- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Lacpac #40838 üzenetére
Ok köszönöm a választ! Csak azért kérdeztem, mert a képről nehéz volt eldönteni
De ez a hűtés akkor is soványka szerintem, az Msi hűtője rányúlik a memóriákra is, annyira hogy még ram sünit sem lehet rárakni, bár szvsz nem is kell! Egyedül a feszstabokra nem raktak hűtést, igaz ahogy néztem nem is melegszenek nagyon(az első ház hűtőm végig tolja a levegőt a kártyán)bár én akkor is rakok rájuk
Davidof92: A gugli jól dobta ki! Bármelyiket kaphatod! Attól függ a forgalmazónak melyiket szállítják, próbálj meg náluk érdeklődni(valószínü azt mondják hogy nem tudható) én vártam a ref. hűtőset(kis piros ördög) a 256-os kártyából és kaptam a 2 slotos változatot -
kriszbon
őstag
válasz
Lacpac #40828 üzenetére
Ha jól látom akkor ráadásul 1 slotos is, ha minden igaz! Nem is értem hogy adhattak ki ilyen gagyi hűtővel egy frankó videokártyát
Az Msi hűtőm ehhez képest egy Ász
Ja igen az enyém 72 foknál kezd el csak tekerni mint a marha, de ezt 3DMarkok alatt nem csinálja, azok a tesztek nem igazán valók arra hogy leterheljék annyira hogy felkapcsoljon a venti kb. 60 fokig megy csak fel! Játék alatt sem melegszik annyira fel hogy felkapcsoljon, és húzni is lehet szépen, mondjuk eddíg csak 770/928-on tesztelgettem! Én nagyon meg vagyok vele elégedve
-
szitaati
aktív tag
válasz
Lacpac #40525 üzenetére
Nekem NV van, és Vista alatt nekem se enged mindent úgyanúgy állítani, mint Xp alatt. Szerintem ez Microfos koncepció: akkor lesz valami minél biztonságosabb, ha a kedves felhasználót minél jobban korlátozzuk.
Egyébként most nem értem, hogy clone-mód, színház-mód, vagy mi?
Javíts ki, ha tévedek, de nekem úgy rémlik (az otthoni gépem Ati-s) hogy a clone-mód esetén pontosan ugyanaz van a TV-n, mint a monitoron. Most akkor nem értem, hogy hogy tudsz TV-n filmezni és monitoron netezni egyszerre clone-ban.
Ezzel a színház-móddal meg teljesen összezavartál: az nem az, hogy ha valamilyen videót nézel az elsődleges monitoron, akkor azt automatikusan kiteszi teljes képernyőre a TV-re?,,A megjelenítők tulajdonságainál látszik, hogy a kettes megjelenítőt veszi alapértelmezett megjelenítőnek. (ennek ellenére az elsődleges megjelenító a monitor
)":
Ha Vistát telepítek és felteszem az Nv drivert, ugyanezt csinálja. Elődleges monitornak állítja a TV-t, és ott jelenik meg az asztal. Másodlagos monitor lesz a monitor, de mivel alapból nincs rá kiterjesztve az asztal, ezért rögtön a videokártya driver telepítés után ki is kapcsol, mivel nem kap jelet.
Próbáld meg letiltani a TV-t, beállítani úgy a rendszert, hogy elsődleges megjelenító legyen a monitor. Ha megvagy kapcsold vissza a TV-t, és próbáld beállítani színház-módra vagy ahogy jólesik. Egy tuti: a TV-nek max 1024*768-at lehet beállítani, slussz. Clone-ban ezért vált erre a monitorod. Amit írsz, hogy a monitor 1440×900 a TV meg 640*480 azt úgy tudod beálljtani, hogy két külön monitorként kezeli a rendszer a monitort és a TV-t, és a másodlagosra kiterjeszted az asztalt.
Kalappal -
TomBoy1986
veterán
válasz
Lacpac #39810 üzenetére
Én is használom a TV kimenetet, s csak Vistán.
Nekem is volt ilyen, hogy a monitor felbontását maximálta 1024*768-ban, ekkor annyit kellett tennem, hogy bekapcsoltam a TV-t, CCC-vel engedélyeztem a TV-t, majd pedig letiltottam. Ekkor újra képes voltam állítani a normális 1280*1024-es felbontást.
Különbség annyi, hogy nekem 4:3-as a TV és a monitor is, de szerintem ez nem okozhat gondot.
-
bocsika
aktív tag
-
-
gtasystem
őstag
válasz
Lacpac #38488 üzenetére
szerintem jobb a driverük mert egyszerűbb..átlagjúzernek egyszerűbb feltenni és örül..
ennyi.
és nem tudom miért van ez de egy csomóan nem is tudják pl hogy az ati-t le kell szedni mielőtt felteszed az újat..
aztán egy csomó júzer leszarozza az ati kártyát csak ezért..mert nem tudják hogy kell telepíteni a drivert..a dolog azért érdekes mert elvileg az nvídiánál is ajánlják (halványan rémlik) hogy szedjük le az előzőt..de mégis az atinál mindenki elfelejti ezt..valószínűleg az nvidiánál nem kavar be annyira ha rátelepít az ecceri júzer..
azaz jobban meg lehet írva a driver..
de ez csak feltételezés..
-
gtasystem
őstag
válasz
Lacpac #38486 üzenetére
nekem 8,10-en 60hz-volt..igaz hogy egyből frissítettem is 8,11-re és megoldódott..de csak ettől..
nekem is fura volt mert előtte nvídiáztam és ott ment minden.(jobb a driverük)egész véletlenül te se próbáltad mondjuk a saphire driverével működtetni a kártyát (ha van neki ilyen)..?
-
eclipse006
őstag
válasz
Lacpac #38270 üzenetére
ige,már válaszoltam is arra hogy ott bevan pipőálva hogy a nemtámogatott frekvenciák elrejtése be van kapcsolva de az sem ér semmit,az nvidiámmal még jó volt ez az opció!!nekem az xp-s driver is jó lenne,csak egy linket dobhatna valaki,mert tegnap azt kerestem,de sehonnan sem tudtam leszedni!!
-
LLKobe
veterán
válasz
Lacpac #37929 üzenetére
Üdv!
Próbáltam az ATT-t is, de 8.7-es driver mellett elég furcsa lassulásokat okozott játékok alatt. (Mondjuk igaz, a CCC is...) Igen, én is láttam hogy az újabbakban már nincs tv-out támogatás, és asszem az a verzió amit említesz meg is van. Köszi a tanácsot, meg fogom próbálni, és meglátjuk mi lesz. ATT mellé írandó, hogy ventit is lehet szabályozni vele...
Mod: amúgy nemtudod véletlenül, ez a legutolsó verzió ami még támogatja a tv-out-ot?
-
TasiA
senior tag
válasz
Lacpac #36770 üzenetére
Én igazából az új árakat néztem!
Az a baj, hogy velem van valami bibiBemék a bótba, veszek valami, majd vissza viszem mee szar oszt a második a jó. Eddig ez a kártya az első, amivel nincs gondom elsőre.
Még a RAM-ok is szarakodtak! Egyedül a procit vettem kéz alól, de közel volt és személyes biznic, nem postás móka. Szal félek használtan vásásrolni.
MOD
Na meg utánna kéne olvasgatni milyen proci a jó, mee INTEL fronton csak addig jutottam, hogy Cerka, Dual Core, meg a C2D. Vannak olyan számok bazzeg, azt se tudom merre vagyok arcal előre.Többmagosokat nem is néztem
-
katt777
félisten
válasz
Lacpac #36657 üzenetére
Az igaz, viszont kétlem, hogy 2 ágra tennének össz. 12A-t, olyat még nem láttam.
Nem azt mondtam, hogy nem viszi el a táp, hanem hogy a relatíve alacsony áramerősség miatt nem kapják meg az alkatrészek a kellő naftát, és emiatt károsodhatnak. Jobb a túlbiztosítás. Fűtésről szó sem volt. -
TasiA
senior tag
válasz
Lacpac #36577 üzenetére
Mivel próbáltad ezeket a frekiket? Én is húzgáltam ATI TOOL-al is, meg ATT-vel is, de hiába "mondta" mindkét progi, hogy faca, bírja a 800/1000-et, játékokban, 3DMARK-ban meg szétfagyot. Mondjuk ezeket a 8.10-es driverrel néztem. Most az XG 8.9-van, ezt is kipróbálom délután meddig stabil.
-
válasz
Lacpac #35751 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy lehet e feszt állítani, vagy biost moddolni a 2d üzemmódhoz, hanem hogy a dobozból kicsomagolás után vált-e a kártya a 2D és 3D módok között. Az X1950PRO tuti nem váltott, fixen ugyanazon az órajelen ment a GPU. Ha a te X1900GT-d ilyen volt, akkor szerintem a gyártó módosított biossal szállította (a HIS ICEQ-ra amúgy is jellemző).
-
katt777
félisten
válasz
Lacpac #35499 üzenetére
Bazki, tényleg nyoma sincs!
Bekapcsolását sem találom. Hát ez gáz, mint a VGA-hevítés.
A többi 1.5-ösben sem találtad?
Nem a multigpu-támogatás miatt került ki? De az is ciki lenne...TBG: Nézd csak meg az oldalamon a képeket, de főleg a lenti videókat, páran már felrakták újra a játékot, hogy megint végignyomják. A telepítési és betöltési sorrend is fontos, tájékozódj az 1. hsz-ból és a honlapomról, ahonnan a letöltések közül le is szedhetsz mindent, ami kell.
-
katt777
félisten
válasz
Lacpac #35378 üzenetére
1.5.9.1314 is van már.
Mondtam már, hogy a legfrissebb mindig az oldalamról elérhető.
Amúgy nagyon szar lehet, hogy ennyiszer kell frissíteni (hetente 2 verzió), és még mindig túlhevíti a 3870-et. Azért kipróbálom, de lefogadom, hogy ez is.
Ugyanúgy tuti nem megy még mindig Vista alatt.
Ja, azt sokan elfelejtik, amikor 3870-re húzzák a 3850-et, hogy az előbbiben is van 10-15% tuning.
Ezért közelítgetem én a 4850-eket. A 4xxx karik nem nagyon hajthatóak túl.
-
Lacpac
őstag
válasz
Lacpac #35312 üzenetére
Tapasztalatok:
Szemrevételezés után 1,4-es Quimodák! Pff
Ref órajel:
669/1400Majd szívrohamot kaptam, mikor megláttam.
ATT föl, és megnéztem mit megy a mem tuningban: 2100-nál megállítottam
Szerintem csak átszitázott 1nanos ramok
A cooler meg semennyivel nem jobb a referenciánál, sőt mintha melegebb is lenne a VPU. Hangban sem nyertem semmit.
Everest: State #1 GPU: 723 (ezen bootol?) MHz, Memória: 900 MHz (Boot)
Lehet még a GPU-ra sem lenne panaszom? -
laca000
őstag
válasz
Lacpac #34107 üzenetére
Hát a registry-kotorászás nem sokszor jár eredménnyel-távolról elkerülöm az ilyen reg-pucoló alkalmazásokat,jót még nem tettek a géppel az biztos!
Új windows persze-hogy nem kell az új vga után,de azért a "3. alaplap, 4-6 proci, 2. vga" után azért illene egy reinstall nem? -
Genius007
őstag
válasz
Lacpac #33328 üzenetére
Már szóltam neki!
Még egy apró kérdés ...
Valami progival nem lehet kicsit korrigálni a képet, hogy a betűket ellehessen olvasni rendesen? Mert kiraktam TV-re ezt a forumot, és alig lehet elolvasni, nem villog a kép, mert ezt beállitottam Catalyst-be, csak nem lehet olyan könnyen elolvasni, tudom ez Tv függő is.
Egy JVC 82cm TV-n próbáltam.(Tudom egy nagy tv nem olyan mint egy monitor, csak hát na .. hátha van rá megoldás)
-
Genius007
őstag
válasz
Lacpac #33320 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget! Sikerült!!!
A vga-mon 4db 4DVI van, és abból 1sárga, nem tudom miért, de automatikusan arra dugtam rá a monitort!Még egyszer köszi!
TomBoy1986: Én is tudom mit hogy kell állítani, a kérdés nem erre irányult!
Hiába tudtam mit kellett, ha egyszerűen nem engedte hogy rakjak TV módot ... -
katt777
félisten
válasz
Lacpac #31324 üzenetére
Akkor az ATT okozza a melegedést, bárhogy csinálja. Valószínűleg mégis működik benne valami fesz szabályozás, csak driver szinten nincs optimalizálva.
3870-nél nincs fesz emelés, csak kijelölni lehet, de nem alkalmazza. Tuning +MHz sincs.
Nem b.szod el a biost, ha nem vagy hülye. De ha ATT-szal így elkísérletezel, akkor ez a hiba nem áll fenn.Mellesleg, még ha elcsesznéd is, egy másik VGA-val simán vissza lehet flashelni a régit.
-
katt777
félisten
válasz
Lacpac #31321 üzenetére
Az van, hogy nem működik a fesz. szab., csak az órajelek miatt hűvösebb a kari. Nálam ATT-szal 3D-ben nem volt melegebb. Mindenesetre meguntam a vacakolást, és módosítottam a biost. Ennyit a gordiuszi csomóról...
DigitXT: Azt nézd még meg, hogy VGA alapon vs. tuninggal mekkora a megjelenítés különbsége. Ha tuningnak megfelelő mértékben gyorsabb, akkor tényleg minden OK, nem csak úgy tűnik.
-
katt777
félisten
válasz
Lacpac #31302 üzenetére
Akkor jól rémlett. De mondjuk az lenne mérvadó, ha biosban beállítva is így működne. Ha azzal 10°C-kal hűvösebb, akkor az ATT nem OK.
Megj.: 3870 volt 35% ventivel 40°C körül, szóval...ATT-szal 50°C körül volt az is, de csak a - órejeleknek köszönhetően, nem a -Vmod miatt.
Bali27: Szerintem az időzítést javítja, a kifejezésből ítélve.
-
-
Bali27
addikt
válasz
Lacpac #30588 üzenetére
-ZK-: Már póbáltam.. A kábeleket is kicseréltem, meg mondom most megtaláltam az Svideo kábelt, és azzal megy csak FF ben.. A régi kimenet ami a vgara volt dugva azzal most egyáltalán nem megy.. (tönkremehet ilyen átalakitó is???)
Lacpac: Igen.. Szinház mód, Pal B re van álitva.. Szóval azokat megcsináltam.. esetleg mindnjárt kikapcsolo,m a géept meg vissza hátha az a baja--
-
katt777
félisten
válasz
Lacpac #29091 üzenetére
Fel lehet teni, de ugyanazokat a hibákat produkálja, mint XP alatt. 3850-hez jó (szóval neked működni fog), 3870-hez nem, mert nem szabályozza a feszültséget, bármit ír is ki. A textúra-javító opciót tiltsd le telepítéskor, a fan fix-et pedig ne hagyd telepíteni. Előbbi leszedi a textúrákat néhány játékból (tesztoldalamon van pár ilyen video Oblivionról), utóbbival meg csak fix fordulaton megy a venti, akármit állítasz be.
PNagy: Nincs arra Vista x64 verzió? Nekem úgy rémlik, mintha lenne. Egyébként RivaTuner, nemrég volt szó róla.
Andrew_31: Sokkal ésszerűbb Crystal CPUID képet betenni CPU-Z helyett, mert az a tuningolt CPU beállítást mutatja (egyébként RivaTuner is, ha bekapcsolod), nem az EIST-tel visszavettet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lacpac #23926 üzenetére
régebbi játékoknál lehetségesek problémák. kedvencem az NFS: U2 volt, ami a hárommal ezelőtti szutyok geforce 460asomon tökéletesen ment, a mérföldekkel jobb x1600pron pedig ugyanolyan beállítások mellett 3-5 frame... ugyanígy, a diablo2 még mindig a creative bansheemen ment a legjobban, pedig azalatt még egy 266os p2 volt 256 rammal... ehhez képest a gef460 nem vitte hardveresen, az x1600proval pedig néha meg-megakadt egy 2.66os cerkaDvel és giga rammal is. a quad+3870el még nem próbáltam, pedig az már valszeg elbírná a glide wrappert is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest