- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
KÜLDEMÉNYNAPLÓ
A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben 2022.05.23. 23:36
A küldemény feldolgozása folyamatban 2022.05.24. 08:35
Továbbítás belföldre 2022.05.24. 08:35Nemzetközi Posta Kicserélő Központ Vecsés
Május 02-i BG rendelés. Belgiumban lett postára adva.
Innentől mennyi idő szokott még eltelni a kiszállításig? -
BB9000
senior tag
Banggood-on rendelt Xiaomi telefonom a tracking infó szerint nemrég érkezett meg Feucht -ba. Mostanában még mindig tart az a trend, hogy arrafelé elvesznek a csomagok? Mennyire kell aggódnom? Még nem sürgős, de legkésőbb három hét múlva kellene, mert szülinapi ajándék lesz.
Ezt látom a tracking-ben:
Destination - Tracking consuming: 1274 ms
2020-03-03 09:00 Consignment departure
2020-03-03 09:00 Send item abroad
2020-03-02 07:46 Insert item into bag
2020-02-29 16:03 Receive item from customer
Origin - Tracking consuming: 328 ms
2020-03-02 06:46 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=xxxxxxxxxxxxxDE )
2020-03-02 03:46 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center
2020-02-29 15:03 Köln, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin -
BB9000
senior tag
válasz
RevoneX #12211 üzenetére
Gimball témakörben a Zhiyun jó márka, viszont az általad kiszemelt darab elsődlegesen mobiltelefonhoz való.
Nekem az SJ6-os sportkamerához az SJ gimball 1-es van, a mobiltelefon(ok)hoz pedig a Xiaomi Mija gimball-t vettem. Ez gyakrabban van használatban. Mindkettő jó cucc! -
BB9000
senior tag
válasz
RevoneX #12235 üzenetére
Az SJ saját gimball-ját használd: https://sjcam.com/product/gimbal2/
-
BB9000
senior tag
Segítsetek lécci!
Kaptam a BGPay accountomra múlt héten 19,08 $-t. Örültem neki. Ma kinéztem egy lámpát, ami szállítással együtt 24,29$ ba kerül. Gondoltam a fennmaradó pár dolcsit ráfizetem. A gond azzal van, hogy nem engedi felhasználni a BGPay account-omon lévő összeget, mivel az kevesebb, mint amibe kerül amit vennék: "Unable to pay because of insufficient balance" üzenet látszik a kis felkiáltójelnél a BGPay fizetés mellett.
Az egyenlegfeltöltés minimális összeghatára 100 dollár. Ennyit nem szándékozok rá tölteni. Az 5,21 $ a hiányzó összeg. Hogy lehetne ezt értelmesen megoldani? -
BB9000
senior tag
Köszi! Úgy láttam minden korábbi csoport nagyon hamar betelt. Ahová tudtam még csatlakoztam én is. Ma reggel a BG accountomra érkezett egy kis meglepi: 19,08 $ ! WOW
-
BB9000
senior tag
válasz
adamfriday #9999 üzenetére
Az én esetem annyiban más, mint a korábbi hozzászólóké, hogy én rendben megkaptam a cuccot, vissza is igazoltam, de valamiért mégis azt hiszik, hogy kompenzálniuk kellene engem. Az 500 pontot elfogadom tőlük, mert az nekik nem kerül semmibe, de ha bármiféle visszatérítést adnának, akkor szólok nekik, hogy nem jogos.
-
BB9000
senior tag
BG ma küldött egy levelet nekem. bemásolom, mert tanulságos. A vicc az, hogy a telefon már rég megérkezett. (06.13.-i rendelés, 07.15.-i kézbesítés) Aláírással átvettem a GLS-től és aznap vissza is igazoltam a BG oldalán. Mostmeg adtak 500 pontot ajándékba. Nem kértem, de emiatt nem fogok reklamálni.
Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry about the situation of your order [xxxxxxxx] shipping delay caused by our coadjutant logistics company. To keep your good shopping experience in the future, we will stop cooperation with this logistics company immediately, don't worry, your order which has been sent out before will still be delivered normally.
For this case, we will send extra 500 points to your account within 3 days , moreover, we have confirmed to the logistics company that your order will be delivered 25th August at the latest, we hope your understanding and wait for it patiently.
As of 25th August, whether delivered or not, except the points sent before, if your total waiting time is more than 40 days since the date of shipment, we will compensate 5%-10% of your order value to your BGPAY account before the end of August. -
BB9000
senior tag
válasz
1stVikman #7919 üzenetére
Vállalható oldal, nyugodtan rendelj innen.
Nem küldenek hamisított termékeket, nem csinálnak olyat, hogy nem adják fel a csomagot. A postán elveszett csomagok értékét valóban vissza is adják. PayPal nem árt azért.
Egy pozitív példa az ügyfélkezelésre: Rendeltem egy terméket, de még aznap kiderült, hogy nem is az kell nekem. Pár perc bosszankodás után a topik összefoglalójában leírtak alapján az online chat-re mentem és kértem a rendelésem törlését. 5-10 perc várakozás után jutottam ügyintézőhöz. Egy mondatban összefoglaltam neki, mit szeretnék tőle. Újabb 5 percet váratott, az ideig utánanézett a rendelésemnek, majd bepróbálkozott, hogy már csomagolják és hogy ugye megfelel nekem, ha mégsem törli a rendelést. Mondtam hogy nem felel meg, csak pár óra telt el és tényleg legyen szíves törölni. Erre jött a válasz, hogy e-mailben tájékoztatnak majd a törlésről. Másnap meg is jött az email. Törölték. Kapom vissza a pénzt. Ez más, kevésbé ajánlott webshopoknál nem megy ilyen gördülékenyen. -
BB9000
senior tag
Január 8.-án megrendelt nagyon akciós Convoy L2 lámpa végre Magyarországra ért. Még nincs nálam, de már látszik az esély, hogy egyszer végre megkapjam. A Jan 8.-i rendelés ellenére csak jan 26.-án indították útjára.
Mindezt azért teszem ide, hogy az 1-2 hét eltelte után türelmetlenkedők is lássák: a távolkeleti rendeléshez türelem is kell.17track.net log:
Destination : Hungary - Tracking consuming: 466 ms
2018-03-23 14:29 Forwarded for domestic sorting
2018-03-22 12:59 Processed in the destination country
2018-01-27 00:30 Item sent abroad
2018-01-26 09:52 Item accepted by postal operatorOrigin : China - Tracking consuming: 215 ms
2018-03-22 11:59 Have reached the destination country
2018-01-27 12:15 Delivered by air transport
2018-01-27 12:02 Guangzhou Processing Center, arrive
2018-01-26 14:07 Dongguan Interchange Bureau Processing Center, has been exported straight seal
2018-01-26 09:09 China Post Group Dongguan International Mail Interchange Bureau and Exchange station, has been exported to open and dismantle
2018-01-26 09:07 Guangdong Dongguan Receiving and forwarding center, has left, the next station processing center
2018-01-26 09:06 Guangdong Dongguan Receiving and forwarding center, has been sealed
2018-01-26 08:52 Guangdong Dongguan Receiving and forwarding center, received -
BB9000
senior tag
Türelem! Nem ülnek a pénzeden. Ha Kínából rendelsz, akkor meg kell értened, hogy időbe telik, amíg a csomag ideér. Változó ideig utaznak a csomagok. Akár 3 hét, vagy 3 hónap, vagy a kettő közt bármennyi lehet. Ha közben ugrálsz, vagy tűkön ülsz, akkor is ez van.
Pl. én 2017 decemberében rendeltem meg egy lámpát, de pont elfogyott a raktárukból. Reklamálásom nélkül, ők kérdeztek rá, hogy refundoljanak-e vagy tudok várni. Megírtam nekik, hogy inkább várok. (nagyon akciós volt a cucc) és azóta is csak várok. 2018 január legvégén adták fel. A 60 napot a feladástól számítják, ami majd áprilisban telik le. Van valódi Tn számom is, de csak annyit látni, hogy "Item sent abroad".
Mindezekkel együtt nyugodt vagyok, mert meg fogom kapni a lámpámat. Eddig is mindent megkaptam. Volt amit 70 nap után reklamáltam meg. Azt újra elküldték. -
BB9000
senior tag
Az újraküldést tracking numberrel kértem. Az talán nagyobb eséllyel megérkezik. Az összefoglalóban is olvastam, hogy TR-rel szokták újraküldeni.
A postáról jó tapasztalatom is van. Nemrég felhívott egy másik -szintén kínából rendelt- csomag miatt a postás kisasszony, hogy aznap még érte mehetek, mielőtt visszaküldenék. A csomagon ugyanis rajta volt a mobil számom is. Kiderült, hogy a kézbesítő kolléga "elfelejtett" értesítőt bedobni, ezért nem is tudtam arról, hogy csomagom érkezett. Ebben nem az a jó, hogy trehány volt a kézbesítő, hanem hogy az ő hibáját a kolléganője kijavította.
Másféle tapasztalatom is van. Bementem egy másik csomagért a postára, értesítővel együtt. Kikeresték, de aláírni nem kellett. Gyanús volt, hogy túl nagy a kezembe nyomott csomag. Kisebb cuccot vártam épp akkor. De felbontottam. Tök más volt benne, aztán néztem meg a címzést. ÚÚÚÚ ez nem is az én nevemre jött! Természetesen visszaadtam és kértem az enyémet. Az is meglett pár perc múlva. Ez egy egyszerű tévesztés, de emiatt a másik csomag gazdája már bontottan kapta a csomagját.
-
BB9000
senior tag
Aug 18.-án megrendelt és még aznap postára adott cuccok (CH warehouse) még nem érkeztek meg. Várható érkezési idő szerintük szept 13 lett volna, ami már 2 hete letelt. Ma kértem egy újraküldést. Remélem lesz belőle valami és nem bukom el az árát a termékeknek (16 EUR öszesen). Nem Paypal-os, hanem sima kártyás fizetéssel fizettem.
-
BB9000
senior tag
válasz
maestro87 #4535 üzenetére
Szia, működik még a 100 pontos kérdőív. Köszönöm a linket.
Megismétlem, hogy ne kelljen annyit keresgélni: Kérdőív 100 pontért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest