- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
ITT az én Note 7 Snatch linkem is.
De lapozzon mindenki visszább, aki csatlakozna. Előbb a korábbi linkek teljenek be. -
Skillet
addikt
válasz
Mr.Csizmás #10765 üzenetére
Én szívesen csatlakozom mindegyikhez. Csak kellene egy snatch topik, vagy nem tudom. Akkor átláthatóbb lenne. Egy ember indítson mindegyik cuccra snatch-et. Ha beteltek, utána indítson csak más is. Csak akkor előre ki kellene találni, hogy ki indítsa őket először, ki utána stb stb... vagy ez így nem jó?
Bármi jó ötletben benne lennék.
Csak most így oldalakkal visszalapozva is voltak linkek. Rutintalan vagyok most ebben én is. -
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
Sziasztok, kérdés... a tariff insurance opció működő dolog? Egy 70mai pro menetrögzítő kamerát vennék, de 43$ környékén van. 0.5$-ba kerülne a szolgáltatás. Eu priority line kb 5$ körül lenne, és ahogy olvastam, nem is tuti megoldás.
-
Skillet
addikt
sziasztok
napi frászbúk megosztáshoz kérnék segítséget. hogyan tudom beállítani, hogy ne lássák a megosztásomat? nem akarok ezzel senkit terhelni, de a pontok jól jönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest