Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Karabuka68
üzenetére
Köszönöm az információt. Én most már teljesen elveszítettem a fonalat.
Hong Kong-ból a csomagok elmozognak Nagy-Britanniába, Longdonba vagy van amikor Londonba, onnan a lengyel Nysaba, ezután ez a csomag a Szlovákiából a pozsonyi GLS elosztóközpontból érkezik Magyarországra.
Így aztán tényleg követhetetlen mindenkinek, nem csak a címzettnek hogy merre jár a csomagja. -
paszer
csendes tag
PayPal vitanyitás után 10 nappal!
Kedves paszer!
Banggood Technology Co., Limited megküldte válaszát az ellene benyújtott reklamáció ügyében. Az esettel kapcsolatos adatok vizsgálata folyamatban van. Minden elérhető anyagot számításba veszünk a döntés meghozatalához. Tájékoztatjuk, ha további információra lesz szükségünk, és a döntés meghozatalakor e-mailben értesítjük.
Tranzakció adatai
Eset száma:
Eladó neve: Banggood Technology Co., Limited
Eladó e-mail-címe: service@banggood.com
Eladó tranzakcióazonosítója:
Tranzakció összege: HUF
Tranzakció dátuma: 2019. május 29.
Az Ön tranzakcióazonosítója:
-
vic70
tag
2019-07-01
18:09:34
In Transit (HUB UK - LONGDON)Ma írtam a paypalnak
-
válasz
Karabuka68
üzenetére
Megadnád a GLS küldemény azonosítót?
-
Karabuka68
csendes tag
Sziasztok
Megjött GLS-el a június 9. rendelésem😀
Remélem a többi csomag is követi a jó példát -
sambenez
addikt
-
rushty
őstag
the order is not covered by shipping insurance. We advise you to buy shipping insurance next time.
Hogy lehet a pénzhez jutni?
-
vandor01
senior tag
kinabol rendelve annyi de annyi dolog tortenhet amit az ember elkepzelni sem tud elotte.... azt mondom aki befizet erre a "mozira" az vegye tudomasul hogy a film 60 napig megy addig csak ulni erdemes es lesni a torteneseket kukorica kola bekeszitve azt pislogni mint rozi a moziban.... ugralni kerdezni folosleges mert szinte zero rahatasunk van a film cselekmenyere.... csak várni,, hogy a "postas 2x csenget"

alapszabaly:
60 nap utan erdemes es KELL is kikaszalodni a moziszekbol es verni a tamtamot .... ha azt kerik meg egy kicsit varjunk 15-21-30 napot?
erdemes varni mert hatha jon az a csongeto postas vagy a PP-nél 1xrubb lehet a helyzetunk.....csak par eset
megvett cuccrol jott a GLS szam "majd hozzuk".... eltelt par nap a BG inkabb LX-NL-t adott... na most akkor ez milyen? ki csal vagy hazudik? lehet nem is lesz csomag? de még 60 napon belul vagyunk nekem mint megrendelo nem mindegy ki mikor hogyan hozza? most ha razom chat ablakot a 2ik heten attol meg nem lesz jobb semmi! ervenybe lep az alapszabály.....ALi
filleres szart 5 euro ugyanannyiert postazza regelten.... vettem mert kell.... el is indul..... 2 het utan a trackernél megjeleneik a masodik bejegyzes: "cancell delivery" (500 rendelés utan meg sose lattam ilyent
) 1 hét mulva uj TN jelenik meg 2 het utan az is "cancell" ugynezett ki hogy szallito ceg kuldte vissza..... 1x rairtam az eladora ezzel most mi van? de az uzit azota sem olvasta el! kozeledett a vedelem vege..... azert meghosszabbitotta vagy 3 hettel az elozo 60napot
kivartam.... csomag nem jott kozel 3 honap utan sem.... akkor disput... mar aznap pozitiv dontes zseton vissza....szoval 60nap! addig felesleges TN miatt masszirozni az ugyfelszolgalatot

azaz szerintem.....
-
Fizsó
csendes tag
Mai információ, amely egy Banggood-s marketingestől származik. (nem hivatalos, egy baráti megkeresésre adott válasz)
"So sorry about this order. And we will have compensation plan this week. Maybe you can wait."
Úgy vélem ez annak a jele, hogy a Banggood megoldást keres és lépni fog. Minden érintett esetében.
Remélem, valóban így lesz. -
sambenez
addikt
Nem unjátok még ezt a napi szintű siránkozást? Gyorsabban megoldódik tőle a probléma?
Szerintem most mindenki várjon a 61. napig és majd akkor írja be mi lett a csomagjával.Remélem amikor megérkezik ugyanilyen terjedelemben fogjátok azt is kitárgyalni kinek milyen kalandos úton jött meg a csomagja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
walakyb
üzenetére
Az azért egyértelmű, hogy egy szervizes ember válaszolta, nem az ügyfélszolgálat.
Tévedhet. Vagy rosszul értelmezed a 30 napot, bár ugye ezt egy nem illetékes ember válaszolta.
Nem, nem látom, ezért nem igaz.Te azt írtad hogy nem fizetnek, az nem egyenlő azzal hogy később fizetnek, mondjuk 30 nappal.
És ez nem registered china post.
Tegyük már helyre a fogalmakat.
hoztak gyorsan egy uj szabalyt, hogy ne kelljen fizetni
De megint gumicsont irányba megyünk, ezt olvasod és? -
walakyb
tag
Bocsi, de ezt a 30 napot latod barhol a 60 napos garantalt kezbesites resznel mint kitetel? En nem, de szerintem mas sem. Raadasul erre egyetlen alkalommal sem hivatkoztak idaig, de gondoljuk kicsit vegig a dolgot, es most szandekosan egy nagyon extrem peldat fogok felhozni.
Van egyebar a registered china post. Ennek mar eleve kinaban legtobbszor 10+ bejegyzese van. Ha (es megismetlem, szandekosan nagyon extrem peldaval elek) minden bejegyzes mondjuk 25 napot var az elozotol, akkor tobb, mint 1 evig legalisan nem kapom meg se a csomagom, se a penzem?Ezt sablonkent masolgatta be egy banggood nevu felhasznalo (korabban is irogatott mar, akkor meg nala is az a szoveg ment, hogy a 61. napon siman penzvissza van...), eleg sok embernek, eu-n belul valtozatos orszagok.
Igen, eu-n kivulrol en se lattam esetet, bar ez nem jelenti azt, hogy nincs. Ami meg a legerdekesebbe teszi az egeszet, hogy hogyan lehetseges az, hogy azonos napon, azonos szallitonak atadott csomagok egy resze problemas, masik resze viszont hibatlanul landol a cimzettnel?
-
válasz
walakyb
üzenetére
Ezt a következtetést miből vontad le? hoztak gyorsan egy uj szabalyt, hogy ne kelljen fizetni
Én mást olvasok, nem a saját fordításom hanem amit mindenki elér:
Megkérdeztem a szervizcsoportot, és azt tájékoztatták, hogy a királyi szállítmányozási megrendelések jelenleg ezt az eljárást követik: Megtérítjük vagy újraküldjük, ha nem kézbesítjük 60 napon belül, és ha a követési információkat 30 napig nem kaptuk meg. A vártnál lassabb volt, de ezek nem vesznek el, várjuk a szállítást is. Csak annyit tehetek, hogy javasoljuk, várja meg ezt az időszakot, és vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az Ön esetére vonatkozó részletekért.Sehol nincs benn hogy nem fizetnek,az a 30 nap értendő úgy ha nem frissül, tehát nincs változás a szállítás állapotában.
És csak az ügyeletes válaszoló valaki volt a szervizesek részéről, mert azt írta a végén, hogy vegye fel a kapcsolatot a ügyfélszolgálattal, saját magukra csak nem utalna. Lehet hogy pontatlan információja volt.Mint írtam, ha azt igazolja vissza a szállító hogy elveszett a szállítmány akkor fizetnek vagy újraküldik. Ami elveszett annak 30 nap alatt nem fog változni a nyomkövetési állapota.
De elvesztés esetén nem fognak 30 napig várni.Ma jelzem hogy nem kaptam, utána néznek és ha elveszett ezt jelzi vissza a szállító nekik akkor választhatok a pénz vagy az újraküldés közt,Amíg folyamatos a szállítás addig nincs visszatérítés.
Ez egy egyszerű dolog.Teljesen felesleges agyalni rajta.Milyen nemzetiségű személynek írták egyébként? Mert nekem úgy tűnik a kézbesítési problémák régió szinten jelentek meg.
-
walakyb
tag
Egy ujabb gyonyoru megnyilvanulas, ezuttal redditen:
I have asked the service team and have been advised that Royal shipment orders are currently following this procedure: They will be refunded or resent if not delivered in 60 days and if tracking information has not been received for 30 days. It has been slower than expected but they are not lost, we do expect delivery. All I can do is advise you wait for this period and contact our support team for details on your specific case.Mar nem is hivatkoznak semmifele vamosokra, nemes egyszeruseggel hoztak gyorsan egy uj szabalyt, hogy ne kelljen fizetni
-
azbest
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
"Erre ma reggel shippelt lett. A termék linkjén még mindig nem érhető el... Akkor hogyan? Mi a csavar benne?"
Logikusan végiggondolna, a korábbi rendeléseket fedező szállítmány befuthatott. Új rendeléseket meg majd egy későbbi szállítmányból teljesítenek, amire most lehet előrendelést feladni.
Nem biztos, hogy tényleg így van. De úgy hangzik, mint a matekfeladvány, hogy hányan kell, hogy felszálljanak a buszra, hogy üres legyen.

-
walakyb
tag
Sajnos ennel kicsit bonyolultabb. Egyreszt sok embernek hianyzik a motyoja. Masreszt nagy esellyel a TN-eken levo mind2 bejegyzes fake (erdekes modon az elso mindenkinek 07.01 longdon, pedig maj 28 es juni 18 kozotti datumokbol vannak vegyesen, a masoik bejegyzest meg a szallito maga irta tobb embernek, hogy fake). Nagyjabol 2 eset lehet, vagy a szallitonal van a gond, es a bg csak beleall a hazudozasba, vagy pedig maga a bg a hunyo...
Ja, es nem sok ajto van, bg-n lepattansz, 61 nap utan ujabb 18 nap varakozas a vedikt. PP-n meg felo, hogy a relative friss tn update, es az aug 18-ra atirt varhato kezbesitesi ido miatt elmeszelik a dolgot. Mindenesetre en holnap nyitom a case-t
-
walakyb
tag
Ebbol is csak az latszik, hogy kb semmit nem olvastal vissza, joparszor leirtam, hogy mi a bajom...
Es egyebkent de, az. Miert van az, hogy a holland postas szallitas igen nagy aranyban kb 2 het alatt megerkezik? Igen, afamentes, es minimalisan hosszabb ido, mint ha ott atadjak a GLS-nek, es az hozza vegig... Raadasul igencsak nagy esely van arra, hogy meg csak nem is a szallitasi modnak koszonheto, hogy jonehany (eu szinten tobb 100) embernek avetos a csomagja...A kepre meg, ne keverjuk mar ide a 11.11-es mennyisegeket, raadasul nekem akkor a leglassabb csomagom se volt 30 napnal hosszabb ido
-
Saccco
nagyúr
válasz
walakyb
üzenetére
Nem idiótaság, amit írtam. Az hogy feldúlt vagy, mert szopóágon van a csomagod, az egy dolog. Ettől függetlenül még igaz, hogy a többség azért rendel EU prio-val, hogy megússza az extra költségeket. Ha futárral/gyorspostával rendelné, akkor seperc ideérne a cucc.
A mennyiség miatt (is) lassú:

Te se szívesen pakolnád a végeláthatatlan csomagkupacot minden nap. Van amikor szimplán tojnak rá és emiatt nem megy a csomag tovább. Ugyanez igaz a magyarországi postára is. Fizetés nincs, kupac van. Sokszor ott áll a raktárban a csomag hetekig. Miközben azt látod, hogy célországba küldve, mert nem hajlandóak/képesek becsipogni azt.
-
Egy kicsit higgadtabban, ne fajuljon már el a dolog! Köszönöm.
-
walakyb
tag
Akkor meg minek irogatsz idiotasagokat? Ha tudod, hogy hogy megy, akkor azt is tudod, hogy kb par ora-1 nal, ami emiatt elmegy pluszban.
De ha mar ilyen zseni vetodott kozenk, aruld mar el nekunk, hogy ha a sima postaval rendelt cucc jon 2 honapig, azt mi okozza?
Hiaba, mar az indianok is tiszteltek a fajtadat... -
-
Azért mert az ígért és amíg nem került képbe a Royal Shipment tényleg 15 napon belüli szállítás volt, a holland postával küldöttek esetén még mindig igaz, de nem tudjuk választani hogy melyik szállítóval küldjék. És némelyik termék esetén még a szállítási opciót sem lehetett az általad említettekre cserélni.
A probléma meg az, hogy önkényesen változtatták a várható szállítási idő végét, a már szerintük elküldött csomag esetén. Van az az elmélet hogy el sem küldték és ban az hogy visszakerült hozzájuk és új menet indult, vagy teljesen gyenge ez az új lengyel szállító
Persze az is igaz amit javasolsz, de ott meg kockázatos a végeredmény anyagi része. -
Saccco
nagyúr
Egyébként, aki sír, hogy lassú az EU prio, az miért nem vette meg rendes vagy gyors postával és fizeti ki inkább az ÁFÁ-t?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
walakyb
tag
Azert bevallom oszinten, ezek a beszelgetesek a supporttal felvillanyoznak :)
Volt ez a barkacs bevasarlas (100-40), vettem hilda furot, a 21V-os verziot. 30-a volt a feladasra a varhato ido (majd 1 hettel a vasarlas utan), ma gondoltam, mostmar csak rakerdezek, mi a szitu. A kovetkezo valaszt kaptam, ami utan kinyomtam a madarat (bar inkabb o akar engem annak nezni...):
Robert 05:45:30 pm Sorry for waiting too long but would like to tell that we are trying to find the shipment agency that can deliver your order in your country and for this we are doing our best so please cooperate usGratulalok nekik :)
-
-
walakyb
tag
GB-t nem fogom vedeni, mar bo 1 eve nem rendelek onnan semmit, legfokeppen a rendszeresen el nem kuldott akcios termekek miatt, valamint (bar nekem soha nen tunt el onnan semmim, ezert ez nekem kimaradt) a "biztositasi" szarakodasuk miatt. Viszont pl egeszen konkretan emlekszem a 2017-es EU Express leallasra, erdekes modon ott nem kerultek a TN-re fake bejegyzesek, es 60 nap utan mentek a visszateritesek, de legalabbis nem lehetetlenitettek el a PP ugyek sikeressegenek lehetoseget....
Siman lehet egyebkent, hogy magrol a kesedelemrol a BG nem tehet, de ez a szintu gyokerseg, amit support cimen muvelnek, nekem boven eleg ahhoz, hogy kb soha tobbet innen semmit... -
-
Ha majd valaki megkapja már a csomagját akkor a GLS azonosítót beírva megnézné hogy az mikor lett igényelve? Így a két nyomkövetést összevetve kalkulálható hogy mikor fog valóban megérkezni.
-
válasz
szemmelver
üzenetére
Neked szerencséd volt, denme érdemes összehasonlítgatni mert mindenkinek mások a benyomásai. Itta Banggood-on nem volt anyagi veszteségem, a Gearbesten meg jó pár 1000 Ft.
Hogy itt a szállítási késedelmet ezekkel a Royal Shipmentes csomagokkal -amire nem igazán van ráhatásuk- felemás módon kezeli az ügyfélszolgálat az egy dolog. de általánosságban azért kevésbé gázos társaság. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Megjött a levél a CS-től, amit szerdán 24 órás határidővel ígértek.
Azért elképzelem, hogy milyen fejtörést okozhatott megfogalmazni a semmit.
- CS: Hé logisztika, segítsetek már, mert 72 óra is eltelt, és kellene valamit írni az ügyfélnek, akinek azt ígértük, hogy tájékoztatást kap 24 órán belül. Hol a csomag?
- Logisztika: Fogalmunk sincs.
- PR/Marketing stb.: Semmi gond, itt egy sablon levél, jó lesz ez neki, küldje ki a CS.Az eredmény:
Dear Customer,
Thank you for your waiting and kind understanding.
For your order, we have reported it to the logistic department to take a check, and they said your order still on the way, but for the tracking information, it need time to update, hope you can kindly wait for it.
We hope you can get it soon.
Best regards,
Customer service -
Saccco
nagyúr
válasz
walakyb
üzenetére
Ezt is írtam: "Nagyságrendekkel korrektebbek, mint pl. a Gearbest."
Nekem is adtak fel lemondott cuccot. Kezeld helyén a dolgot. Kínából rendelsz, más kultúra, veszélyekkel jár, adott esetben anyagi bukta is lehet belőle.
A hazugság náluk nem gond, illetve nem úgy értelmezett, mint nálunk vagy nevezzük úgy, hogy a nyugati kultúrában. -
walakyb
tag
Szerinted az is korrekt, hogy folyamatosan azt kommunikaljak mindenhol, es a support is azt szajkozza, hogy ha letelt a 60 nap, masnap mar kapod is vissza a penzed (az utolso ilyen supportos igeret konkretan 6 orarol szolt, annyi volt hatra a 60 napbol. Hajnali 4 lett volna ez, ugyhogy 9-10 ora lett belole, de erdekes modon hirtelen a refund helyett jott a "varj meg 18 napot", neked nem jar vissza penz, nem telt le a 60 nap, a royal shipments hazudik, es nem fake a nysai bejegyzes. Ha neked ez a korrekt...
-
walakyb
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Nem, van, aki priority direct maillel rendelt, es ugyanigy kuldtek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
szemmelver
üzenetére
Nincs gáz a BG-vel. Nekem sikerült garanciáztatnom egy Mi Band-ot is náluk. Illetve volt nyeremény is, amit simán elküldtek. Nagyságrendekkel korrektebbek, mint pl. a Gearbest.

A rákfenéje a dolognak az, hogy vagy 3.000-en dolgoznak ott, illetve az egész világot kiszolgálják. -
walakyb
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ha gondolod odaadom az accountomat, allapodj meg veluk a refundrol :)
Egyebkent ez az egesz egyaltalan nem az ugyfelszolgalat hibaja. Vannak idiotak is ott, az fix. Viszont arra merget lehet venni, hogy elegge konkret utasitasokat kapnak, hogy mire mit mondhatnak, es ha attol elternek, kirugjak oket mint macskat sz..ni. Lehet, hogy mas ugyekben segitokeszek, de csak egy gyors kereses a neten, es talalni par perc alatt legalabb 100 esetet, es mennyien lehetnek, akik nem irnak sehova.
Valahol megertem en oket is, de egy korrekt kommunikacioval, valamint pontok helyett valos, es nem 400$-os rendelesnel 1$ visszateritessel (mint ahogy azt a kollega is irta, de szerintem 5-10% is siman eleg lenne) sokkal jobb szajizzel varna az ember. -
szemmelver
aktív tag
Régóta nézegetem a BG oldalát, sokszor vannak jó termékek, jó áron, de amiket itt olvasok... Hát nem igazán merek így rendelni. Főleg úgy, hogy május végén rendeltem egy telefont, majd 1 óra múlva meggondoltam magam, és írtam, hogy kérem vissza a pénzt. Közölte az emberke, hogy már nem lehet, mert el kezdték csomagolni... Majd addig-addig irogattam neki, hogy már pedig vissza jár a pénz, hogy végül visszakaptam.
Amúgy ha jól olvastam, csak az EU Priority csomagokkal van gubanc?
-
Fizsó
csendes tag
válasz
walakyb
üzenetére
Velem is ezt játsszák.
A legrosszabb a tehetetlenség.
Egy ismerősömtől, akik évek óta rendszeres, személyes, céges kapcsolatban is áll a Banggood-dal olyan információt kaptam, hogy ez a totális hárítás, impotens szupport, felelősség elhárítás abszolút nem volt jellemző a Banggood eddigi gyakorlatára. És az elátkozott szállítmányok esetén túl - ma sem. Konkrét példái vannak a normális és segítő közreműködésükre az elmúlt hetekből, napokból is.
Pedig eddig is, ezután is elfordulhatnak szállítással kapcsolatos gondok.
De ő is úgy látja, hogy a visszatérítés a vevők felé, a csomagok visszafordításának kérése a szállítótól a megoldás. Mármint a Banggood-nak.
Vagy, ha végül is nagy késéssel mégis megtörténnek a kézbesítések, akkor egy komolyabb összegű kártérítés (10-20 %) felajánlása sokkal kisebb károkat okozna a cégnek, amely így nemzetközileg sok vevőt és reputációt veszít.
Érthetetlen és értelmezhetetlen egy ilyen nagy, eddig megbízhatónak minősített, hatalmas forgalmú cég esetén ez az eljárás.
No meg felháborító! -
Sziasztok. Röviden: July 30-as postázást ígértek, de augusztus elején már jelezték, hogy nem fog menni mit akarok. Mondom várok. Jó de 4-5 hetet kéne, mondom várok (erre épül nálam egy villany). Jó barátom várj ha kérdésed van írj pá. Erre ma reggel shippelt lett. A termék linkjén még mindig nem érhető el... Akkor hogyan? Mi a csavar benne?
[link] -
walakyb
tag
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Csak egy dolog biztos, mas, mint a mienk. Nekunk csak egy longdoni es egy nysai bejegyzes van. Raadasul ami a tiedben erdekes, tul van (elvileg...) a vamolason.
Ami a legviccesebb, hogy azzal hajtottak el, hogy hibas a TN. Nalam arra hivatkoztak egy, a szallito altal fake-nek titulalt bejegyzesre, hogy a TN az egyetlen igazi bizonyitek egy csomag eseteben, es nezzem meg, nemreg frissult
-
MoVieFaN
aktív tag
Végigfutottam az elmúlt hetet a topicban, akkor ha jól értem az enyém is "agyhalálos" rendelés, és semmi jóra ne számítsak?
Érdekes módon a CS is paraszt lett amikor a héten beszéltem velük, simán rám csukta a chat ablakot, amikor tájékoztatást kértem, majd a következő körben 24 órán belüli visszajelzést ígértek (szerdán) a trackinggel kapcsolatban (merthogy rossz, persze, hogy úton van csak nem látszik), azóta persze semmi infó. Csak várjak, mert pár nap és a kezemben lesz. Meg majd augusztus végén szóljak, ha nem jött meg, addig csitu van.Shipping insurance + EU Priority Line
Expected delivery date: 2019-07-23 09:13:29 -
droops
csendes tag
válasz
Karabuka68
üzenetére
Valami talán elkezdődött: https://royalshipments.com/tt/483190606237323
Én is megkaptam a GLS-es bejegyzést -
vandor01
senior tag
vannak kihagyhatatlan ajanlatok.... vagy neha megkerulhetetlen akciok
minden masra van 100 masik kinai arulda... Na es az ALI is occobb és korrektebb..... de ha a BG becsusszan az EU-ba okosban akkor azzal nyerobb lehet..... ha meg lopnak belole vagy eltunik.... azon semmifele BG igeret vagy biztositas nem segit! 
kisertekre mar nem veszek se TN-t se biztit.... dagasszam +10% extra profittal a BG zsebeit
-
vandor01
senior tag
páhonap pihi utan.... buntiban volt a BG
én ma rendeltem két értékesebb cuccot kulon-kulon mert az ezevi tapasztalatok alapjan a BG-nel valakik havi szinten elsikkasztottak az ezevi EU priority azaz LX-NL-es cuccbol hol ezt hol azt... szoval problémak voltak vannak.... hol kinaban hol mashol.... vagy igy vagy ugy de dézsmáljak az EU prioroty csomagjainkat.... de irhatnam azt is előre megfizetjuk az AFA-t csak masnak nem a koltsegvetésbe 
[link] [link] [link] [link] [link]reggel rendeltem az egyik mar meg is lodult kapott GLS szamot! ne ez megnyugtatonak tunik meg sem a LX-NL tolvajutvonal az "Europ processing center" -en keresztul! Visszatertek a multevi methodhoz??? Lehet nem csak nekem volt hianyos a cucc vagy eltunos az egesz!.... Most 1db termékbol csak az egeszet lehet meglovasitani

-
jFox
addikt
Én egy GB-es csomagot várok már kb. egy hónapja. DPD követési száma van, július 8-án adtak fel, de a DPD még csak annyit tud, hogy létrehozták a csomag azonosítót.

Írtam nekik, hogy mi a helyzet? Azt írták, hogy "kicsit kesik" a szállítás, szeptember 7-re várható.

Amit utána rendeltem egy héttel sima Holland postával, az már itt van.
-
Ciccuka
veterán
EU Priority Line-al járt úgy valaki, hogy nem jött meg 2 hónap után se?
-
walakyb
tag
válasz
Karabuka68
üzenetére
Sajnos a honapokkal korabbi vasarlas sem deltetlenul garancia :( lanyomnak holnap lesz a szulinapja, vettem neki egy 3D pent 100 meter toltelekkel kb 21$-ert, lassan 1 honapja vamon van. Mar a papirokat is 2 hete elkuldtem, de meg nem sikerult feldolgozni...
A munkamnak (meg a korabbinak) kapcsan mar megtanultam, az email srmmit se er, telefonalni kell (mar ahova lehet). Azok az emberek, akik napokig/hetekig huzzak email mellett, telefonra legtobbszor azonnal reagalnak.
-
Karabuka68
csendes tag
válasz
walakyb
üzenetére
Irtam emailt a GLS-nek de gondolom hétvégén nem dolgoznak. Remélem még hétfőn ideér ,mert én is elutaznék. A lányom júliusi szülinapjára lett volna, de látom ilyeneket pár hónappal előbb érdemes megrendelni ...
Van egy LX-s csomagom is júl. 21-rendelés 22-feladva és tegnap már elindult a hazai Kicsrélő Központból
.
Bárcsak minden ilyen flottul menne.... -
Fizsó
csendes tag
válasz
erszviktor
üzenetére
Én is csak vicceltem! Akasztófahumor is van a világon!
-
walakyb
tag
válasz
Karabuka68
üzenetére
Na, legalabb 1 valakinek. Bar en biztos felhivnam a gls-t, hogy valoban latjak-e...
Viszont emlekeim szerint egyedul neked lett az outgoingos bejegyzes :( -
walakyb
tag
Szerintem ne dilemmazz. Az idiota fejemmel vettem asszonynak egy telefont mult penteken. Direkt priority direct maillel vettem tariff insurance-al (a vicc, hogy meg olcsobb is volt a biztositas ellenere is, mint az eu priorityvel...), Kaptam is ra a jofele 15 jegyu trackinget...
-
KDaniel0915
csendes tag
válasz
Karabuka68
üzenetére
Bízzunk benne :D
-
Fizsó
csendes tag
válasz
Karabuka68
üzenetére
Gratulálok!
Remélem, nem üdítő kivétel a te csomagod, hanem hosszú, tömött sorban követik a sorstársai is!
-
Ra3
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Horgász topik
- Le Mans Ultimate
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

erdemes varni mert hatha jon az a csongeto postas vagy a PP-nél 1xrubb lehet a helyzetunk.....
) 1 hét mulva uj TN jelenik meg 2 het utan az is "cancell" ugynezett ki hogy szallito ceg kuldte vissza..... 1x rairtam az eladora ezzel most mi van? de az uzit azota sem olvasta el! kozeledett a vedelem vege..... azert meghosszabbitotta vagy 3 hettel az elozo 60napot
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.