- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godem0
csendes tag
-
walakyb
tag
Az a baj, hogy (ha a te csomagod is a szokasos "utat" jarta be) az idozitesek borzalmasak voltak. Július elsején beadtad a kérelmet, aznap megjelent a longdoni bejegyzes. Júli 20-án eszkaláltad, 19-20-án pedig megjelent a Nysai bejegyzés. Külső szemlélőnek (a Paypal is az) ez egy türelmetlen ember ügye, annó, amikor írtad, volt is egy olyan érzésem, hogy ezt nagy valószínűséggel elkaszálják. Örülök, hogy csak waitingbe rakták
-
Nem egészen értem amit írsz, a forint árfolyama csak rosszabb lett, így olcsóbban vetted bármikor kapod is meg.
Másrészt jövőre vagy 100 $-al olcsóbb lesz, még akkor is ha másnap megkaptad volna, akkor is ezt fogod írni?
Itt most mennyibe kerül? És ha akkor megkapod a mai 40 $- ugyanúgy jelentkezik, mi értelme ezen agyalni?
Ki az aki ha megvesz valamit akkor némi idő elteltével ostorozza magát, ha ma venném meg akkor olcsóbb lenne? Hát én nem. -
Fizsó
csendes tag
Royal shipment elérhetőség
nfo@swiatprzesylek.pl
Egyébként válaszolnak, de semmi érdemlegest. Ezt július 16-án írták:
"Hello,
parcel arrived to Europe and is processed between hubs.
Will be sorted and directed to destination country shortly. "
Nesze semmi, fogd meg jól. Július 9. óta sincs elmozdulás. -
Sajnos, erre utaltam. hogy ezután mi lesz a dispute-ból tényleg nem tudom.
Amire utaltam hogy az EU kerítésen nem bírt a telefon beszivárogni, visszakerült a feladóhoz és most egy másik útvonalon próbálkoznak újra.. Persze ez senkit nem vigasztal és itt már többeknek az érdekmúlás miatt lehetne a vásárlástól eltekinteni, de itt nem érvényesíthető ez a szerződési jogszabályi kitétel. -
Már írták itt pár napja. És ez az ő oldaluk a nyomkövetésre.
De neked most a vásárlásnál van valamilyen dátum az várható szállításra?
-
A PayPal dispute-nál nincs 60 nap, ha indítod 20 napon belül kérned kell a PayPal döntését ha nem sikerül az eladóval megegyezni.
Ha Banggood-os 60 nap, ami hivatalosan a várható kézbesítési dátumot követő nap igazából, jelzed hogy nem kaptad meg aztán ők visszaadják a pénzt.
A gond az ahogy itt is olvashatod, hogy tologatják az időpontot, így a "klasszikus" 60 nap azért valójában nem működik. A szállítással kapcsolatos problémákat nem értik bele a 60 napba.
És az is tény ha a szállító nem igazolja le hogy elveszett, akkor ők folyamatban lévő szállításnak tekintik.
De ezen most nem kellene vitát nyitni, akkor sem, ha nem egészen korrekt a dolog.
Ezért lenne célszerűbb az a módszer ha a szállítási időből kifutnak, hivatkozva a vállalásukra visszakérni a pénz, akkor beszereznék a szállító helyzetjelentését és vagy felajánlják az újbóli küldét vagy a pénzt adnák vissza,. ha itt nem megy az egyezség akkor még mindig benn van a PayPal dispute indítás lehetősége (180 nap a vásárlás napjától). -
walakyb
tag
Szerintem gyorsan irj a royal shipmentsnek, ahol erdeklodj a csomagod felol, hogx mi van vele, valos-e a nysa bejegyzes (eddig ketten kerdeztuk, kettonknek irtak, hogy nem az). Ha te is azt kapod, hogy az nem valos, a kapott levelet nyujtsd be bizonyiteknak. Nagyon nem mindegy, hogy 1 honapja nem mozdul a csomag, vagy pedig 9 napja.
Egyebkent ha a PP a banggood javara dont, egyreszt erdemes fellebezni, ha pedig az se jar sikerrel, akkor a banknal chargeback-et indithatsz (ezzel mindenkeppen vard meg a PP ugy teljes lezarasat).
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest