Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A postázással, nyomkövetéssel kapcsolatosan van szakmai topik is.
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázásHasznos információk olvashatóak ott is. Az esetleges kérdések a BG-n vásárolt csomagok szállításával kapcsolatosan ott is feltehetőek.
-
Apák napi nyeremény kuponozás
3 pörgetés és a képernyőn a kupomón kód, célszerű menteni, a kuponok ezzekkel a megkötéssel:
A pörgetős alatt 8 ajándék csomag termék kuponokkal, azt is érdemes megnézni, a A mysterious gift that will make my father excited
Majd lejjebb is vannak még akciók. -
válasz
DolbySys
üzenetére
Akkor magyarázd már el ezt ehhez a számhoz: 483190523709051
Mi az új szám? Mert kezdetektől ez volt a szám.
És mit kell tenni a referneceNo A000091905170CBP számmal? Mert kezdetektől ez volt a szám.
A normális követők semmit nem mutatnak ezekre a számokra.
Kapsz valahol egy részleges információt az még nem nyomkövetés. -
DolbySys
csendes tag
válasz
james008bond
üzenetére
ez az oldal general egy referneceNo es egy (uj) trackingNumber.
Mutan valozott a status ' have finished transit clearance' ezt az uj trackinget kell kovetni ,hogy vajon melyik helyi futarszolgalatnal kezd "elni" . -
KisBundi
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Én is ezt a keresőt használom és nekem is ma reggel változott meg ugyan erre. A 17track is ír róla infót és Royal Shipment oldalára visz, ahol már a súlya és az irányítószám is látszik, szóval tuti az enyém.
-
james008bond
őstag
Szoktam itt is nézni, de itt semmi. Nem talál ilyen azonosítót. Miután HK-ot elhagyta, v.sz. valamelyik EU raktárba kerülhetett, ahonnan "újra" feladják, hogy úgy tűnjön, EU-ból érkezik a csomag. Vagy legalábbis ebben bizom és néhány nap múlva nálam lesz a csomag ( 400 $ nem kevés pénz, eddig ez a legtöbb, amit előre utaltam....úgy hogy emiatt is nem kicsit vagyok izgatott...)
-
válasz
james008bond
üzenetére
Ezt a keresőt nagyon kevesen használjuk, eddig senki sem tudott róla, talán megérkezett és átadták valakinek kézbesítésre. Ez a logisztikai cég oldaláról az információk nincs köze a postai nyomkövetőhöz.
De a 17track is mutatja ezeket a számokat, bár nincs hasznos információja. -
james008bond
őstag
Változott a status:
have finished transit clearanceEz a gyakorlatban mit jelent?
-
KisBundi
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Igen, az! Szerintem a csomag mérete nem annyira fontos. A súlya már inkább árulkodó.

-
KisBundi
őstag
Egyébként a csomagom még nincs az EU-ban (2 napja adták fel HK-ban), de a lengyel Royal Shipments oldalán vannak róla adatok. Találkozott már valaki hasonlóval vagy ez azt jelent, hogy oda fog érkezni a csomag?

A DolbySys által linkelt oldalon pedig a feladásról vannak infók.
-
monchichi20
aktív tag
válasz
james008bond
üzenetére
Az enyém is a tietekével érkezik ezek szerint

-
KisBundi
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Hát akkor ba.... meg. 5 nap utan feladták, de még feküdtek rajta 2 hétig. Én meg eszem a kefét, hogy nem tudom mi van a csomagommal.

-
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok,
Promóciós terméket lehet pontozni? -
válasz
leskopeter3
üzenetére
Elsőként Hollandiába érkezik meg, azt látod, majd onnan jön ide. Ott adják át holland postának és azután látod az MP keresőben is bár annyit mutatni kellene hogy élő a nyomkövetés.
Szerintem ezen a héten megkapod.
Hasonló lesz mint ez. Nem találtam Flyt express-es szállításút. -
vandor01
senior tag
válasz
leskopeter3
üzenetére
nem nem ez meg kinaban varja hogy repcsire keruljon...
ilyenkor dezsmálhatják a celluxos darazsak!
-
válasz
KisBundi
üzenetére
Nem, de ne haladjunk annyira előre. Ha ilyen helyzet lenne akkor majd segítek. Ez nem olyan csomag amit egyszerűen begyömöszölnek a postaládába, alá kell majd írnod bárki is szállítja, elméletben van egy másik visszajelzés is a BG felé nem csak te.
De nem célszerű minden útban lévő csomagot érkezettre állítani.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DolbySys
csendes tag
Megtalaltam azt az oldalt ahol lehet kovetni azt a bizonyos 15 jegyu szamsorozatot amit mostanaban az EU Priority Line szallitasnal kuldenek:
Itt lehet kovetni .
-
válasz
KisBundi
üzenetére
A Fimi X8 SE-ről van szó? Pontosan akkor melyik nap lett elküldve?
Mondjuk 27-től számolom, mert az munkanap. A szállítási módra ezt írják: EU Priority Line Shipping time:7-15 business days
A 15. nap 06.14. a 7 nap meg 12-én jár le. Az utóbbi időben úgy 10 nap körül érkeztek meg az ilyen küldemények átlagosan. Ha semmi nem jön közbe akkor benne lehetsz az időben
Azt írtad hogy nem látod a 15 szánjegyes követést sehol akkor az hogy nincs az EU-ban csak egy "megérzés". Reménykedj
-
-
KisBundi
őstag
Az alkalmazásban véletlenül a confirm delivery-re kattintottam (nem tudom hogy lehet ennyire közel tenni a track gombhoz). Hogy lehet ezt visszacsinálni, mert a termék még sehol?

-
-
válasz
Beni2360
üzenetére
Abból indultam ki hogy ezek a számok a szállító azonosító kódjai, nem postai nyomkövetési szám.
Nem tudod hogy az adott logisztikai cégnél ők értéknek mennyit adnak meg a szállítólevélen, nincs értelem annak hogy kevesebbet írjon rá mint a valós érték, így ha elveszne akkor megkapja pénzt. Azt sem tudod mert rajtad kívülálló a dolog hogy milyen szerződési feltételek szerint megy a kártérítés.
Ez nem egészen teória. -
solti
senior tag
Azért fizetek Paypallal, hogy ne húzzanak le pl ilyen biztivel. Nyilván azt írnak a saját szabályzatukba amit akarnak, de a PayPal erősebb, és a vásárló javára döntenek (egy ideig).
Szerk : drágább rendelésnél ok a bizti szerintem is, de egy 5 dolláros rendelésnél lehúzás...
-
Akkor nem értem ezt amit írtál: Asszonynak viszont teljesen eltűnt most egy rendelése, és közölték, hogy nem volt bizti, így járt..
Akkor csak igaz amit írtam. Ami persze az oldalukon tájékoztatásként is szerepel egyébként, tekinthető szerződési feltételnek is.
A PayPal vásárlói védelmét fogod használni te is, nem pedig az övékét, ami szerint nem jár semmi.Egyszer ugyan elutasították és a PayPal is nekik adott igazat, de az ingyenes újraküldés miatt azóta kifizetem, így a refundnál sincs PayPal-hoz való fordulás, mert szó nélkül jön a refund tőlük.
-
Beni2360
félisten
A regisztrált, nyomkövetett küldemény meg nekik biztosíték arra hogy a szállító kártalanítsa őket.
Amivel most futod a köröket az a szállító felé ő részükről biztosított küldemény, mert van a szállító által adott küldeményazonosító, ha elveszne ők megkapják a biztosítási összeget. - Szerintem ez a teória addig állja meg a helyét amíg valós összeg szerepel a doksikon. Amint egy 80 $ árunál 22 $ írnak már csak azt az összeget kapják meg, a többi bukó. Szvsz,
---------------------------------
Nekem is volt elveszett csomagom bizti nélkül és írták, hogy sajnálják. Erre meg én írtam, hogy 30% biztosítási összeg az túlzás és ezért maradt le. Erre írták, hogy ok és küldték a pénzt.
-
vandor01
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
a GB-vel?.... nekem sincs mert nem rendelok tulok "okos"ban telefont!
olvass utanna ahol kell!a BG-vel?.... nekem se volt 3 evig amig a sima postan vagy GLS-el jottek a cuccok kb evi 1 milla ertekben
probléma csak az utolso 4 EU priorityvel van
- vagy nem raktak bele a cuccot amit ketlek mert 3 evig beleraktak!
- vagy a postan nyultak le? de eddig nem nyulták! és volt sertetlen csomagolásu is!
- vagy amit feltetelezek!az ez evi EU priority megvaltozott a cuccot mar kinaban elokészitik az "okos" postára azaz holland cimkevel latják el... ez az "Europ processing center" ben tortenik meg... a cucc ott dekkol amig repcsire nem kerul minimum 2 nap maximum 1 het.... ott hosszu ideig, teljes tudassal es eszkozzel hozzaferhetnek a csomihoz utanna vissza is lehet ragasztoszalagozni.... ilyenre is volt példa!!
valahogy kiesik belolle vagy bele sem esik egy-egy cucc de csak olyan amibol tobb van pl 10 helyett csak 9 jon vagy 5helyett csak 4 vagy 4 helyet csak 3 esetleg 2 helyett csak 1...... hiaba a bizti a kicsomag video mintha semmi nem törtent volna!ja arrol mar nem is beszelve feketet rendelek azt feher jon csak az a baj hogy darabja 100euro es ismerosoknek jott..... magyarazzam meg hogy hulyenek neztek a kinaiak.....
egyenlore mas nincs csak ennyi.... -
válasz
TheProb
üzenetére
Ki hogy gondolja, én nem érzékelek kóklerkedést, van aki szerint folyamatos.
Azt is vedd figyelembe, hogy a szállítási problémák nem azonos keletkezésűek, van akinek a magyarországi tapasztalatai vannak és van akinek külföldi tapasztalatai vannak.
Nagyon nem merüljetek bele a GB dolgaiba, de én ott tettem fel hasonló kérdést mint te itt.
-
TheProb
veterán
Látom tényleg nem csak én szívok. Ez mióta van kb, hogy kóklerkedig a BG?
(#8942) vandor01: Mi a baj a GB-vel? Nekem még nem volt rájuk panaszom.
-
válasz
KisBundi
üzenetére
A szállítási biztosítás kifizetése már neked biztosíték arra hogy ha elveszne akkor ingyen újraküldik vagy egyszerűen visszakapod a pénzed. Ezt külön fizeted és én mindig javaslom is.
A regisztrált, nyomkövetett küldemény meg nekik biztosíték arra hogy a szállító kártalanítsa őket.
Amivel most futod a köröket az a szállító felé ő részükről biztosított küldemény, mert van a szállító által adott küldeményazonosító, ha elveszne ők megkapják a biztosítási összeget.
Mivel EU Priority line a jövő héten meg kell hogy kapd.
Javasoltam hogy esetleg kérdezze már meg valaki hogy ezeket a küldemény azonosítót szerintük hol lehet követni, mert lehet hogy van mondjuk postai azonosítója, de nem az a szám lett beírva, hanem a logisztikai cég azonosítója. -
solti
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Nekem 5 levélváltás után küldtek a porszívóhoz megfelelő alkatrészt a hibás helyett, ott korrektek voltak.
Asszonynak viszont teljesen eltűnt most egy rendelése, és közölték, hogy nem volt bizti, így járt.. Paypalra várunk, de lassan én is ott tartok, hogy bgtől semmit... -
vandor01
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
welcomme a BG karosultak egyre szélesedő táborában

ez tény egyre szarabb a ceg de lesz ez meg lejebb is hol van még GB szinvonalához képest! de lehet már becsuszott alá?
ne aggodj nem csak az ingyenes kuldessel vannak problémák! a regelt cuccok is hianyosan jonnek hiaba a biztositas meg igeret a supporttol, hogy ujrakuldik masolhatnék ide párat de a "drágaságom" sose erkezett meg
se elsore se ujrakuldessel sem
ez van vagy az Ali! 
2x kell rendelni vagy 2-vel tobbet és akkor tuti az eredeti elképzelésunk teljesitve lesz!
good luck! -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Panaszkodni jöttem, de ahogy nézem, nem vagyok egyedül. Nekem mostanában a sokadik csomagom párolgott el valahol a világban. Mindkettőt a szokásos copy-paste szöveg után újraküldettem (minden esetben refund-al próbálkoztak), de hát nem tudom, hogy ezek meg fognak-e jönni... Nemtom BG milyen módon küldi az ingyenes szállítási opciót, de fura, hogy kb aliről 3-4x annyi cuccot rendelek és mind megjön.
Meg ami múltkor kiverte a biztosítékot. Előrendeltem egy Blitzwolf porszívót, aminek a feladása csúszott kb 2 hetet a beígérhez képest. De nem is ez a lényeg, hanem hogy a hosszú cső be volt horpadva (nem is értem, mert fullra be volt csomagolva, szóval szállítás közben kb lehetetlen volt a sérülés.). Írtam nekik, erre egy 5ft-os (szó szerint) kártérítést akartak adni. Válaszban finoman tudtukra adtam, hogy forintot adtak meg pénznemnek és nem dollárt vagy eurót. Utána már korrigáltak és kaptam egy nagylelkűbb 10Ft-os ajánlatot. Ekkor már kezdett felforrni az agyvizem. Aztán mondtam, hogy utaljanak legalább 5 eur-t, azátn felejtsük el egymást. Centre pontosan ennyit küldtek ki...
-
KisBundi
őstag
Van már itt valaki aki tud valamit a 15 számjegyű TN-el ellátott csomagjáról. Nekem 1 hete adták fel, de sehol semmi infó.

-
Janos250
őstag
Rendeltem Bangoodról egy pici, 12 V-os motort.
Státusnál ez volt jó ideig:
Contact Customer
Utána refundoltak.
Gondoltam, megrendelem mégegyszer, mert elvileg van raktáron: In stock. Processing time:Ships in 24 hours
Újra: Contact CustomerMit lehet ezzel kezdeni, egyáltalán mi ez?
-
vandor01
senior tag
dehogy lopnak
csak megelolegezem az ÁFÁ-t

de azért bosszanto?
minden honapban elfelejtenek valamit berakni a csomiba....
mert megint nincs serulés a csomagon!
miert csak az EU priorityvel van a gebasz?
a mostani es a multkori kozt a kulonbseg hogy...
a mostani laza fekete csomagolasban leperforálva volt a zacsi
semmi kulserelmi nyom!
a multkorinál meg kozepen a széles atlátszo celuxal korbetekerve...
felteltelezem a multkorit valahol utkozben megnyitottak majd lecelluxosztaka sima postassal évek ota nincs gáz?
biztos nem hagyok naluk elég zsetont
vagy lehet tulsokat? hááát ettol lehet nyulni ugyse tortenik semmi...
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01
üzenetére
Majus honapban is sikeresen meglopott a Banggood 1db termékkel....
10+5 -öt rendeltem aztan csak 9+5 erkezett....csináltam kicsomagolos videot de már nem is idegesitem magam rajta
teljesen felesleges.. ebben az évben minden honapban megloptak egy temekkel- hiaba kicsomagolos video
- feleslegesen igergettek hogy ujrakulidik
- teljes haszontalan hogy meg biztositas is van a csomagon....lassacskan az el nem kuldott termékek ára 50eurot nyaldossa alulrol!
amit kedvezményben adtak azt az "elfelejtett" termékkel kárpotolták magukat

ugynezki ezt bele kell kalkulálni mintha ÁFÁ-t kene fizetni minden EU priority utan
igy vagy ugy de fizetni kell!
igy álljatok a BG-hez!
-
Watcher45
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Amikor sorok álltak a mehrwertsteuer visszaigénylésnél
Gorenje korszak -
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Nem lehet azt elég korán kezdeni.

-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Ismerős, én is mindig részeg voltam.

-
MittuDomain_
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Lehet, hogy jártam (vittek), de nem emlékszem.
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
látszik, hogy nem jártál ausztriába bevásárolni a 90es években

-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Import esetén nincs áfa fizetés a beszerzési országban.
Ha mondjuk szerb állampolgárként vásárolsz és kiviszed az országból az áfá-t visszaadják, az csak belföldi dolog még Kínában is.
Tehát nem fizetsz kínai áfát mert kijön a termék az országból, fel sincs számolva. -
MittuDomain_
őstag
Szerintem a kínai termékre a kínai ÁFÁ-t megfizetem.
Mindegy, értem amit mondasz, és bizonyos szempontból jogos, de ennyi erővel ne vegyen kintről senki memóriakártyát, pendrive-ot, mobilt..., mert még az Artisjus sarc megúszással is károsítjuk az államot? -
válasz
MittuDomain_
üzenetére
a kis szirszarokra sem fizetsz áfát, pontosan erre gondoltam. ( nem mondtam, hogy kéne, csak ha itthon veszed ugyanazt, akkor fizetsz). nem kell pörögni, csak annyit mondtam, hogy te döntöd el , hogy mennyit ér a banggood accountod.
-
KisBundi
őstag
válasz
leskopeter3
üzenetére
Ugyan így jártam én is. Nekem 24-re írta, hogy shipped, de tegnap 27-re váltott. A 15 számjegyet akárhogy próbálom beírni bármilyen universal tracking-be vagy dpd, dpd uk, sehol semmi. Még 1550-el sem.

-
MittuDomain_
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Ezt most őszintén nem értem...
Egy rendelésem volt eddig az életben (szűk 33év alatt) ami áfahatár feletti volt, és ezt az Aliról rendeltem. Az olcsó kis szirsz@rok az én területem.
Ha azt hitted ismersz valahonnan, szerintem keversz valakivel.
A kulturált visszajelzésen túl vagyok, megírtam nekik, hogy öcsi, félrement valami, mit szóltok. Tényleg elégedett vagyok velük, és szerencsére annyira rég volt bármilyen ügyem a CS-el, hogy nem tudom, éppen most milyen szelek fújnak, ezért édeklődtem.
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
nyilván kerül a neved mellé egy feketepont, kérdés megér-e neked 2800 forint egy rosszpontot.
szerintem kultúrált visszajelzés belefér, nagyon izmozni ilyen ki összegnél nem érdemes, pláne, hogy ennél sokkal többet nyertél már az áfamentes vásárlásokon. -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Mennyire rugalmas a BG hozzáállása a tévesen küldött termékkel?
Rendeltem egy lámpát semleges színű leddel és hidegfehéret küldtek, van esély legalább partial refund-ra? A cucc 32USD volt, szóval nem érné meg visszapostázni. Tudok vele élni, de sötétben zavaró, más a megvilágított dolog színe mint a valóság, fotózn inem jó a fényénél, baszkurálni kell a wb-t. A cél az lenne, adjanak mondjuk 10usd visszatérítést...Már írtam a cservice@-ra, csak a gyakorlati tapasztalatokra vagyok kíváncsi, normális-e support, meddig érdemes velük vitatkozni, etc? Nagyon rég volt velük gondom szerencsére.
Nem akarom pp elé vinni a dolgot, annak úgyis az a vége, hogy full refund és postázzam vissza, de a BG-nek sem akarok rosszat, és nem akarok náluk nem kívánatos vásárló lenni, etc.
Csak gondolom először BGPay visszatérítést meg pontokat ajánlanának, amiből egyik sem kell, tényleg az észszerű határokra vagyok kíváncsi. -
-
leskopeter3
csendes tag
Hogy működik ez a Banggoodnál?
Vettem egy Xiaomi Fimi X8 SE drónt 21-én, 23-án shipped, lett is követési szám, most
megnéztem 27-re változott a shipped. -
KisBundi
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Sajnos nem GLS. Még nem tudjuk, hogy ez milyen követési szám, de sehol nem lehet nyomon követni. Többünknek adtak fel így csomagot 500 és 1000$ értékben is, de nem tudjuk követni egyenlőre.

-
sambenez
addikt
válasz
james008bond
üzenetére
Ha eu priority akkor gls-t jelent.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Na most változott a statusza- shipped. Ezek szerint elindították . Az, hogy a Tracking 15 számból áll és betűt nem tartalmaz, mit jelent?
-
Markizmark
addikt
Pozitív tapasztalat:
Legutóbbi rendelésem (Air Parcel Register-rel) 12 nap alatt megjött. Az 1. napon rendeltem és fizettem, a 12. napon reggel a postaládában volt. -
james008bond
őstag
Van annak jelentősége, hogy a Processing zöld vagy szürke színnel van írva? Korábban contact customer változott szürke processingre.
-
válasz
szemmelver
üzenetére
Akkor csak hajlandóak törölni. 3-5 munkanap általában.
-
szemmelver
aktív tag
Az email nem elérhető, azt írja.
Igen néztem már ott is, de sajnos nincs ott se...(#8899) Dluinet
elég undorítóak akkor... szerintem most rendeltem innen először, és utoljára. máshol ez megy mint a gatyába szarás. bele se merek gondolni mivan akkor, ha garanciát stb.. intézne az ember.több külföldi oldalon is olvastam, hogy nem hajlandóak törölni. vicc

csak érkezzen meg épségben, és működjön!

UPDATE:
frissült a státusz: Order Canceled hála isten!
kb. hány nap mire a számlámom lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

engedte amikor vásároltam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

se elsore se ujrakuldessel sem