- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
nekünk is van három, ugyanez lett. elvileg az új verzióban javították ezt a hibát, kb túl sok áramot generált és ezt nem kezelte rendesen az elektronika, tönkretette saját magát. a réginek kerek, az újnak hatszögletes a kijelző nyúlványa. már vettem az újból is mert szerettem amíg működött, de még nem tekertem fel.
-
updog
őstag
Kína alapból, a többi eszköz gond nélkül működik
Próbáltam már több régiót (EU, Szingapúr) - ezekben pl. nincs is ott a párásító a listában.
Amúgy eddig pont az van, amit írnak kommentekben, értetlenkedik a BG support, de semmi előrejutás nincs, az eszköz továbbra sem működik rendesen.
-
vandor01
senior tag
az enyemek inkabb kinaban dekkolnak varjak hogy repcsire jussanak vagy ki tudja miert figyel valamelyik tobb mint 1 honapot is ott! az biztos a telcsi elott 2-3-5 nappal is rendeltem EU priority vel aztan azok meg kinaiaznak
teny és valo hogy nem ugyanaz a kiindulo varosuk a telcsi honkongbol jott.... tuti hogy ebben az inteligens NL -es megoldasban a hollandok keze is benne lehet! mert a hollandok féig lecsukott szeme nélkul ez nem mukodne!
-
vandor01
senior tag
értjük mi a gond....
mert van aki fingik egyet azt jobbra is meg ballra is adapterek hevernek korulottevagy a sarki kozertben egyet fizet kettot kap akcio van! de ne legyunk a kinaivbal ennyire elnézőek! ha adapterrel hirdeti akkor azzal kuldje! ha 6 csavar jár egy cucchoz akkor ne csak 4-el kuldje! tudom 1 csavar 1,55ft es a sarkon be lehet szerezni.... de akkor is! vagy 5-őt rendel a magyar paraszt akkor a kinaicigo ne csak 4-et kuldjon! vagy fekete helyett feheret vagy teljesen mas kinai szemetet a rendelt helyett....
erttem aki az urbanizacio sziveben lakik az megoldja ezeket a problémákat de aki kukutyinba a zsakfaluba rendelte a kinai "dragasagom" -at.... annak lesz egy buszos/vonatos menete hogy vegyen 2db csavart vagy egy adaptert..... koszonjuk kinai!
neha már olyan érzésem van orulhetek ha nem kutyaszart kuld a ferdeszemu hanem azt amit hirdetett es rendeltem kifizettem.... mert ha igy viselkednek elobb utobb csek elérik a itt a piros hol a piros cigo szintet....
vagyis szerintem! -
Már ketten is írtuk, mondd vissza a rendelést. Ha ez történik a pénzed automatikusan visszaindul.
Contact Us, Order&tax, Cancel order
Vagy megvárod hogy elküldjék.Ha feladják, akkor a megérkezésig kell várnod és ha akkor nem kapod meg kéred vissza a pénzed.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest