt a kis pipát nem látom viszont, ami garantálná, hogy visszafizetik, ha esetleg mégis megvámolják.
Meg tudjátok ezt erősíteni? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
A BG-n nem változott az EU priority line szállítás menete az áfa szábalyázás óta, ugye?
-
motoflug
őstag
Sziasztok! Most a couponsfromchina oldalon nem találok ilyen általános 10%-os kuponokat, amik kb. fél éve még mentek. Ezekkel mi lett? Van helyettük valami?
-
motoflug
őstag
Sziasztok! Vegyes RC alkatrészekre vannak most BG kuponok?
-
motoflug
őstag
válasz
PirosHello #18088 üzenetére
Na ezt most nem értem. Van akinek vámolják, van akinek meg nem. Pont most rendeltem így csomagot, azt hittem ezek védve vannak. Nekem a Tariff insurance rész azt írja, hogy Free Service. Nálad mi volt itt?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Hosszú idő után ismét rendelnék Banggood-ról. Legutóbb a feuchti rém az én csomagomat is nyakon csípte, refund lett a vége.Most, amit kinéztem az CN_DG raktár, és 3 megadott szállítási mód van:
European Railway Direct Shipping,
Express Shipping,
EU Priority Line.Melyikkel mehetnék biztosra? Szívesen kiagynám a múltkori mizériát
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy az EU Priority Line rendelésben megadott szállítási idő hozzávetőleges jelenleg? Inkább nézelődjek termékek után EU raktárakban?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Korábban vekengtem már itt a hiányzó csomagom miatt, a külföldi rendeléses topikban azt mondták sanszos, hogy ellopták Feuchtnál. Mivel lejárt az 5-15 EU Shipping lineban felvetett szállítás is, így sanszos, hogy refundot igényelek. Mi ennek a módja? Az ordernél nem jelent még meg, csak annyi, hogy Confirm delivery és Track.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Van egy BG EU-s rendelésű csomagom, CP007461355DE a kódja, elvileg a DHL-nél van. Szerintetek az normális, hogy a DHL 10 nap alatt nem hozta ki? Az is fura, hogy több helyen megnézve, a posta oldalán még a kicserélőben van a 17track szerint már a DHL-nél. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Jön most ugye a 11.11 akció, ahol pár termék már meg van jelölve, hogy szerepelni fog (a termék képének bal felső sarkában szerepel a 11.11 logo). Ha rámegyek a 11.11-es akció főoldalra akkor ott viszont nem találom ezeket a termékeket. Honnan tudom, hogy mennyibe fog kerülni? Leginkább az a kérdés, hogy a kb 10%-ot biztosító állandó kuponnál vajon többet von le? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
A shipping insurance használata ajánlott? Ha sérült a csomag, akkor is van refund, nélküle is nem? -
motoflug
őstag
Sziasztok! Pontot át lehet ruházni egyik accountról a másikra? Ha igen, hogy?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Írtam panaszt egy rendelésemre a banggood 'Contact us' részen, de nem találom a My Messages rész alatt, sem az e-mailben, amit megadtam. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest