- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
Csak hogy pozitív dolgot is írjak ezzel az EU Prio line-os lassúsággal:
Rendeltem július 19-én egy Roborockot, eltelt a 30 nap, sehol semmi, pending státusz. Én is elkezdtem levelezni, szokásos, várjak 1 hetet, vártam, majd mondták, hogy valószínűleg vámon van, várjak még pár napot. Vártam majdnem egy hetet, írtam a royalshipmentsnek, ők is a vámra gondoltak, hogy ott lehet még, mivel még nem érkezett be nekik. Majd múlt hétvégén végre megmozdult és utána elég gyorsan, szerdára megérkezett a cucc a GLS-sel. A tracking szám megegyezett azzal, amit a BG adott július végén, a GLS rendszerben a tracking numbert meg még aznap se tudtam elérni, nem működik náluk valamiért.
Itt az életút, ha valaki sokat vár, bizakodhat:Láttam páraknál kedvezmény járt a késedelmekért. Nekem az EU priority line-ra 7-15 munkanap volt írva a szállításra, ehhez képest 33 munkanap lett belőle. Kérhetek utólag engedményt? pl 5-10% BG Payre?
Köszi! -
walakyb
tag
Az, hogy feladástól számít, eléggé egyértelmű. Gondold végig, előrendelésben rendelsz valamit, kicsit elhúzódik, aztán marad 2 hetük feladni?
A 67 napot én se értem, meg kell nézni a szabályzat mit ír. Bár ettől függetlenül jövő hét végén nyitom a PP case-t, ha addig nem történik semmi -
-
Valójában azért úgy működik, hogy első körben azt választ kapod hogy várj még 1 hetet, inkább a 60 napos dolog az igazibb. De ez tényleg úton van és várható a jövő héten, inkább az átvételi lehetőségén kellene dolgoznod. Nem tudom hova rendelted, de szomszéd nem tudja átvenni? Tudsz tárgyalni a GLS futárral is akinek a körzetébe tartozol, ha felíratod vele nem fogja elfelejteni hogy mit kértél. A GLS-nél kellene összehozni a dolgokat, hogy melyik körzet, melyik futár vagy ők központilag tudják-e valahogy segíteni az átadását a csomagnak egy helyettes átvevőnek.
Az nem igazán elvárható hogy több napig tárolják a helyi depóba. -
walakyb
tag
Kicsit kezd osszeeskuves-elmeletem lenni az egesszel.
Egyreszt kb kizartnak tartom, hogy a csehek barhova atkuldenek a vamolnivalot. Egyreszt nekik nem faj, ha +1 napot allnak a csomagok, masreszt az EUban az a szabaly, hogy az az orszag teszi zsebre a bevetelt, ahol a vamkezeles megtortenik. Nem hangzik tul eletszeruen, hogy mikozben minden kelet-europai orszag tori magat, hogy tranzitorszag lehessen kinanak, az egyikben fogjak magukat, es lepasszolnak egy rakassal.
Masreszt valaki meg tudna mondani, hogy hol van LonGdon? -
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest