- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mj1981
tag
El sem hiszem vegre a nyomonkövetes atvaltott gls nel a csomag de sajnos a gls oldalan nem jona követesi szám.
Egyeztetnek velük a reggeli depoban törtenő atvetelel de igy nem tudok. -
Groim15
lelkes újonc
válasz Markizmark #9094 üzenetére
Amikor rendeltem még volt raktáron nekik.
-
Groim15
lelkes újonc
válasz Markizmark #9092 üzenetére
Nem sajnos. Gondolom ezért tudták 130ezer helyett 98ezer forintért adni. Mert rafkósan szállítják le nekem.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy BW-FYE5-öt. Megjött, de a jobb oldali füles nem működik. Írtam refund kérelmet. 9.800 körül fizettem, 9,200-at adnának vissza első ajánlatra. Alkudni érdemes, vagy ne akadjak fent ezen? Visszaküldést nem kértek (még).
(Elvileg, ha veszek valahonnan egy darab jobbos fülest a bölcső, és a bal oldalival kompletten használható a szett)Köszönöm!
-
mj1981
tag
Az enyèm is beàllt rendesen... Pedig a fentebb levő követesek alapjan ma mar a gls nèl is lehetett volna de semmi.
Amugy azt vettem èszre ha az ember minnèl jobban varja tuti nehezen jön.
Az elöző cuccomat dec 31 rendeltem nem foglalkoztam követessel es 15 munkanapra itt volt. -
Topikgazda
válasz walakyb #9083 üzenetére
Ahogy szokás, a követő munkanap a határidő vége.
Nem minősítés de a Chat felületen néha a leírt szerződési feltételtől eltérő tájékoztatást is kaptam, finoman szólva nem igazán jól használható.
Nem jön meg a csomag, chat-en 3-szor azt írták várjak 1 hetet, a 4. alkalommal nem chat, dispute és másnap jött vissza a pénz.
Azóta nem chat, letelt az idő, várok egy hetet írok hogy türelmes voltam + 1 hét de dispute. 48 órán belül rendeződik.
De ebben az évben eddig minden időben megjött és gond sem volt velük. -
Topikgazda
válasz walakyb #9077 üzenetére
Ezt? www.10000post.com. Nekem aztán soha nem ajánlotta és az előzményekre alapozva írtam hogy haszontalan adatokat ad ki. Ezért tartom felejtősnek. Persze az hogy én nem használom nem jelent semmit.
Azért ha BG a postázás bejelölte akkor el is szokott indulni.
A GLS szállítja nem a posta.
Nem egészen a 15 munkanap lenne a lényeg, amikor azt kérdeztem hogy mi az Expected delivery date, hanem az amit ők írnak, mert addig nem érdemes idegeskedni, mert úton van. -
KisBundi
őstag
válasz james008bond #9076 üzenetére
Ma jo eséllyel meg fogod kapni.
-
walakyb
aktív tag
Abszolúte nem értek veled egyet ebben a kérdésben.
Egyrészről 100k+ terméknél (de szerintem már bőven lejjebb is) szerintem az emberek nagy része szereti látni, hogy mozog a csomagja, nincs gond. Persze, én is tudom, hogy a Paypal jó eséllyel nekem itél, ha nem kapom meg, és ebből a szempontból valóban az ő érdekük, hogy követhető legyen. Viszont van a dolognak egy olyan aspektusa is, hogy én pl 2x is azért kaptam meg a csomagomat, mert appot használok követésre, és naponta azért rá is szoktam nézni, ugyanis a posta visszafordította a csomagomat egyszer címzett ismeretlen, egyszer pedig rossz cím miatt (természetesen mindkét esetben hibátlan volt a cim, és jópár csomagot megkaptam már ott...). Ha visszamegy, minimum a jelentős költséget ki kell fizetni, de bőven van esély arra is, hogy meg se kapja a csomagot, így a teljes pénz is bukta.
Ami meg az időt illeti, nem azon pörgök, hogy nem kapom meg a beígért 15 napra (ami egyébként nem is igéret, csak az adott szállítási mód átlagos megérkezési ideje).
Ami pedig a nyomkövető oldalt illeti, maga a Banggood is ezt javasolja követésre. -
Topikgazda
válasz walakyb #9073 üzenetére
El kellene már felejteni ezt a logisztikai cég nyomkövető oldalt. Az itt olvasható információk nem adnak logikus következtetésre alapot.
Eddig mindenki megkapta a 15 munkanap körül amit az ilyen számmal elküldtek neki. Ha a 20. napon kapod meg, akkor is tökéletesen elfogadható az idő főleg úgy hogy nem kell áfát és vagy 3500 Ft vagy 8500 Ft vámeljárási költséget kifizetni, ha az értéke 41 $ feletti. Akár látod nyomkövetést, akár nem.
21-én jár le a 15 munkanap, de nézd meg mit írnak várható kézbesítési dátumnak és szombat vasárnap, így az 1-2 sem számol. Türelem.
A BG-nek kell eljuttatni hozzád, az ő érdeke a követés. Ha nem tudja igazolni hogy átvetted a PayPal neked ítéli meg az ügyet.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ok köszi, de ha bekapcsolom a 4G netet akkor már a neten (voip) beszélgetek 7 Ft-t ami ott is jó ha van.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Topikgazda
válasz Attix70 #9066 üzenetére
Az a lényeg hogy 4G-n megy minden, a beszélgetések is jobb minőségben, úgy hogy nincs mobilinternet adatforgalom felhasználás amikor csak beszélsz, gyorsabb kapcsolat felépítés és kevesebb akksi energia felhasználás.
Azt láttam hogy képes rá, az a lényeg hogy a szolgáltató tudja-e erre a telefonra biztosítani. Most amit használok az is tudja, de a Telekom nem aktiválja, mert valami támogatás ehhez a készülékhez náluk nincs. Nem azonnali volt a tapasztalat kérés, majd ha tényleg be van üzemelve. -
Attix70
aktív tag
Elvileg tudja a VoLTE funkciót és NFC is van benne. Párhuzamosan rendeltem szilikon tokot is és fóliát. Amíg nem érkeznek meg a védőfelszerelések addig nem rakok bele kártyát (használom a Redmi 3-ast), mert félek a sérüléstől. Mérete kompakt és kézreálló, ujjlenyomat olvasó gyors. Ha valami olyan jellegű kérdésed lenne amihez nem kell a SIM akkor arra szívesen válaszolok. Amúgy mi a VoLTE előnye (beszéd közben is megy a net 4G-n és gyorsabb a hívás felépülése valamint jobb a hangminőség) ?
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
ben-ga
tag
Erre a mágneses tartóra nem tudtok valami banggood kupont?
Van 650 coins-om, azzal mit lehet kezdeni? (rég jártam az oldalon...)
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Van esetleg valami ötletetek, hogy ehhez a kütyühöz [link] hogyan juthatnék olcsóbban hozzá?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
KisBundi
őstag
Igen, az! 05.17-én rendeltem, 27-én adták fel és 06.19 volt a várható szállítás. Ma kaptam meg 18-án.
BG oldalán továbbra sincs infó. A 17 Track oldalán a Royal Shipments-nél talált már róla infót elég hamar, de sokáig beérkezésre várt. Érdekes, hogy a GLS infókat kb csak a kézbesítés pillanatában frissítette az oldal. Előtte csak a pénteki "kimenő jegyzékfájl létrehozva" volt látható. Ezért írtam, hogy fogalmam sem volt, hogy mikor és ki hozza. A 06.17-ei infókat még 18-án sem láttam délelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha nem hiszel nekünk akkor sajnálom, emlékeim szerint nincs ezen a részen olyan bejegyzés hogy EU priority line, ez van amit látsz a Shipping Method-nál, mert változott a rendszer, egyrészt amikor EDM-ről át lett nevezve és másrészt most, amikor más útvonalon jön.
Itt is láthatsz egy ilyen számot ezt ma kapta meg és a GLS vitte +költség nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Attix70
aktív tag
Sharp C10, 13 nap alatt a kezembe van.
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Topikgazda
-
monchichi20
aktív tag
Jelentem nekem is meg jött a BW-VC1 szerencsére voltak itthon mert semmi értesítést nem kaptam, bár gondolom felhívott volna utána hogy mi van.
-
Topikgazda
Mi a szám? Esetleg itt bővebb információd lesz.
Amikor kifizetted a legutolsó összesítő fizető oldalon lenyitottad a szállításokat és ott jelölted az EU Priority Line-t? Mert a kosárba pakolásnál nem mindig azzal kerül be.
Ha vámeljárás alá kerül akkor azt fizetni kell.[ Szerkesztve ]
-
And
veterán
- Vásárlás: 05.24. (péntek) délelőtt,
- Banggood levele a feladásról: 05.26 (ebben a várható érkezésre 06.17-i dátumot adtak),
- Várható érkezés a Banggood weboldalán, a rendelés részletezésnél: 06.19,
- 10000post.com utolsó bejegyzés (Have finished transit clearance): 06.10,
- Royal Shipments utolsó bejegyzés (Outgoing manifest generated): 06.14,
- GLS csomagszám első bejegyzés: 06.17,
- Csomag érkezés: 06.18.
Mod.: az 16 munkanap összesen, ha jól számolom.[ Szerkesztve ]
-
mj1981
tag
Sziasztok most én is meg vagyok kicsit lőve....
Mindig EU Priority Line al rendelek a vámmentesség miatt.
Minap ránéztem a 05.26-.i rendelésemre erre Air Parcel Register szerepel
Több oldalon kerestem a követést szám alapján csak egy oldal hozoot némi adatot hogy mar 10-én az országba érkezett ezzel nem is lenne baj de igy mi lesz a vámmal? -
Topikgazda
-
And
veterán
A GLS-féle 9-jegyű (Parcel nr.) azonosítót bepötyögve nem igazán lehetünk előrébb, mert a GLS oldalán a legkorábbi / első bejegyzés ehhez a számhoz tegnap (06.17.) délután 16h utáni, és csak annyit mond, hogy "Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére."
A Posta nyomkövetője, a 17track.net és az előbb említett másik két egzotikus 'nyomkövető nem talál rá semmit..
Mod. james008bond: azt, hogy várd a postást, vagy a GLS-futárt. A te dátumod itt négy nappal későbbi, mint az én csomagomé, szóval jó esetben pár munkanapon belül megkapod.[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Visszaszívtam minden rosszat! Nekem is 1 perce hozta a GLS, de tényleg nem tudtunk róla semmit. Nem hívtak és nem jelezte sehol, hogy GLS lesz. Igazából már sejtettem, hogy GLS lesz, mert már jött ebay-es csomagom a royal shipments-en keresztül. A GLS csomagszám él és működik, de csak a csomagon van rajta. Sehol nem kaptam róla előzetesen információt, hogy ezzel a számmal csomag érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
And
veterán
válasz KisBundi #9028 üzenetére
Szia! Az enyém most érkezett meg, a GLS hozta ki. Reggel telefonált a futár, addig nem sokat tudtam róla, csak annyit, amennyit te is látsz a saját csomagod adatainál. A Royal Shipments oldalán a csomagom utolsó bejegyzése egy másodperc (!) különbséggel ugyanaz, mint a te pakkod esetén, és azóta sem frissült. A 10000post.com-on hasonló: jún. 14-i bejegyzés az utolsó, "Have finished transit clearance", mint itt másoknak, az sem frissült egyelőre.
-
mokus1
addikt
Nem értettem félre. Értem amit írsz csak az a szomorú, hogy amikor megveszed az van ott, hogy 24 óra a feldolgozási idő és 15 munkanap mire megérkezik.
Nálam először expectednek Junius 27 volt, de már ugrott július 5-re ami az utolsó jó dátum nekem. Igazából az a probléma, hogy konkrétan ehhez az utazáshoz vásároltam volna. Így ezért kezd morcosítani a dolog. -
walakyb
aktív tag
válasz shinmegaten #9036 üzenetére
Ha megnyugtat titeket, nekem 31-e óta pending, illetve "The guanzhong qing/", szóval még a kinti vámhoz se jutott el 3 hét alatt...
-
shinmegaten
aktív tag
válasz james008bond #9024 üzenetére
Pazar...
Én egy nappal később rendeltem, mint te. A RoyalShipment szerint még "pending", a 10000post szerint viszont "Have finished transit clearance". Majd csak lesz valami. Pedig bíztam benne, hogy az enyém is elindult. (Talán holnap?) -
Topikgazda
válasz Primary92 #9032 üzenetére
Igen.
A technológiai részbe nem mennék bele itt mélyebben, de nem egészen úgy van ahogy gondolod. Az enyém is tudja, de a Telekom nem tudja, akarja aktiválni.
Telenor:
A VoLTE-t jelenleg támogató, és a technológiával fokozatosan frissülő készülékek listája elérhető a Telenor weboldalán.
Telekom oldal
Kell a szolgáltatói részről is valami ahhoz hogy egy készülék használható legyen.
Itt lehet hogy megcáfolják amit írtam. -
Primary92
senior tag
Írassam le egy szervizzel, hogy mit gondolnak, aztán küldjem el a BG-nak?
Az Ulefone Armor 6E-ről kb. semmit nem találni, csak a sima 6-osról.
Miért kellene a szolgáltatónak adnia támogatást? Teljesen sztenderd interfészekről beszélünk, amit ha mindkét fél helyes használ, akkor működnie kell. -
Topikgazda
válasz Primary92 #9030 üzenetére
Az is javaslat a szerviz részéről hogy valóban hibás, de nem tudják itt javítani. Lényeg az hogy amit kértek megtetted és azután nekik kell kitalálni hogy mi legyen.
Az biztos hogy EU-s verziót küldtek, mert esetleg összekeverhették?
De ez képes a VoLTE-ra, de szerintem egyik említett szolgáltató sem ad ehhez a készülékhez támogatást és az is okozhatja a hibát.
Egyébként ez nem rossz telefon, de lehet hogy kifogtál egy hibásat, nem jellemző az ilyen meghibásodás, a külföldi oldalakon böngészve róla a dolgokat.. -
Primary92
senior tag
Ulefone Armor 6E
Másik szolgáltató kártyájával is ez a helyzet, ugyanakkor ezek a kártyák két másik készülékben is hibátlanul működnek (az egyiken ráadásul korlátlan az adatforgalom). Próbáltam mindkettő kártya foglalatban. A hiba 60km-re odébb is fennáll. A telefonbeszélgetések során nem észleltem problémát.
A szolgáltató a Telenor, illetve a Telekom.
A wifit otthon és a munkahelyen próbáltam (Mikrotik, TP-Link routerek), illetve egy másik androidos telefon hotspotjához kapcsolódva is szakadozik.
A bluetooth-t egy autó gyári kihangosítójával próbáltam (Ford SYNC), ahol a másik két telefonnal semmi gond nincs.Egyébként böngészés és youtube videó nézése közben tűnt fel a kapcsolat megszakadása. Várok, nem történik semmi, aztán fél perc múlva hopp betölt. A feltöltési sebesség lassulása akkor tűnt fel, amikor egy videót próbált felszinkronizálni a szerveremre. Mértem a speedtesttel, és teljesen alátámasztotta, amit tapasztaltam. A feltöltési sebesség vagy 0 és 0,1 Mbit között van. A feltöltésnél három eset volt jellemzően: nincs kapcsolat, van, de 2-5 Mbitnél nem gyorsabb (másik telefon ugyanennél a szolgáltatónak akár 100+ Mbit-et tud), a harmadik esetben ritkán ugyan, de meg van a 50-100 Mbit, de a feltöltési sebesség ilyenkor is értékelhetetlen.
Speedtest mérésMivel elég új típus, ezért aligha vállalná bármelyik szerviz a javítást, meg mi alapján adna árajánlatot?
Esetleg tudsz javasolni egy szervizt, ahol sanszos, hogy vállalnák?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha 60 napon belül nem kapod meg visszafizetik az árát.
Banggood General Item Return Policy
All products being sold at Banggood are guaranteed to be delivered to buyers within 60 days (90 days for Brazil). Buyers can get a full refund if they have not received their products within this time ,and in most cases, items shipped from Banggood can be returned within 3 days after delivery.
Please contact us before returning a defective item, you will receive an e-mail containing the shipment date and other details of your order after it has been shipped.
Adsz valakinek meghatalmazást az átvételre, vagy a távollét idejére postán maradó megbízást adsz le a postán, vagy más címre kézbesítteted. Futár szolgálatokkal is lehet egyezkedni. Ha akarod akkor meg tudod oldani hogy ne küldjék vissza.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz james008bond #9024 üzenetére
Mikor rendelted? Itt egyébként van valami idő amíg garantálják hogy megkapod?
Nálam az a ciki hogy Julius 7en elutazom es tobb mint egy hobapig nem leszek itthon. Amikor meg nyilvan vissza megy a feladóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Primary92 #9023 üzenetére
Én elhiszem amit írsz, de esetleg a linkje a telefonnak, melyik mobil szolgáltatónál az adott sim kártya és a szakadozások az más helyen is, másik egy másik adótoronyhoz való csatlakozáskor is jelentkeznek-e?
Ha 2G-re van állítva akkor miként működik?
A bluetooth és wifi szakadozásnál mi az "ellenfél"?
Az hogy van letöltés, de nincs feltöltés az érdekes szituáció, 4G vagy 3G lenne?
Miért kellene ahhoz szétszedni hogy egy szervizes alátámassza a panaszodat? Ezért kérik a szakvéleményt és a javításra az árajánlatot.
Ha a leírás szerint is képes a telefon az adott szolgáltató hálózatát használni akkor más helyen illetve más szolgáltató sim-jét is kipróbálnám.
Hozzáteszem nekem cseréltetnem kellett sim kártyát mert mindenféle szakadozás volt és mint kiderült a kártya volt bibis, nem az új telefonom.
Keresnék egy olyan szervizt ahol ismerik ezt a telefont vagy olyat keresni ahol megfelelő szakértelem van hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a hibás készülékemmel kapcsolatban.
Vásároltak egy strapatelefont, aminek a kommunikációs képességei finoman szólva nem hibátlanok. Röviden: annak ellenére, hogy tudja az itthoni frekvenciákat, közel 0 a feltöltési sebesség mobil neten, de úgy egyébként is folytok megszakad és lefelé is elég lassú. Ezen kívül pont ugyanígy szakadozik a wifi, a bluetooth, és a GPS kapcsolat is. Gyakorlatilag használhatatlanok a kommunikációs képességei.
Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol videóval alátámasztva leírtam a hibákat. Kértem, hogy cseréljék, vagy fizessék vissza a vételárat.
Erre azt válaszolták, hogy keressek fel egy helyi szervizt, ahol kérjek árajánlatot, ami továbbítsak a Banggoodnak. Eldöntik, hogy elfogadható-e az ajánlat, ha igen, akkor teljesen térítik. Ezzel nekem két bajom van: egyrészt aligha találok szervizt, ahol ezt a problémát megtudnák oldani, és vállalnák is, illetve a strapatelefonnak az álmos könyvek szerintem sem tesz jót a megbontás.
Ráadásul kikötik, hogy garancia elvesztésével jár a készülék megbontása...Ti mit tennétek? Mit javasoltok?
-
luciferk
senior tag
válasz james008bond #9018 üzenetére
Milyen típusú a drón és milyen postázással jön?
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #9018 üzenetére
S jún 6- án azt, hogy destination és clarence....a szám mellett HU és a nevem.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz KisBundi #9011 üzenetére
Nekem 22 van írva...eddig amit akörül rendeltem vagy kicsit előbb, sorra érkeznek meg...szóval bízom benne, meg fog érkezni a dronom...
23-án vettem meg, shipped 30, várható érkezés 22....napokig processing meg contact a vevővel, de nem kerestek meg, aztán meg feladva. Azzal a rejtélyes számsorral. Nekem azt írja, left Hong Kong.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
veterán
Sziasztok, tobb topicban erdeklodtem mar, az sjcam 4000 air ugyanaz, .int a sima wifi, illetve az sjcam m10 mar nem kaphato, vagy hasonlo kis hero session copy?
Everybody lies.
-
KisBundi
őstag
Nekem először 23-án jött az, hogy shipped. Aztán módosult 27-re. Most az újonnan felfedezett keresővel pedig azt az infót írja, hogy "2019-06-04 18:09:16 ,shenzhen, Arrived at the operating center" . Szóval fel sem adták ezek szerint akkor mint amit írtak. Jelenlegi státusz 2019-06-10 11:41:49 Have finished transit clearance, bár ezt nem tudom mit jelent.
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
válasz Markizmark #9004 üzenetére
Az én drónomról pedig azóta sincs infó. 25-én feladták és azóta semmi hír.
-
Topikgazda
-
Markizmark
addikt
Május 28-án rendelt csomagom tegnap meg is érkezett. Ez megint elég gyorsra sikerült, mint a legutóbbi rendelésem. Sima air parcel register csomag volt.
Ha jól számolom 9 munkanap.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
KisBundi
őstag
Nektek sem működik ez az új kereső? Semmit nem dob ki újra a 15 számjegyű TN-re.
-
Pikkolo^^
addikt
Bluetooth-s headsethez keresek fülhallgatót. A normál is jó hozzá, csak sajnos azoknak a kábele 1+ méter így nagyon hülyén néz ki. Rövidebb, 30-40 cm-est nem tudtok vagy ami külön BT-hez van? Nézegettem, de lehet átsiklottam felette.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest