- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
válasz
Chaser #38303 üzenetére
Szerintem a Porsche nagyon ott volt. Én billentyűzettel toltam végig, de ennyire még egyik játékban sem éreztem a csúszáshatárt, me, hogy valóban fizika van az autó viselkedése mögött. Egészen addig, amíg el nem szállt a kocsi, mert akkor szó szerint elkezdett szállni: egészen hihetetlen repkedéseket lehetett benne produkálni. Egy időben azzal szórakoztunk, hogy mutogattuk egymásnak az ilyen repkedős-karambolos visszajátszásokat. Hja, régi szép idők...
Tényleg, ma miért nem lehet egyik játékban sem elmenteni a visszajátszást? -
katt777
félisten
válasz
Chaser #38303 üzenetére
XP-re kell neki néhány patch, a felbontása és a grafikája meg nem érdekel, mert király gama. BELE ülök a Diablo-ba (nem ám fölötte/mögötte repülök, vagy alatta fexem
) vagy egy F50-be, és csak élvezem a JÁTÉKÉLMÉNYT!
Pont a Porsche a legszimulátorosabb, max. nem jól állítottad be az irányítást (haverom még ma is tolja vele, pedig ő aztán igazi szimulátor-fan). Én spec. még eredeti Blackhawk-kal toltam (jó kis Gravis - minőségi cuccok, nem is maradt fent), aztán meg Logitech Force3D-vel.bakosgabor57: Hát, haverom is kormánnyal tolja (Logitech Force), és remekül irányítható. Persze azt is be kell kalibrálni. GTRE-ben pl. lehet így külön játékot játszani. Egyébként utóbbi az egérrel valami király módon irányítható, már 1600dpi-vel olyan finoman vezetheted a kocsit, ahogy aztán kormánnyal úgy tényleg soha, csak valahogy nem tudom megszokni...
-
Májsztró
addikt
válasz
Chaser #37469 üzenetére
és ha esetleg levágnál belőle 1-2 centit ?
Ezért nem tartod meg ? Mert hosszú a kártya ? Nekem a ház hátuljától majdnem elér a vinyókig ...meg alatta van a csippszet bordája ,bár ezt okosan megoldottam mert oldalról egy 8cm-es fújja be a Zokszigént neki , aztán nem is olyan meleg a dolog
-
Májsztró
addikt
válasz
Chaser #37305 üzenetére
jó , hát azt értem ,hogy 0,8V.on már nem akarózdik neki , de az alap 1,4 (ha jól emléxem) fesz helyett ha 2D-ben csak 0,9xx-en jár mint Te is írtadh ogy az az érték a legalja ami benne van a listába. Akkor azért az jó nem ? lentebb lehet vinni az órajeleket is és nem fűt feleslegesen. Vagy nem ?
-
adalbert1
veterán
válasz
Chaser #37138 üzenetére
Azt a k..va...
Hát ennyiért biztos nem vennék ilyen kártyát, így az ár/érték arány már erősen a béka s*gge alatt van.Mindenkinek:
Amúgy jól gondolom, hogy itt a jobb oldali ref nyákos, a bal oldali meg a nem ref nyákos?
Mekkora eltérés van így? S1 rev. 2 vagy valami hasonló még rámegy attól függetlenül? -
TasiA
senior tag
válasz
Chaser #37181 üzenetére
Én a mostani árakat nézem az itteni boltokban.
Még olcsóbban is lehet kihozni cuccot és AMD-ben is van tuning! Szal általában minden prociba szokott lenni alphangon 2-300+mhz általánosságban, mint Intel, mint AMD oldalon, de én direkt nem akartam tuningot belekeverni. Rengetegen nem értenek hozzá, csak annyira vágynak, hogy legyen elfogadható áron, meg menjen rajta a game, oszt kész.
25 bóől nem nagyon jön ki INTEL. Ez a legolcsóbb alaplap 12-ért Gigabyte 8I945GCM-S2L S775 , meg ez a legolcsóbb proci Intel Core2 Duo E7300 2.66Ghz s775 box 32-ért. Ez 44ezer, akárhogy is számolom és a legolcsóbb cuccok.
Nézük AMD-t:
legolcsóbb lap Asus M2N-MX SE PLUSZ SAM2 vagy GigaByte M61PME-S2 AM2 = 12ezer mindkettő
legolcsóbb proci :AMD 64 X2 4850 SAM2 BOXKATT777 egy dolgot nem vágok annyira, az az INTEL procik, ebben igazad van! Amúgy nem vagyok ostoba, még ha úgy is tűnik! CSak azzal tudok számolni, amit kapni lehet a boltban, a többi nem érdekel! Biztosan van máshol e5000 akárhány, meg ilyen , meg olyan. Én kiszúrtam egy boltot, ahol kb Szeged 70% vásásrol, mert ők a legolcsóbbak és azon az árlistán bűvészkedtem.
Azt is tudom, hogy erősebb az INTEl és nem is akarok mást állítani!!!!!!!!!A fika, nem fika, tények dologra pedig csak annyit, hogy azért hoztam fel, mert már lassan úgy kezdődnek az írásaid,(enyhe túlzással) hogy AMD-sek el se olvassátok amit írok, mee tiétek annyira szar, hogy összehasonlíthatatlan az én Intelese tesztjeimmel!
NA vili már mit akartam!!? Nem harcolni akarok, nehogy félre értsd!!! Semmi bajom nincs veled!
-
katt777
félisten
válasz
Chaser #37172 üzenetére
Ott, hogy ez a fül már rég nincs (amikor a cikk készült, még volt), viszont eléggé észrevehető (vagy mégsem?
) az órajelek felett a feszültség-beállítás. Ez a későbbi tesztjeimben/bemutatóimban is látható, sztem elsiklottál felette. Ha egy fesz. nincs ott, a ...-ra kattintasz, és beírot pl. hogy 0914, és akkor lesz egy 0.914V-od is a listában.
Ez persze hogy jó, órajelet lejjebb vinni nem nagyon érdemes, feszt viszont lehet. -
Májsztró
addikt
válasz
Chaser #37098 üzenetére
Hát ha egyszer már veszek kártyát akkor legyen egy normálisabb fajta
2600-ból is azért vettem XT-t emg 256 megásat , mert mondták hogy a 2600 pro -ból az 512-es gyengébben teljesít .. mert arra még felesleges volt annyi ram . De a mostani tesztek azt mutatják ,hogy itt már lehet pluszt kihozni a kártyából ha kétszer annyi rajta a ram.
Chaser part 2: nézd meg , kíváncsian várjuk az eredményt
cizoe: Az nem maradiság , az már retróóó
DigitXT: most hogy kiegészítetted mindkét kommented
.. egyszerre megnyugodtam , ahogy Te is írtad
Megveszem a kártyát , rosszabb nem lehet mint a 2600xT ....
DigitXT part 2 : a rossebbe írsz ennyit
Nem zavar hogy 1024*-be tolom ... sztem teljesen jól néz ki . Az meg hogy az X2 közel úgy kihajtja a kártyát mint egy C2d , abban teljesen igazad van ... ha mindkettő játszható sebességet ad akkor minek vegyem meg a drágábbikat ? Főleg ha csóró vagyok mint a rosseb
u.i.: Minnyá jövök .. megnézem a BIA-t 1280-ba
-
cizoe
őstag
válasz
Chaser #37088 üzenetére
"Van gddr3-as 3870 is..."
Tudom, de én még speciel nem találkoztam vele. Még a lite verzió is gddr4. Nem hinném hogy sokat gyártottak volna belőle.
Májsztró: 1024ben a vga-d még gyorsabban leszámolja amit kell és mégjobban kell várni a procira, következésképp ha 38xx sorozatot választod, felejsd el az 1024et, legalább 1280ban gondolkozz. Vagy cserélj procit. Viszont akkor is bolondság 1024ben tolni.
-
katt777
félisten
válasz
Chaser #37066 üzenetére
Igen is meg nem is.
Ha gyári drivert használsz, azokban bennük van, miként az AVIVO is, a referenciában nincs (viszont a mostani hotfixben meg pont benne vannak
), de ugyanonnan letöltheted azt is. Ha nem találod, tölts az "individual driver packages" közül. Itt van minden részletesen.
XG modolt driver, abban mindig csak driver és Catalyst volt, van, és lesz. HDMI-t nem modolnak.
-
-
adalbert1
veterán
válasz
Chaser #37060 üzenetére
Közben katt777 logoutos leírása alapján sikerült egész jól beállítani, csináltam egy külön 2D/3D módot ATT-ben (2D-re alacsony órajel és feszültség, persze az ami a biosában is meg van adva + alacsony venti fordulatszám, 3D-re meg a kellő feszültség, gyári max órajelek + jobban pörgő venti).
Kösz a leírást katt777
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
Chaser #37027 üzenetére
Ez a 40% számomra is zavaró, nekem is MSI OC kártyám van az olcsó fajtából.
Rivatuner alatt megy a powerplay? Mintha valahol azt olvastam volna hogy nem...
Viszont amit még észrevettem, hogy az S1-es 7600 GST-mhez képest megnőtt a hőmérséklet a házban, legalábbis a hdd-k melegebbek 3-4 fokkal.
Gyanítom ha levenném 25%-ra a ventit, akkor ez még tovább nőne. -
katt777
félisten
válasz
Chaser #37037 üzenetére
Nincs is. Be kell írni a listába, vagy használni a csúszkát. Vagy az ATT-t. Viszont többen mondták, hogy ha leveszik, akkor sem megy lejjebb egy adott értéknél.
cizoe: Nem. Az előző driverrel csak néha akadt meg a Far Cry 2 DX10-ben, ezzel szinte folyton akad. Remek fejlesztés, ATI minőség.
[B]hakos1987: Villogtál volna, mint vaku az ipari áramon, mi?
[/B]
-
.Gregor.
tag
válasz
Chaser #37021 üzenetére
Köszi, így már egy kicsit jobb.
rivatunerbe nem lehet átírni valahogy azt hogy a minimum sebesség 10% körül legyen? Sokat használom úgy a gépet hogy gyakorlatilag semmi terhelés nem éri a VGA-t (pl ha csak töltök) és oda talán elég lenne passzívba is. BIOS-t nem szívesen macerálnám ha van más lehetőség.
-
adalbert1
veterán
válasz
Chaser #36804 üzenetére
Kösz!
Szerintem a 2D-s "étvágyára" csak következtetni lehet a PH-s tesztből, mikor üresjáratban mérték a gépeket.
A szerkből gondolva akkor nem egy halk szerkezet a kártya...
szerk.: mondjuk nekem így is elég nagy zajt csap a régi chieftec tápom, ideje lenne már azt is cserélni.
-
válasz
Chaser #36791 üzenetére
Úgy tudom, csak bios buherával lehet megoldani, részletek katt oldalán.
Az új audio eszköz meg a VGA-n levő, integrált HDMI audio. Csak akkor kell feltenned a driverét, ha HDMI-n akarod rákötni a VGA-t TV-re vagy monitorra. A driver amúgy az AMD oldaláról húzható le, onnan, ahonnan a catalystet is le lehet (asszem az individual driver packages pontnál).
-
eclipse006
őstag
válasz
Chaser #36673 üzenetére
hali!!bocs hogy csak most írok #36673 ehhez a hozzászólásodhoz!!!ma fél 11kor érkezik meg a kari,készítek mindenféle tesztet (3mark06,Crysis,Grid..) és leírom,abból mondjjuk csak holnap lesz valami, bár kitudja
,,nekem egy Sp1-es vista van fent,nekem nagyon adja,nincs vele semmi baj,2 giga ramom van azzal bővn elmegy!!!már nagyon kiváncsi vagyok én is hogy mit szól a procimhoz a kari,de szerintem ez ideális párosítás,főleg egy 8600 GT után
,szerintem amíg nem lessz phenomom addig ez jó lesz nekem!!
mostmár full amd leszek
-
emre
veterán
válasz
Chaser #36686 üzenetére
A 7.7- ből elképzehető, hogy ki lehet kapcsolni, de a 8.7-ből ha ki-kattintom a ccc mellől a pipát, akkor eltűnik a driver mellől is. Esetleg megpróbálom úgy, legfeljebb nem történik semmi.
Ha elírás akkor meg végépp nem értem
A 3D tuning profil miatt valamit majd ki kell találnom rá mindenképp, mert az ATT-vel együtt valóban nem ment a ccc overdrive-ja. Ha meg ATT fogok használni nem kell ccc. -
TasiA
senior tag
válasz
Chaser #36661 üzenetére
Érdekes a jelenség! Nem lehet, hogy a 64-es Vista miatt van? Nekem még az 1 magos Athlonnal, meg 1650PRO-val is futott mint a szél a Cod 4. A mostani 2 magossal, meg akár hagyhatom 2000mhz-en is, akkor is faca a COD4. Nem hinném, hogy a hardverek kevesek hozzá. Tuti valami más lesz a gond. "szerintem", de vannak tőlem sokkal tapasztaltabb, emberek, hátha tudnak segíteni.
kat777: nekem is azok szimpik, meg még a Gigabyte-ok, de ez nagyon a jövő zenéje. Talán jövő október környéke, addig meg annyi minden változhat.
Azért köszi!
-
katt777
félisten
válasz
Chaser #36661 üzenetére
Hát, ha lapozófájl nincs, én csak a proci cache-re tudok tippelni, vagy az nV-s alaplapra.
Esetleg még 8.7-es driver, de a driver-cserének én már nem sok esélyt adok.
Vista indexelés, illetve energia-takarékos mód ki van kapcsolva? Csak mert előző lazán beindul bármikor, utóbbi meg csak 50%-ig engedi a procit.
Én is utálom az ilyen hibákat, mert csak találgat az ember. -
-
katt777
félisten
válasz
Chaser #36642 üzenetére
Azért azt kötve hiszem, hogy feljebb tudtad volna tolni a proci cache-méretét.
256MB-os kari 1280-as felbontásig jó.
AMD-nél soxor volt úgy, hogy tuninggal veszett a teljesítmény, K9AP-s topicunkban kivétel nélkül így járt minden kisebb AMD-s kolléga, amikor újabb bios-okat telepített fel. Szóval volt az AMD-vel elég gáz, nem csak 1 okból dobtam.
Lapozó fájl akkor nincs, ugye? -
radírfej
senior tag
válasz
Chaser #36607 üzenetére
két zlot bizony, a hűtés a régebbi zalman vga hűtésekre emlékeztet, teljesen réz, nem olyan sűrű bordázat, inkább vastagabb lamellák. a venti is elég nagy, szintén a régebbi zalmanos társakhoz hasonlítanám.
a kártya talán egyetlen hibája a venti vezérlés és a hang. 40% és 100%. ezt a két értéket ismeri. nekem kapásból 2X hangosabb a gépem tőle már 40%-on.
ha lesz időm egy kis bios buherához nekiállok, alapon 50 c-ig szerintem 0% os venti leszabályzással, elég nagynak tűnik a borda....
-
Kris87
aktív tag
válasz
Chaser #36525 üzenetére
A legújabb RBE a voltállításnál tartalmazza a támogatott feszültségeket, én ott belőttem szépen a legalacsonyabbra 2Dben, az volt 0.9 valamennyi (ettől függetlenül fogalmam sincs, hogy elfogadja-e a kisebb kézzel beírt értéket, szvsz nem), meg 200 mhz-et szúrtam neki. Ennél nem érdemes lejjebb menni, max egy fél fokot nyernél vele. Így 44-45 fokon eldöcög, szerintem ez hosszú távon egyáltalán nem káros. Mondjuk nekem 45 felett kapcsol rá a venti, alatta pedig forog, de csak épp annyira, hogy ne álljon meg. Neked lehet, hogy megáll, ezért esetleg melegebb lesz. Próbálkozz!
-
TasiA
senior tag
-
-
TasiA
senior tag
válasz
Chaser #36470 üzenetére
de van rá progi, hogy az órajeleket állítsd, meg a ventit 40 fok felett. Nekem csak ezekkel az volt a bajom, hogy 40 fok felett megy a ventillátor és tök mindegy melyik progiba mit állítasz, mindíg ~30%-al megy alatta nem tud, mert a BIOS felülírja. Az meg nekem hangos.
-
Gordiann
őstag
válasz
Chaser #36459 üzenetére
Hm... most egyre jövök rá a dolgokra.....és kezd megjavulni a helyzet
Daemon Tools-t leszedtem, és ez sokat nyomott a gépen! Ugyanis megjavult!
Egy alternativ mount programot tettem fel, és most tök jól megy minden.
Egyelőre vistán. De telepítek hamarosan egy XP-t. Ha jó lesz, akkor örülni fogok. Mert a végcél mégiscsak az ugye, hogy XP-vel is menjen simán.Majd írok fejleményt.
SZerk: Ja és amit még megtettem, hogy kikapcsoltam az ATI CCC-ben a Vsyncet. (mármint full OFF) és ez mintha ugyancsak használt volna, mert kisebb felbontás/beállításra véve még az Age of 3 sem akad!
-
Osynho
addikt
válasz
Chaser #36403 üzenetére
Mer az mivel jobb? Ennek nagyobb a bordája és mind a két oldalán van belőle. Olvastam róla tesztet és tetszik. Meg ugye a Sapphire-nál a kártya háta felé néz a borda és lehet, h nemférne el egy venti a cpu hűtőtől, vagy a NB hűtőtől.
De most nézem, van Galaxy 9800GT XTREME TUNER változat (nemtom ennek milyen a hűtése, de nem ref), ugyanannyiért mint 3870Tanácstalan lettem
-
TBG
senior tag
válasz
Chaser #36382 üzenetére
Nem jól érted. Alapvetően 2 db DVI kimenet van a kártyán. A DVI alapból nem továbbít hangot, csak képet, de ATI-ék megoldották, hogy az ő kártyájuk, az ő DVI-HDMI átalakítójukkal igen.
Ergó, Neked csak egy HDMI-HDMI kábel kell, de hogy kihasználhasd ezt a remek lehetőséget, egy drivert fel kell tenned még pluszban, ami az alap telepítéssel nem megy fel. Külön kell letölteni és telepíteni. Ekkor megjelenik egy új hangeszköz, ami az ATI kártya HDMI kimenet (ami valójában fizikailag egy DVI kimenet) és ezt kell választanod, ha az ATI kártyán kimenő hangot akarod hallani.
-
FeRRaR1
őstag
-
katt777
félisten
válasz
Chaser #36220 üzenetére
Zsír új, használt árban, a garba kapott HIS 3870-em...
Tesztelve. Hirdetéseknél vagy pü.
3870-et simán le lehet szabályozni, hogy keveset fogyasszon. És csere nélkül is jó a hűtése.
Lényegében azt akartam mondani, hogy felőlem gyorsulhat a drivertől egy program (vagy csak visszálltak a grafikus beállítások alapra, mint némely játékok szoktag driver-frissítés után, csak a kolléga nem vette észre), ez irreleváns, amikor gyorsulás nélkül is zökkenőmentesen fut maximális grafikával. 48xx terén viszont bizonyos, hogy lesz optimalizálás még, ez a tesztjeimből kiderült. -
katt777
félisten
válasz
Chaser #36197 üzenetére
Hát, nem értem ezt a táltosos dolgot. Amíg nem ment a szemétbe (ill. vissza a gazdájának), mert köze nincs a valós fizikához, nálam addig is teljesen rendben futott full grafikán. Vagy AMD procid van? Addikt létedre kitölthetnéd a konfigodat.
Azt nem írta, hogyan távolította el? Mert nálam utána bármilyen más drivert raktam is föl, attól kezdve a CPU nem kapcsolt fel 3D-módban, jöhetett a partíció-visszaállítás. Szerencsére már fel vagyok készülve ATI-ból.Pancsermeste: Ha csak nincs valami a gépeden, ami megfertőzi a letöltéseket, én már találkoztam ilyennel.
-
-
katt777
félisten
válasz
Chaser #34817 üzenetére
Nos, mivel mérni továbbra sem tudok, csak azt mondhatom, ami a program leírásában van.
Nyilván az is megtakarítás, ha bárhol csak 0.1W-ot megspórolsz, nem ez a lényeg, hanem, hogy működjön, és az EPU az egész rendszert tudja vezérelni, még VGA-t is, ha az ASUS, vagy valaki nagy ravaszan ASUS bios-t tesz rá.
De mondom, én a 3870 energia-takarékosságát deus ex machina megoldottam.
-
katt777
félisten
válasz
Chaser #34808 üzenetére
26°C-os a procim, a borda passzívan is hideg. Én annyit látok, amennyit a program mér, de érdekes módon, terhelés alatt jól látja a fogyasztást (tehát szépen elmegy a TDP-ig, tuninggal meg fölé). Az E8xxx procik azért korszerűbbek a Celeronoknál. Egyébként rögtön 23-25W-ot jelez, ha valamely program kicsit komolyabban terheli a processzort, ezért följebb kell kapcsolnia 1 fokozattal. De azért lásd be, hogy mindenképpen energiatakarékos a megoldás. Nyilván nem tudom műszeresen megmérni, ezért az adatok csak tájékoztató jellegűek, ahogy mondani szokták.
Azért ne feledd, hogy nem csak a proci, hanem a RAM-ok és a lap feszültségeit is szabályozza az ASUS EPU-ja, ami nálad vsz. nem áll fenn.
Sztem mindenesetre ennél jobb megoldás ma nincs a piacon. -
katt777
félisten
válasz
Chaser #34802 üzenetére
Spec progi? Mihez? Bios modhoz és egyéb VGA vezérlésekhez logoutomon (címlapos még az összefoglaló, de 1. hsz-ben is van link) ill. a honlapomon minden, ill. letölthető beállítások, bios is.
ASUS P5Q-hoz kapod az EPU-t és a többi progit, de javaslom, ez ügyben is tájékozódj a honlapomon ill. a blogomban. Megj.: 6x264MHz (1587MHz) @ 0.88V. Most éppen, és 4.35W a fogyasztása a kijelző szerint. Egész napos használattal egyébként kb. 0.2-0.4kwh a megtakarítás/nap.
-
katt777
félisten
válasz
Chaser #34572 üzenetére
Az rég ismert tény, hogy szerencsés esetben a 3850-et fel lehet húzni a 3870 szintjére (főleg jó hűtéssel, de azt mindenképpen cserélni kell), és azonos órajelen még gyorsabb is lesz a GDDR3-nak köszönhetően (GDDR5-össel szemben), viszont a 3870-en alapból van egy jó hűtő, bios moddal pedig még jó hűtés, és további 10-15% tuninglehetőség. Ezt kell mérlegelned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest