- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
-
cizoe
őstag
Üdv.
Visszaraktam az xp sp3-at, feldobtam a 8.11-es catalyst-ot, erre jó óránként 2-dben és 3d-ben egyaránt vpu recover-re ledobja a rendszert. Újraindul a kari, de befagy 2-3-4 mp-re, és elég idegesítő. Kikapcsoltam az overdriveot, mert azt hittem a tuning miatt volt, de nem. Kártya nem melegszik, ~30-35 fokos. A kártya egy sapph. 3870 gddr4 AC S1-gyel és 12-es ventivel. Mitől lehet? Újraraktam a catalystot, a helyzet ugyanez. 8.11 óta műveli ezt.
-
cizoe
őstag
Nekem a viszonylag gyenge proci (5200+@3ghz) mellett dx9 és dx10 2xAA Minden Very High (kivéve a real tree, meg a shadow csak high) jól megy Windows7-en. Xp-n szerintem valamennyivel jobban. Multihoz viszont csak minden sima "high-ra" raknám. Mindez 8.11 preview catalyst-tal.
-
-
cizoe
őstag
válasz
Chaser #37088 üzenetére
"Van gddr3-as 3870 is..."
Tudom, de én még speciel nem találkoztam vele. Még a lite verzió is gddr4. Nem hinném hogy sokat gyártottak volna belőle.
Májsztró: 1024ben a vga-d még gyorsabban leszámolja amit kell és mégjobban kell várni a procira, következésképp ha 38xx sorozatot választod, felejsd el az 1024et, legalább 1280ban gondolkozz. Vagy cserélj procit. Viszont akkor is bolondság 1024ben tolni.
-
cizoe
őstag
válasz
Májsztró #37080 üzenetére
Viszi-viszi, viszont a 3870ben is legalább ekkora tartalék van, nameg gddr4 (bár gyakorlati haszna kérdés van-e
). 3850es helyett már 4670ben gondolkozz szerintem, jóval kevesebb energiával beéri és hozza ugyanazt a teljesítményt. Ha telik picit többre akkor 3870. ;)
2600xt-nél mindegyik nagyságrendekkel erősebb, az kb 8600gt szint ha jól emlékszem, 3870 majdnem 8800gt. Viszont időtállóbb mint az Nv-s ellenfele.
-
cizoe
őstag
Sajnos hétfőig nem vagyok a játékos gépem közelében, épp ezért kérdezném a 3870 tulajokat, a héten-múlt héten kijött új gémek hogy hasítanak a vason? Gondolok itt FC2, Clear Sky új dx10.1 patch, stb. thx
-
cizoe
őstag
Üdv! Egy ILYEN kialakítású, hűtésű 3870 kb milyen tuningpotenciállal rendelkezik?
Ha nem ez, akkor melyiket ajánljátok? Lehet más release is, nem feltétlenül Sapphire... thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- Raspberry Pi
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest