Új hozzászólás Aktív témák
-
zkiss0
tag
válasz
eclipse006 #40540 üzenetére
HI!
, és megyek megfontolni! Szar, hogy rosszul választottam házat még régen. Az egyetlen baj, hogy nemtom hova tenni vinyókat, mert a 3850 ultiamte kettb@szott nagy hűtője belóg mindennek a szájába. Majd legközelebb tervezek, és nem vásárolok...
, amúgy a ház nem rossz, csak nem erre a konfigra
szerk: Lehet ezért sem megy a 4830, mert bele fog lógnia a vinyókba...
-
katt777
félisten
válasz
eclipse006 #38296 üzenetére
Ha jó NFS-del akarsz játszani, akkor gyorsan keress egy High Stakes-t!
Autós játéknak meg: F1 Challenge, GTR1-2, rFactor, GTR Evolution + modok garmadája ingyen (csak F1C-hez 5 DVD-nyi modom van különféle bajnokságokkal és autókkal). Egy jó utcai autós szim. már rég hiányzik, de olyanról az NFS5 (Porsche) óta nem tudok. -
szitaati
aktív tag
válasz
eclipse006 #38267 üzenetére
Xp-n próbálkozol? Ha igen, szedd le a refrshlock nevű progit, minden felbontáshoz/színmélységhez adhatsz meg frissítést, csak arra ügyelj, hogy jót adj meg, mert ha bekapcsolod nem áll vissza magától ha nem látsz semmit..
Ha Vistád van, próbáld ki a Powerstip nevű progit, nekem Vista alatt csak ez működött. Itt is be tudsz állítani frissítést felbontáshoz, meg tuningolni, meg Isten tudja mi mindent tudsz még vele, én csak a frissítéshez használtam. -
válasz
Az NFS-ek többségébe úgy tudom, hogy nem is működik az élsimítás, talán ezért néz ki rosszul.
-
Lacpac
őstag
válasz
eclipse006 #38268 üzenetére
Ebben a hozzászólásban leírt beállítást próbáltad már? A pipát ki kell onnan venni.
Amúgy a legtöbb játék felülírja a win alatt beállított frissítést. A megoldás: valami külső progival (ATT, vagy Riva Tuner) fixálni kell a frekvenciát. -
Teaway
veterán
válasz
Hát, Vistához csak TFT monitor driver van, CRT-hez van XP/2000-es a Belinea oldalán.
-
nesa
veterán
válasz
eclipse006 #38264 üzenetére
1024x768 ba kell jatszani 1 17" CRT-n
A 60Hz meg jatekok alatt sem jo nezni...
-
katt777
félisten
válasz
eclipse006 #38247 üzenetére
Én Vista alá nem teszem fel a monitor driverét, mert besárgul tőle a fehér a képeken. Ill. megnézhetném icm profil nélkül, amit alapból feltesz, de annyiból meg úgyis minek a driver. Rendben megy minden, a Vista felismeri ezt is.
-
szitaati
aktív tag
válasz
eclipse006 #38247 üzenetére
Van egy olyan rész a ccc-ben, hogy 3D refresh override. (Nekem pl. pont ez hiányzik a 88Gt driveréből, szétfolyik a szemem 60 Hz-en) Ott nézd meg mi van beállítva. A 9800pro-hoz nálam még a régi 7.3-as driver van fenn, ebben a display options-nál találod, advanced nézetben.
-
válasz
eclipse006 #38241 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
Monitor driverét lehet, hogy újra kellene telepíteni, ill. a képernyő beállításoknál kiválasztani a megfelelő frekvenciát. Ha nem pucoltál nV után rendesen drivert, akkor még sokféle hiba lehet.
-
gtasystem
őstag
válasz
ismerős a probléma, ati driverekkel sajnos ez van úgy tűnik, nvidiával ilyen gondom nekem sem volt, nekem a 8,11-es catalyst hozta a 75hz-es felbontást de ez a max. előtte nekem is csak 60hz-en ment a 1400x900.viszont az elképzelhető hogy az msi gyári drivereit használva benne vannak a magasabb herz-ek. én nem próbáltam mert jól elvagyok 75hz-en de lehet hogy érdemes lenne megnézned.
-
katt777
félisten
válasz
eclipse006 #37977 üzenetére
Ezért írtam, hogy írja meg a felbontást és az összetettséget, amit használni kíván. Hiába értem, hogy mit akar kérdezni, attól a paramétereket még nem találom ki, ahogy te sem tudtad, és már csak ezért sem adhattál érdemleges választ.
Tehát bármiféle vita fölösleges.
Mellesleg fórumozás előtt azzal kezdtem, hogy végigböngésztem az adott topicokat, hogy ne kérdezzek már 100x megkérdezett dolgokat (és még így is legorombítottak, amikor pedig csak nem találtam meg valamit), amit ő, a kérdéséből ítélve, nyilvánvalóan nem tett meg (de még a keresőt sem használta), hiszen min. 50X le van írva, mi is az a "kihajtás", és hogy a különböző 38xx karikhoz, különböző felbontások/összetettség esetén nagyjából mi a megfelelő sebességű processzor.
Hadd ne ájuljak el valaki lustaságától... -
Zolexx
aktív tag
válasz
eclipse006 #37971 üzenetére
Meglehet, na meg nekem dx9 van fent
Xp-re lehet dx10et tolni?
-
Sera26
aktív tag
válasz
eclipse006 #37969 üzenetére
Legalább te tudsz kulturáltan válaszolni
Köszke! -
Zolexx
aktív tag
válasz
eclipse006 #37961 üzenetére
Én ma tettem fel a fc2-t. procim 2.85-ön megy , 8.11-es driver van fent. Felbontás 1280x1024 és majd nem minden fullon van. Nem állitottam semmit. Beállitott magától nekem mindent high-ra meg egy párat very high-ra és ugy gondoltam jó is lessz. És jéé, lazán viszi akadás mentesen.
Sajnos azt nem tudom megmondani hogy várj e egy kis sebességnövekedést a 8.11-től mert én már úgy raktam fel a játékot hogy elötte felraktam a drivert.
-
Sera26
aktív tag
válasz
eclipse006 #37963 üzenetére
Aha,értem.
De akkor tovább gondolva...
Mi mondjuk prociban ami kihajtaná?
És olyankor mit produkálnak "párban" egy 4850-hez képest? -
Bocaa
senior tag
válasz
eclipse006 #37847 üzenetére
Nem rossz 5let megpróbálom mivel nincs kedvem a Winfost ujrarakni
-
Teaway
veterán
válasz
eclipse006 #37842 üzenetére
"arivatunerben ha levesszem 25re akkor ha játszom egybő lvissza áll 46%ra"
Pedig ott lehet; a RivaTuner részletes leírását lásd az 1. hsz-ban.
-
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #37711 üzenetére
Üdv.
Olyan kérdésem van hogy neked a dobozon fel volt tüntetve a benne lévő játék?
mert nekem egy darab nincs benne. -
Májsztró
addikt
válasz
eclipse006 #37502 üzenetére
valaki írjon még max órajelet ... mert így nem vagyok képben hogy még mennyit kell húzni
-
szitaati
aktív tag
válasz
eclipse006 #37007 üzenetére
Szerintem hülyeséget dob, legalábbis PH!-s tesztekben az enyémhez hasonló konfig jelentősen kevesebbet kajált. (398W-ot dobott)
-
hakos1987
őstag
válasz
eclipse006 #37007 üzenetére
nekem 468W-ot, 500W-os a táp
de antec...
-
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #36997 üzenetére
egy picit csak..
ennyit bőven bír az 5000+ a te prockódra sztem egy 500mhz plusz is mehet gond nélkül..vagy még több is..
ahogy nézem (mert feltöltöttem büszkén:-) 11e pont a common system 8800gt-vel tehát nagyjából az a menő a középkategóriában.E8400-assal.
kíváncsi lennék mennyit bírnék kipréselni egy 8800gt-ből.
de ha a teszt valós és a 3850 48fps -t tud Crysis-ben 1400x900-on mediumon akkor asszem jólesz nekem a 3850-is. -
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #36995 üzenetére
orbitális űberbrutál 1245 pont integrálttal.
2,6-on
3ghz-en 1398..asszem benevezek a worldrekord versenyre..
fő az optimizmus alapon..
-
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #36992 üzenetére
nem hát..
van ez a gigabyte easytune na azzal összerogyásig húzható.. -
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #36988 üzenetére
én még a corsair-nél olvastam hogy 1gb xp-hez 2gb vistához a javasolt ram. és akkor a játék még hol van..?
én 2gb-al elvagyok xp-n (legalább legális)jöhet a tesztecske..
-
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #36987 üzenetére
ugye? én is erre jutottam..ha meg bírom szerezni 14k-ért akkor még egy jó kis gamepadra való is marad..
de a teszt nem teljesen valós mert 4670 helyett 3690-et használtak (mert hogy az ugyanolyan.?)
szóval nem tökéletes a teszt de 9600gt hez azért jó viszonyítási alap. -
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #36984 üzenetére
na végre valami hasznos infó..
én közben találtam egy ilyet
itt 9356 lett a 3850 3dmark06-on ja és végre 1400x900 on mértek..
-
katt777
félisten
válasz
eclipse006 #36951 üzenetére
A lényeg az lenne - és ezért próbáltunk megfelelő párosokat összeállítani -, hogy az ember ne dobjon ki pénzt potyába, mert jó, hogy egy messze nem kihajtott 3850 is szépen elviszi esetleg a játékokat, amelyekkel játszol, csak akkor már értelmesebb lett volna egy olcsóbb kártyát venni, amely az adott rendszerben akár még jobb teljesítményt is nyújthat kellően kihajtva. Van nem kevés rendszer (ált. éppen X2-es konfigok), amelyekben a drága 4850-ek sokkal gyengébben muzsikálnak, mint ahogy az enyémben zenélt a 3870, de a tulajdonosaik azért elmondhatták, hogy korszerű és gyors (mert amúgy a tesztekben ugye ez látszik
) VGA-juk van. Szóval ezért nem árt ésszel konfigot építeni, még inkább hallgatni olyanokra, akik ezeken a tapasztalatokon már túl vannak. De mindenkinek a saját dolga, mire költi a pénzét, csak akkor ne hangoztasson légből kapott elméleteket zéró tapasztalattal.
-
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #36963 üzenetére
oké..megnézzük az integrált 3200-esemhez képest..
csináljunk valami hasznosat is alapon.. -
hakos1987
őstag
válasz
eclipse006 #36951 üzenetére
itt most nem konkrétan a 3dmark pontok hajhászásáról van szó! a lényeg ezekben a tesztekben, hogy a pontszámokat összehasonlítva egyértelmű következtetéseket vonhatunk le! senki sem 3dmark-al játszik, viszont játékba alapból nem mutatja, hogy hány fps-el megy, de valszeg ugyan azt kapnád eredményül, mint 3dmarkban... ha nincs kihajtva a vga-d, és emeled a procid órajelét, jóval több lesz az fps-ed is
-
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #36922 üzenetére
eclipse006: én is erre jutottam.. a gond az hogy 40e-be kerül..:-) annyiért szerintem nem éri meg..
radírfej: a proci simán húzható..és na nehogymá 3ghz-en ne hajtson meg egy hd4850-est..és akkor az egymagos processzor tulajokkal mi van? nehogymá mindenkinek 4ghz-en kell hogy működjön a procija mert az a hűdecsodás 4850-es azt igényli..akkor kinek gyártották azt a kártyát? annak a 100 vevőből 3-nak aki 4magos processzort tuningol otthon a sufniban? nem hinném..
-
adalbert1
veterán
válasz
eclipse006 #36915 üzenetére
Én valamelyik 12xx*7xx-es felbontásban nyomom, mivel az is wide, na meg kisebb mint az 1280*1024. Mondjuk én csak high-ra állítottam mindent, de így elég jól szalad...
Hát nem hinném hogy annak hogy eredeti a játék v. nem túl sok köze lenne hozzá...
Mondjuk a dirt-re egyből felraktam az 1.2 patch-et install után, ott indításkor még nyavajgott valami protected file-s miatt, hát gyorsan vadásztam hozzá egy nocd-s exét.Ahogy nézem a Catalyst Control Center már 300-at ír 2D-ben az órajelre, csak a GPU-Z nem ezt látja valamiért.
-
adalbert1
veterán
válasz
eclipse006 #36887 üzenetére
Jaja. Én is ezeket kaptam hozzá.
jambiyya : hát a hangja zavaró az S1-el halkított 7600 GST-mhez képest... Mindjárt körülnézek itt a topicban vagy a logoutos írások között, hogy mit tudnék bűvészkedni neki...
-
jambiyya
őstag
válasz
eclipse006 #36887 üzenetére
Ennyi pénzért nem is érdekelne a hang, mert vennék rá másik hűtőt. A gondom az, hogy ez az MSI-designos kártya másképp néz ki, mint a referencia, és nem tudom, hogy pl. egy chilla rámenne-e.
-
válasz
eclipse006 #36754 üzenetére
E8400 (3GHz)
-
válasz
eclipse006 #36747 üzenetére
Visszafogja a procid a kártyát, nálam az SM2 4500, a HDR pedig 4950 pont.
-
TasiA
senior tag
válasz
eclipse006 #36695 üzenetére
Nos, akkor mennyünk át privibe, ne offoljunk
-
TasiA
senior tag
válasz
eclipse006 #36691 üzenetére
Húzz egy picit azon a procin. Szerintem +200mhz tuti van benne feszemelés nélkül. Azzal semmilyen kárt nem teszel benne. Ha még nem csináltál ilyesmit, szívesen segítek.
-
Chaser
legenda
válasz
eclipse006 #36671 üzenetére
Várom te mire jutsz x2-vel és AMD chipes lappal..milyen OS-sel nyomulsz?
-
katt777
félisten
válasz
eclipse006 #36647 üzenetére
Az a 12V a CPU-nak megy. A 12A az tényleg satnya, jobb lesz tápot cserélned mielőbb. Máskülönben VGA, alaplap is károsodhat.
-
katt777
félisten
válasz
eclipse006 #36643 üzenetére
A lényeg az, hány A-t ad le 12V-on, de ezt már írtam. 16A legalább kéne, de inkább fölötte. Ha nem kapja meg a hardver a kellő áramot, szép lassan tönkremegy (jön a cicergés, stb). Amúgy egy táppal sincs baj, ha a user tudja, milyen konfigba való.
-
katt777
félisten
válasz
eclipse006 #36633 üzenetére
Nem fogja. A táp határeset. Alacsony A-teljesítménnyel gondok lehetnek, és sztem biz' nem sok A-t ad le 12V-on.
zsolt1129: A 4400+ még csak véletlenül sem elég a 3850 alá, ne terjessz ilyesmit.
Chaser: Esélyes a kis cache, ill. a lapozófájl, ill. ha monitorozó progit/OSD-t használsz.
-
zsolt1129
addikt
válasz
A 350W-al nincsen baj de a Delta Euronics táp nem éppen tartozik a megbizható tápok közé.Ha teheted akkor vegyél egy FSP 350 Pnf-et. A procid elég lessz hozzá.
-
Chaser
legenda
válasz
Táp elég, procit kicsit meghúzod. Mostmár láttam végre én is az enyémet, telhjesen korrekt. 40%-on megy a venti 2D-ben, és 35-36 fok, hangját nem tudom, mert tele van a gép ventikkel.
x64 ultimate sp1 van fenn, 8.7xg driver a hozzá adott Dirt-öt nem lehet elindítani, valami hiányzó dll-t ír.
Fear és gta sa 1280-ban rendszeresen beszaggatnak, valami progi sztem alá piszkál a drivernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- iGO Primo
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest