- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz soldi3r #8399 üzenetére
Nem, mert 42,03 $ értékig nem lesz fizetnivalód, sőt a mostani $ és € keresztárfolyamon a 22 € az bizony 25,04 $. De ha a szállítási biztosítást hozzárakod akkor több lesz a 24,99 $-nál, de akkor is bőven benne vagy a felső határban.
Lásd bővebben Összefoglaló, 7. Vámügyintézésről néhány gondolat[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
Szevasztok!
Egy $25-os kutyunel erdemes az EU Priority Line-t valasztani, vagy a Priority Direct Mail is megfelel? Ez ugye pont a 22 Euros hataron mozog.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Topikgazda
válasz ragabor #8397 üzenetére
Járt ez Angliában is, azt nem írtad hogy a Warehouse/Direct mail: az mi volt
De eleve ez van írva a szállításnál 02.08-ra hogy Item received Europe Processing center valahonnan jött és 13-án adtak neki NL számot. Szóval így csináltak belőle EU-s küldeményt.
De az a lényeg hogy úgy kaptad meg ahogy szeretted volna és a PDM nem akadt fenn a rostán. Gondolom nálad sem hasonlít a címke egy CN22-re?[ Szerkesztve ]
-
ragabor
csendes tag
Sziasztok!
A Bangoodról rendeltem tabletet(80$). 2019.02.08, szállítás: Priority Direct Mail
2019.02.25 megjött MPL hozta.
Csomagoláson Hollandia-Magyarország. Semmi nem utal arra, hogy CN.
http://parcelsapp.com/en/tracking/LX603178499NL[ Szerkesztve ]
-
Icetee
aktív tag
Mennyi idejük van összeszedni a rendelést?
December elején szivattak be, mert rendeltem pár dolgot és valami 10 nap után adták csak fel. Akkor valami 15 munkanapról hadováltak nekem, hogy annyi idejük van összekészíteni a csomagot.
-
Topikgazda
válasz petyametyo #8390 üzenetére
Ha nem a PayPal-on keresztül a hozzáadott kártyával fizettél, akkor az persze nem lesz, de többségében így fizetünk. Honnan tudtam volna?
-
Topikgazda
válasz petyametyo #8388 üzenetére
2-5 munkanap, de lesz PayPal értesítőd is róla. Onnan számítva 3 napon belül a bankszámládon lenne a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz petyametyo #8386 üzenetére
Jön vissza automatikusan.
-
petyametyo
aktív tag
Törölték egy rendelésem. Bánkártyával fizettem . Hogyan kapom vissza a pénzt?
-
Topikgazda
válasz Tibusz00 #8379 üzenetére
Te írtad hogy senki sem érdeklődött, ezért utaltam rá hogy ha posta szállítja nem pedig a GLS, akkor sincs probléma, mert ennél a szállítási módnál "nem kell érdeklődni" senkinek.
Előzőleg felmerült kérdésként, hogy mi van akkor ha postai nyomkövetési számot kap az EU Priority line-os csomag. Egyértelmű a kék címke is.
De nem EU Warehouse volt a vásárlás helye. Vagy az?[ Szerkesztve ]
-
Tibusz00
tag
A csomagoláson semmi sem utal EU-n kívüliségre.
-
PainKiller13
őstag
Nekem ma jött meg a Zenfone Max Plus, köszönöm annak aki ajánlotta, nagyon pofás, tesóm már nyüstöli
-
Tibusz00
tag
A február 12. rendelt kicsi quadkopter ma árkezett meg. EU Priority Line rendelés volt. A hétvégén a nyomkövetés csak hibát írt, de ma már a postás csöngetett vele.
Ma ezt mutatja a Track17
Senki nem érdeklődött, hogy mi van benne, és honnan jött![ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz UberMutant #8373 üzenetére
Pl nem akciós állapotban vettem meg a Xiaomi 4k drone-t.
Olcsóbban, mint előtte a legtöbb kuponnal lehetett volna. Igaz, hogy tudatosan majd egy évig gyűjtögettem, de pénzem csak eddig lett.
Kb 60-70$-t tudtam vele lehúzni az árból (azaz 6-7000 pontot gyűjtöttem össze tudatosan csak ezért. Igen, én a csendes megfontolt gyilkos típus vagyok)."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Változott a megosztás honorálása? A fb link eltűnt, és már egy csomó megosztási lehetőség adott, 5 pont ellenében, napi max 3 különböző megosztásért.
Valahogy nem tetszik...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Topikgazda
válasz tupacamaru #8369 üzenetére
Vagy ingyenes újraküldés vagy teljes refund. Azt írd meg hogy melyiket szeretnéd, de lehet hogy ettől függetlenül meg fogják kérdezni.
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #8323 üzenetére
Legnagyobb meglepetésemre visszaírt a GLS, hogy Spanyolországban „totál kár” státusszal látták el a csomagot, így az nem küldik tovább. Volt biztosításom a szállításra, írhatok nekik hogy kérem vissza a pénzt?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mrzed
senior tag
Köszi.
Az EDM szállítást használom mióta elérhető, elég jók vele a tapasztalataim. Ezért nézegetem félve a EPL-t, de ettől függetlenül még lehet jobb mint az előző. 2*70 nekem is logikusabbnak tűnik, csak ezt az árat egy kupon felhasználásával érem el, ami majd 30 dodót lefarag az árból... tartok tőle, hogy ez csak egyszer használható fel. -
Topikgazda
Ezen a néven találod már: EU Priority Line
Lásd Összefoglaló, 8. Speciális szállítási módok
A Banggood alábbi szállítási módokat biztosítja a kedvezőbb, áfa mentes szállítás kategóriában:
A European Direct Mail (EDM) vagy EU Priority Line (EPL)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni. Ez a szállítási mód lehet nagyon lassú is............A 2*70 azért lenne jobb, mert akkor 50% kisebb az esélye hogy egy csomagban a kettő elveszik.
[ Szerkesztve ]
-
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Nézem, hogy az utóbbi időben kissé átalakultak a bg szállítási módjai, nem mindegyikkel van még tapasztalatom. Szeretnék tőlük rendelni 2x70$ értékben. Mehet egy csomagba EPL szállítással, vagy inkább EDM -el rendeljem? Vagy jobb, ha ketté szedem a megrendelést? -
azbest
félisten
Egy január eleji és egy január közepi cndgga küldeményem most érkezett meg hétvége előttre. Azt nem tudom, hogy hol akad el, de a magyar rendszerben megjelenés után 5 munkanap alatt továbblökték kézbesítésig.
Előtte akár pesten várt feldolgozásra, akár kínában, azt nem tudni. A cndgga egyébként a világ egyik legnagyobb kontérnerkikötőjének reptere. Lehet kínán belül repült oda és utána hajóval jött tovább.
A lényeg, hogy ne izgulj, úgy tűnik ez egy lassabb útvonal.Január végén egy CNCANA meg összesen egy hét alatt ideért kézbesítésig. Ugyanonnan egy későbbi meg valsz két héten túl sem ér ide, mert kevésbé szerencsés időzítés volt (kínai újév alatti rendelésekkel együtt biztos nagy sor lett)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Az lényeg hogy ezel a szállítással, összesen annyit fizetsz, nem lesz később + költséged, de a szállítási biztosítást is add hozzá és esetleg megspórolsz úgy egy ezrest ha $-ban fizeted ki.
Állítsd át $-ra majd nézd meg a hogy bankod a kártyás vásárlás devizaszámítási szabálya alapján mennyit vonna le. -
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Rendelnél valamit kintről, de a szállításnál 138 ezret hoz egy másik helyről (GWTR) 130 ezer. Itt azért van különbség. Miért ekkora a difi? Mi a hátrány ha onnan kérem?
-
vegyszer
addikt
Én rájuk írtam az appból, hogy WTF?
A szilveszteri rendelés így Valentin nap után akkor hogy is áll?De szívem szerint inkább kértem volna egy rendelés törlést. Csak pont úgy jött ki, hogy abban a rendelésben minden olcsóbb volt mint ma, és mennyiségi akció is volt rá. (pl 3 db 2m hosszú USB-C kanóc darab ára 3.66$ lett lepontozás után. Most meg majdnem 6$. És 3x3+1 ilyen volt benne. Persze a +1 indult el. Ezért se kapkodva kértem a reakciót)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
MODERÁTOR
válasz vegyszer #8133 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, január 9-én rendeltem, 5 cucc van benne, azóta processing. Február 6-án beszéltem a supporttal messengeren, akkor azt írták, hogy az egyik USB kábel nincs készleten, de pár napon belül várhatóan lesz. Az állapot továbbra is változatlan, pedig lassan március...
Másik két csomagomról pedig január vége, február eleje óta nincs hír a követés szerint, utolsó állomás CNDGGA volt.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
sebifater
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy akció kamerát. Kína raktárat mutat, szállításnál ott van az EU priority Line (1.83 $) ért, kiválasztom , de nem adja hozzá a végleges összeghez, csak a kamera árával dob át a paypalra. Ilyenkor mi van? Free shippingel küldenék csak? Tudna valaki segíteni?
-
vandor01
őstag
jaja csak a Bpost látja.... raadasul valahol meg UK is belekavarodik
[link] viszont itt megvan: [link]
21-02-2019 14:07 The item is on transport to the country of destination BELGIUM
20-02-2019 13:24 The item is at the PostNL sorting center
20-02-2019 13:24 The item is processed at the PostNL sorting center
18-02-2019 03:20 The item is pre-advisedde tudjuk hogy kavarnak az EU priority miatt! amig lehet? van kiskapu???
nem csodalkozom semmin csak majd meglepodok ha fizetnem kell extrátCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Topikgazda
válasz vandor01 #8346 üzenetére
A holland posta sem látja, ez így nem stimmel. A postai azonosító utolsó két karaktere a szállító posta országának rövidítése.
Nézd meg ezt a számot: LX473571676NL ez egy normális követésű szám, mind a Magyar Posta, mind a holland posta oldalán követhető.De ha nem Magyarországra kérted, hanem Belgiumba laksz, akkor nekünk nem ad semmi információt az hogy te ott miként kapod meg. Az hogy a belga vámosok miként dolgoznak bennünket nem érint.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
magyar posta nem jatszik mert belgiumba rendeltem.... a helyi posta rendszere konyveli bpost.... az jo kérdés miként kezelik? ha Szerdaig kihozzak akkor mint egy NL kuldemény.... lehet van rajta vmi holland cim mint kuldo? megvizslatom majd... ha szerdáig nem jon ki akkor varhatom a AFA-VAM bevallást
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Topikgazda
válasz vandor01 #8344 üzenetére
De írtam már neked hogy ha a Magyar Posta szállítja akkor ők is könyvelik, mert ezt nekik is vezetniük kell, azért könyvelt küldemény. Itt mi látható?
Ha belga posta akkor BE a vége. LX603356631BE kéne.
Nem működik a kettő összekeverése.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
ez 100% hogy posta lesz mert belgiumba rendeltem es a Bpost oldalan fent a cucc!
ugynezki mintha NL bol dirrectbe jonne...??
[link]bpost has received your shipment and will give it to your postman.
The postman will deliver it to the address you specified.
Date Time Status
22/02/2019 15:14 Arrival at international office of exchange
20/02/2019 14:28 Departure from office of exchange
20/02/2019 13:24 Departure from office of exchange[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
remélem okossan csomagoltak mintha vmi EU-s lenne mert pl a belga posta nyomkovetoje csak az EU-s mozgosokat látja..... valszeg hetfon/kedden erkezik!
az volt....az ev elején osztogattak a 15%-os 1x hasznalatos kodokat....es ez egy nagyobb megrendelés amit elso neifutasra 4 GLS-re bontottak majd a vegen lett belole 3GLS es 3UK-NL okos..... 2db GLS mar landolt 1GLS még az uton valamint a 3UK-NL is uton.... valszeg kozbeszolt a Kinai BUEK a raktarak helye es az ott elérhető termékek lehetősege! izgibizgi...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SzamyMcMilan #8340 üzenetére
Ha EU Priority-t választasz, akkor az hogy CN az nem számít. Lényeg az hogy ezt a szállítási módót választotta, de nem egy GLS nyomkövetési számot adtak meg neki, hanem egy holland postai azonosítót, amit a postai nyomkövetők nem ismernek fel.
-
vandor01
őstag
válasz SzamyMcMilan #8337 üzenetére
én is ilyent kaptam az EU priority linera a GLS helyett....
vmi furmányos okositott holland TN UK-bol!
az enyem mar itt van a kanyarban a jövöhéten mar érkezik!
kivancsi vagyok jon-e csontmentessen? LX603356631NLCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Topikgazda
válasz zagloba #8333 üzenetére
A következő oldalon a fizetésnél tudod választani, kattints a szélső Proceed to Checkout gombra és katt a
Priority Direct Mail (US$0.70 & 6-14 business days) mellett a háromszögre és le kell gördíteni az oldalt hogy a teljes a szállítási opciókat lásd a Your preferred shipping method-nál. Itt így működik.[ Szerkesztve ]
-
zagloba
aktív tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni!
Beállítom az EU Priority Line opciót és beteszi a kosárba!
De nem adja hozzá az árhoz csak a telefon ára van a kosárban!
Mit csinálok rosszul? -
vegyszer
addikt
Tegnap jött az áttörés a szilveszteri rendelésem kapcsán. A vásárolt X+1 USB-C kanócból egyet elküldtek, a többi árat PayPal segedelmével vissza küldték (így 52 nappal a fizetés után).
-
pruzsi
őstag
Szép napot!
Érdeklődnék ,hogy szépen mondva ilyenkor mi lenni ?!10 napja rendeltem azóta semmi update info hogy egyáltalán feladták e,2 nappal utána rendeltem mást is ott folyamatosan küldtek infót és ma már MO-ra megérkezett a csomag.
rendelés tárgya : ezni
ebay-en van pár száz megrendelésem,de itt nem találom hol lehetne felvenni a kapcsolatot az eladóval.
Valaki tudna segíteni?
-
Topikgazda
válasz SzamyMcMilan #8324 üzenetére
Nem tudom hogy mely hsz-t találtad meg, de az EU priority line-os csomag nem akad fel a vámon, akármilyen azonosítót is kap.
A hsz-t törlöm a személyes adatok miatt a képen, de ez volt a kérdés ha valaki még reagálna:
SzamyMcMilan
Sziasztok. Rendeltem egy terméket, voltak pontjaim nagyon jól jártam 😂
Kérdésem a tracking number végén NL található. Kicsit kutakodtam itt a csoportban s azt láttam, hogy az NL termékek fennakadnak a vámon.
Na most ugye EU priority lett kiválasztva ahol ugye 0$ volt a tariff.
Mire számíthatok?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Írtam nekik, kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebből.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Topikgazda
válasz tupacamaru #8321 üzenetére
Akkor lehet hogy rossz csomagazonosítót kaptál, de ilyenről eddig még nem hallottam. Akkor marad a rákérdezés a BG-nél.
-
tupacamaru
veterán
Hát ez lerázott, mert nem magyar csomag..........
-
Topikgazda
válasz tupacamaru #8319 üzenetére
Eltévedt. Neuenstein után Alsónémedi lenne a következő állomás. A helyedben én felhívnám őket, hogy ők is így látják-e hogy rossz helyen van.
A GLS ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 7.00 – 20.00 között érhető el.
Telefonszám: +36 1 802 0265[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Van egy EPL-es telefon rendelésem és hat napja időzik Spanyolországban, mondjuk azt se értem hogy miért került oda, nem sok ez egy kicsit, még akkor is ha abban benne van a hétvége is? Találkozott már valaki ilyennel?
-
Topikgazda
válasz PainKiller13 #8316 üzenetére
Azt is írtuk hogy majd akkor éled fel ha megérkezik Belgiumba, mert addig a "kertek alatt" szállítják, nincs nyomkövetési információ mert a mozgás "láthatatlan". Bővebben nem magyaráznám.
A 7-15 napos szállítás a speciális szállítási mód miatt legtöbb esetben nem tartható. -
Topikgazda
válasz PainKiller13 #8314 üzenetére
Igen, az egy GLS küldemény azonosító. Nincs utalás arra hogy a GLS szállítaná ahol megnézted?
Bár ezt úgy 140 hozzászólásban is emlegetik itt a topikban.
Követhető a 17track.net-en
a trackitonline-on
és a GLS-nél -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Eu priority linet lehet valahogy követni? 6-al kezdődő szám.
-
vandor01
őstag
válasz ragabor #8312 üzenetére
szerintem meg ugyanaz a mokolás! csak én EU priority-t fizettem es nem mindenre kaptam GLS-t! a rendelésbol 6csomag lett 3GLS es 3NL-es mokolt! de majd kiderul.....
-
vandor01
őstag
válasz ragabor #8309 üzenetére
olvass vissza kb 10 kommentet na jo lehet 20-at!
UGYANABBA A CIPOBEN JAROK MINT TE!
-
Topikgazda
válasz ragabor #8309 üzenetére
Ha tesznek rá olyan azonosítót hogy az eredete nem EU, akkor teljesen mindegy hogy Hollandiában lett feladva. Volt akinek kellett fizetni és volt akinek nem kellett, ezt szokták átcsúszás jelzővel illetni.
Szerinted miért ajánlják ehhez a szállításhoz a tariff insurance-t?
Tariff insurance gives you coverage for any tariffs you need to pay when the item reaches your country.
Ha vám, áfamentes lenne akkor erre nincs szükség[ Szerkesztve ]
-
ragabor
csendes tag
Akkor nem értem. Ez most nem Hollanidából jön?Ha igen, akkor mit számít, hogy ki kézbesíti?
-
ragabor
csendes tag
Egy kis érdekesség. Priority Direct airmail-es rendelés, mivel béna voltam. Ment az aggódás,hogy lesz e vám stb. Erre ma ránézek és ezt látom:
http://parcelsapp.com/en/tracking/LX603178499NL
-
Topikgazda
Mert kell a címkéről is kép.
1. Within 7 days of receiving the product, contact us with a photo or video showing the issue and whether you want a refund or replacement;
-What we will need from you.
A photo or video showing the issue;
A photo of the shipping label and original packaging;
To tell us if you prefer a refund or replacement;
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Delta Force (2024)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- ryzen 5 1600x six core am4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest