Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Piero89 #45061 üzenetére
kb a felét tudja.
1280x1024re kb crysis high/vh szintre elég, de AA/AF felejtős, 10.1es effektek (SSAO) szintén.
Deus Ex:HRt DX9ben szépen vitte (720p, cserébe a textúrákat és a fényárnyékokat nem kellett piszkálnom),Metro 2033 medium, Shift 2 medium, de el lehet vele lenni.
a ultimate szerintem passzív, lehet kelleni fog rá egy csendes venti, alapból baromi melegek.
-
caleb
aktív tag
válasz
Piero89 #37405 üzenetére
Ezzel próbáld meg : Ati Tray Tools
Én a rivával is próbáltam de ott csak 25%-id bírtam levenni,ami az én fülemet még bántotta.
ATT-el lejjebb is tudod venni mint 25% akkor már nincs nagyon hangja. Tudsz profilokat létrehozni,tök jó. Mondjuk én csak 2 napig használtam a gyári hűtőjét és inkább felraktam a jó öreg 700CU Zalmit rá. Ezzel 5V-on tök halk,hüvös . 2D 35, 3D 65 -
Májsztró
addikt
válasz
Piero89 #37405 üzenetére
akkro ezek sem szabályoznak le maguktól , meg programtól sem ? Milyen driver van fent ? 4670-es topikba olvasom ,hogy ott se tudják szabályozni az egyes kártyákon a ventiket ... de a srácnak 8.10-es driverrel magától leszabályozott
Próbáld meg ha nem 8.20 van fent. Ha az van akkor nem tudok rá megoldást ... csak egy új hűtőt a kártyára
katt777: Én elhiszem
Remélem az ujját nem darálta be a gép .. a bordák közti húscafatok csak rontják a hűtési teljesítményt
-
gtasystem
őstag
válasz
Piero89 #37022 üzenetére
már megérte..újabb a catalyst eddíg nem volt 60hz-nél nagyobb állítási lehetőségem 1400x900-ra..mostmár van az is..
milyen jó hogy utánanéztél..
fraps-el tesztelgetem a 3200-ast..Serious Sam 2-őn..
csináltam képeket is fps-sel de nem találok normális képfeltöltő helyet. -
Piero89
aktív tag
válasz
Piero89 #36982 üzenetére
A FarCry2 problémámra ez a hotfix volt a megoldás.Szóval csak nem a ram volt a kevés.
-
Lacpac
őstag
válasz
Piero89 #36768 üzenetére
Nincs valakinek egy ilyen coolere, egy kevés pénzmagért?
Mod:
Linkelem is -
WesTM
őstag
válasz
Piero89 #36764 üzenetére
Többet semmiképpen se adjál neki,és többet szerintem ne is várj tőle,ár ez is fantasztikus eredmény,örülnék ha az enyém ennyit menne. Eddig azt hittem nekem tuningos darabom van.
90 fok fölé tartósan ne nagyon engedd. Ha asztalon vagy és ref. hűtős a karid akokr a ventit 40%ra,játék közben 75% ra állítsd és akkor tuti nem lesz baja.
Több feszt ennél már csak grafittal tudsz adni.
TasiA : Kutyafátokat,mindenki lehagy engem??? Ne döntsetek már világokat össze bennem...
Mármint pontban még nem hagytatok le a cpuk végett,de ha erősebb cpu-k lennének nem lennék sehol.
810 nél fentebb nem tudok menni,att-t meg nem használok mert eddig mindig gallyra vágta az oprendszeremet. Biosból 1.3v ot adok a kártyának 810 ig megy. Úgy néz ki ezek a későbbi szériás 3850ek többet mennek tuningba mint az őskori példányok!! Nagy grat. az eredményekhez!
Na mára ennyi voltam Jó éjszakát!!!
-
WesTM
őstag
válasz
Piero89 #36759 üzenetére
Hát a 3870 kártyáknál tuti nem de a 3850 kártyáknál több mint valószínű hogy a softwares vmod is működik. Nálam 1.3V van beállítva bisoból de ez ne jelent semmit,nem jut el annyi a kártyához. Az att fesz. kezelése viszont tuti működik régen próbáltam. Végülis softvmodot csináltál,és nagyon szép eredmény lett belőle.
Azt hiszem gyárilag 1.2 körül van a kártya.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- Éjszakai műszak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- LEGO klub
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest