Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz
Májsztró #42693 üzenetére
Bocs, de mi azért választjuk a vörös oldalt a zöld helyett, mert talán a fejlődés mellé álltunk, és nem az elavult, driverrel lecsalt effektek mellé
Ár/érték arány is fontos, mert azért sok nvidia kari árából egy ati cf-et összelehet hozni, ami le is veri azt a bizonyos nvidia kártyát -
kriszbon
őstag
válasz
Májsztró #41350 üzenetére
Szerintem meg a 05-06 harap jobban a procira, és ez nem, én így tapasztaltam! Találtam a 03 topikpan c2d-vel ami húzva is volt és ebben nem domborított annyira mint ahogy azt te képzeled(esetleg nézd meg). Amúgy meg nem tudom miért kevés a 30409 pont
De én már választ kaptam rá hogy ebben a tesztben hogy dolgoznak a procik, és részemről csak kíváncsiság volt
Vagy futtasd le és nézd meg bár a tied nem c2d! -
westcoastog
veterán
válasz
Májsztró #41278 üzenetére
nem használok everestet
amúgy szerintem az is az aktuális órajelet mutatja..
ennyire egyszerű amennyire vissza vesz a cnq annyit mutat jelenleg, terhelés alatt persze felmegy maxra aztán ha megint nem használom lelassít, kikapcsolt cnq val persze pörög maxon meg a villanyóra is -
pakos85
csendes tag
válasz
Májsztró #41273 üzenetére
A CPU-Z mutatja az éppen aktuálist (1997 visszavett szorzóval), az everest a fogyasztáscsökkentő beállítás nélküli órajelet írja (2996). A 3dMark pedig sokszor rossz órajelet ír. Mondjuk arra kíváncsi lennék hányas szorzó van beállítva. Valami programmal leterheli a procit, és úgy megnézi a cpu-zt, és kiderül egyezik-e.
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #41191 üzenetére
nemrossz meglátás
De én tisztában vok termékek, megoldások értékcsökkenésével, ugyhogy nekem ez voltaképp nem szempont!
erre élő példa a jelenlegi konfigom. nemegész 1év kellett ahoz, hogy kihajtsam az X2-es VGA-mat. igaz, hogy a kari már a felénél is kevesebbet ér, de ez van. ergó ezért is volnék kiváncsi, hogy mit menne idehaza nálam egy CF-X. lehet ellennék vele még egy darabig.
(de persze ez múlik az ATI driver fejlesztő csapatán is)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #41189 üzenetére
lehet rossz helyen kerestem, de nemtaláltam még! de a tesztekkel is úgy vagyok leginkább, hogy amit én tapasztalok, látok azt hiszem el. (persze eztcsak saját szakállra értem)
lehet felesleges, de hosszútávra nem rossz szvsz (ha nemis olyan hosszúra, de kicsivel többre biztos jó
)
-
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Májsztró #41110 üzenetére
Ne izéjj má.
Ugyan úgy core2-duo,mint a többi,csak annak idején az intel bizonyos szempontok miatt ráhúzta a pentium dual-core nevet,mert egy utasítás készlettel kevesebbet tud(amit te soha nem fogsz észrevenni).Alapfeszen általánosan tud 3,3-at.Én is régóta nézegetem18k. -
gfefe
őstag
válasz
Májsztró #41101 üzenetére
Azért nem most, mert 50E ft egy 940 es phenom 2... fél év vagy egy év múlva meg csak fele lesz vagy már akkor jobban megéri majd ennek az utódja mert szerintem az lesz az igazi nagy durranás.... amúgy meg nem biztos, hogy a csúcskategória a leg megfelelőbb most jönnek majd a kissebb procik a mik kis szerencsével ugyan úgy birják a tuningot mint a nagyok, de sokkal olcsóbban és azok best by gyanusak lesznek... nagy valószínűséggel nekem is
Amúgy meg arra most nincs keretem
a 3000 környékére húzott sima phenom is elég lesz ahhoz, hogy tisztességes rendszerem legyen és árban meg fele a phenom 2 nek.... (bár az tény, hogy talán még ez sem képes kihajtani az x2 karimat)
-
gfefe
őstag
válasz
Májsztró #41095 üzenetére
add el a vga-d most úgy is jó árban el tudod passzolni pláne ha vmi jó tuningos és amennyi pénzt az alaplap megpótolására szántál tedd mellé
Így már össze jön egy szép kis összeg amiből ha jól alkudozol 3870x2 is összejöhet... én még egy hete láttam 35E alatt itt ph-n egyet.... ki tudja...
-
válasz
Májsztró #41060 üzenetére
aha, itt van a félreértés - nem szakmailag, számszakilag
az viszont jogos, hogy a 3850-512 megért volna egy bekezdést a konklúzióban - update-eltem, köszi!
a GRID és a FC2 viselkedése nekem szándékosnak tűnik - sem a menüből nem tudtam a nagyobb felbontást kiválasztani, sem a config file-lal nem ment (visszaállt default értékekre).
Abu: igen, ill. azért, mert azt látom az eredményekből, hogy aki tudja, mire veszi a 256M-os kártyát, annak 20e pénz alatt alkalmi vétel. én nem venném meg, de lehet, hogy van, akinek ennyi különbözet is komolyan számít.
-
westcoastog
veterán
válasz
Májsztró #40768 üzenetére
a konfigom nemírom le mert alul látod
, ahogy fel patcheltem a gamet, meg feltettem 1280-ba az elején 30fps- megvolt (minden más beállítás majdnem a leg kisebb)
ahogy beértem forgalmasabb utakra leesett 20-25re, amikor kijöttem a házból kb 12fps volt a sok kocsi miatt.... szánalom..
látom neked 512-es 3850 van nem tudom az mennyit számít, nekem csak 256mb-s. -
gtasystem
őstag
válasz
Májsztró #40142 üzenetére
na csináltam egy új autotune-t ..770/1074-et még kamázza úgy tűnik..GPU Caps-al csináltam két 1perces minitesztet a két beállítás között, az eredmény +1fps lett az átlagban..
azaz lehet még csiholni a kártyát, de én anno amikor lődözgettem a 3dmarkhoz néztem és ott extrém beállításoknál már torzított a kártya..alig észrevehetően de pöttyöződött a kép...úgyhogy inkább visszavettem.4ghz-es VRAM az űbertutkó..
-
törölt tag
válasz
Májsztró #40122 üzenetére
Igen, azt terheli, de amikor egyszerre volt bekapcsolva a két stress progi, akkor valamiért a vga teljesítménye és hőfoka nagyon alacsony volt, ebből arra következtetek, hogy valami gáz van. pl nem kapcsol fel 2D-ből 3D-be. Meg ugye vantage-ben is nagyon kevés pontot kap a VGA.
-
gtasystem
őstag
válasz
Májsztró #38383 üzenetére
igen de az extrém mód a pipec, mert beállítható a vga és a cpu tuning is..azokat is bekapcsolja az oprendszerből pedig ami nem kell mindent le..de még a vírusirtót is..akinek sokminden fut a háttérben annak jó igazán..én +30-50 3dmark pontnövekedést tapasztaltam csak a lekapcsolások miatt..de nekem nincs sok futó progi..
de igazából azért jó mert kényelmes..csak először kell belőni a ccc és a sima overdive-ot.. és azokat vezérli.WesTM: milyen írás, hol?ha támadják biztos jó..
-
lizakattila
senior tag
válasz
Májsztró #38134 üzenetére
Hát ez van. De még mindig jobb porosan, mint füstösen.... mert ha a por kijön belőle attól még fog működni, de ha a füst......
Viccet félretéve, fújkáltam én már, majd szétrobbant a fejem, de valahogy a lamellák közül nem akart kijönni. És úgy láttam, hogy elég sok van ott, szerintem még a hűvösebb is lenne. (Csak azt nem tudom, hogy honnan kerül bele, mert alapvetően elég rend van a szobában, mivel a pici lányom lassan kezd kúszni mászni)
A gari annyira nem lényeg, szerintem lejár róla, mire vga-t cserélek.TomBoy1986:Hát biztos nem nagy dolog,csak egy kicsit mindig megremeg a kezem, amikor új hardvert "kell" szétszedni. Mindig félek, hogy megsértem valamelyik alkatrészt.
Amúgy vga-ra van valami spéci paszta, vagy vegyek egy mx2-t és az jó rá, és még lehet hogy a proccot is újrapasztázom? -
Lacpac
őstag
válasz
Májsztró #38079 üzenetére
Vezetheti az áromot a pálesz a magas ásványianyag tartalom miatt. De az izopropil alkohol jó a tisztításhoz.
A cégnél, mikor még nem használtunk ilyen bonyolult nyákot, mint most, akkor ha rossz lett valami miatt a forraszanyag nyomtatása, akkor az operátor lemosta izopropillal, és újra lett nyomtatva. -
Reac^
őstag
válasz
Májsztró #38052 üzenetére
Egymástól függetlenül lettek kimérve az értékek, legalábbis amit én mértem, nem amit a szomszéd
Megnéztem mit megy külön a gpu majd mit megy külön a ramVF700CU elég lehet bios-cserés feszemelős trükkhöz? Most tanulmányozom a nyákot, és ha mindenigaz akkor erre is jó a vmod
-
Urmy
tag
válasz
Májsztró #37884 üzenetére
Okési ki fogom tölteni. Amugy 360v380W-os márkáját már nem tudom de elég komoly kis cuccus fordulatszabályzos hatalmas ventivel a tetején szóval nem ilyen Vargánés
Bár nem tul sok a 380W de ne már hogy nem elég neki 1 winyo meg egy dvd iro van bent eddig mindennek elég volt 7900 Gt-nek is stb..
Amugy azért vettem 3850-et mert nem fogyaszt olyan sokat főleg 2D-ben és én főként ugy használom és terhelés alatt is joval kevesebbet elméletileg mint egy 7900 Gt..
Inno-bol nekem eddig 3 féle volt imádtam mindet sosem krepált be és bár hangos volt nem annyira mint ez, és legalább nem kapcsolgatott fel le..
Nha nem fikázni akarom de saját tapasztalatbol indul ki az ember és nekem ez a tapasztalat vele..
Amugy teljesitménye korrekt (lenne) de hát hiába gyors a kocsid ha nem indul el -
Urmy
tag
válasz
Májsztró #37861 üzenetére
Köszi a választ..
Igazábol az előzőt is egyből cserélték "döglött memoria" cimszó alatt csak ugye 2x-ra már elgondolkodik az ember nem e más lehet a a hiba..
Amugy nyitott a ház össze sincs rakva jol szellőzik meleg sincs nálam szóval nem hiszem meg a 60 fokos VPU sem vészes annyira..
Esetleg Táp nem lehet a gond ??
Nha mind1 ha megjön a tartalék videokarim visszaviszem és megprobálom valami más tipusra cserélni nekem nagyon nem jött be a Sapphire féle 3850 már a ki-be kapcsolgato ventillátor is szörnyű ráadásul ha lecseréled ugrik a gari.. meg ez a méret..
Nvidiával sosem volt ilyen gondom ez az első Ati-s kártyám de lehet az utolso is..2ből semmi -
norbalia87
tag
válasz
Májsztró #37868 üzenetére
Igen igen a monitor miatt. Kozel masfel eve notit hasznalok, igy masfel eve nem igazan jatszottam. Igy mar elegge csopogott a nyalam a jatekok irant azert vettem a gepet. Monitort a kov honapban veszem de valami crt-t ugyanis szerintem szebb jatekokban. Holnap teszek fel kepet, hogy jelenleg milyen monitorral tolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest