- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
Pancsermeste #39757 üzenetére
LCD monitorod van nem lehet hogy magas az áthuzása ha pörögsz-forogsz..? Nekem is volt ASUS VW222S az is kicsit furcs volt.. pl FIFA alatt is...! Esetleg ha bekapcsolod a VSYNCet.. a driverbe mivel a monitor gondolom 60Hzen megy.. és ha több az FPS ebböl is lehet zavar... ha magas a késleltetés..! Még régen talaltak ki ezt az opciot nem tudom hogy LCDn érezni e a hatását..
-
#TOTTI
őstag
válasz
Pancsermeste #39755 üzenetére
Swapol.. talan 4 giga ramod van az miatt nem lehet..! melyik játékban érzed..?
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #38796 üzenetére
Köszi a nevében is, már csak az a kérdés, miért nem hozta ki ezt a kereső sem a "display"-re, sem az "=0"-ra...
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #37996 üzenetére
Hát ez már tipikusan multis hozzáállás. Ez van, nem kapsz mást, kapd be.
GB is ezt csinálta a hűtés-szabályozással.
Nincs gáz, csak szeretem, ha egy program teljes funkcionalitással működik. -
gtasystem
őstag
válasz
Pancsermeste #38001 üzenetére
úgy tudom itt azonos gyártótól származó és feltételezem azonos szériáról van szó, és gyors tesztre volt/van szükség..azért írtam ezt a tippet.
persze biztos van jobb megoldás is.. -
gtasystem
őstag
válasz
Pancsermeste #37999 üzenetére
ja..
viszont az automata..és összehasonlításhoz pont az kell. -
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #37988 üzenetére
Kösz +1x, ha megjön a cserekarim, kipróbálom. Meg megnézem, mit lehet még módosítani.
De mi a francnak rejti el? -
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #37985 üzenetére
Írd meg légyszí, mit kapcsoltál be, mert a 7900GT-vel nem nagyon tudom használni az ATT-t. Köszi.
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #37940 üzenetére
Hát én végigböngésztem, talán nagyon eldugták.
De lényegében nincs rá szükségem.
-
Lacpac
őstag
válasz
Pancsermeste #37937 üzenetére
Van benne ilyen menüpont?
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #37937 üzenetére
De az újabbakban tényleg nincs (pl. 1-6-9-1369, ami a legfrissebb). Ha van, írd meg, hol.
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #37343 üzenetére
Hát volt mindkettőnknek, és ahogy hakos1987 is mondja: pont olyan a driver, amilyennek az FC2 grafikon mutatja: ide-oda ugrál, vagy elég, ha a DX9 vs. DX10 vagy tuning vs. alap órajel grafikonokat megnézed.
honda23: Lehet /sze igazi küzdőt utálni, és alamuszi csalót szeretni, ez a te dolgod. Volt pár pilóta, akinek voltak csúnya itt-ott trükkjei, de ez a fekete mindegyiken túltesz mind aljasságban, mind ezek számában. Egy igazi versenyzőnek nincs ezekre szüksége.
WesTM: Azért gyorsul be, mert butítja a megjelenítést a sebességét. De tuti nem 1680-ban játszol, és spec pont a 2XAA az, amelyre optimalizálták (ezért is néztem én feljebb).
-
hakos1987
őstag
válasz
Pancsermeste #37343 üzenetére
közösen teszteltünk és nálam is hasonlók voltak.... dx9 1680X1050 8X AA alap vga 20 fps átlag, tuningolva 15... én mondom, komoly gondok vannak még driver terén a FC2-vel...
-
Chaser
legenda
válasz
Pancsermeste #36644 üzenetére
A 86 gt meg elég volt hozzá ugyanilyen beállításokkal?
Valami gebasz van itt, teszem fel a 8.10-et és meglátjuk.í1ébként a beépített benc szerint average 7x FPS, a minimum is 40.
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #36199 üzenetére
Mert hülye. Én már rég nem használom. Más is töltötte le, játszik vele, és semmi baj. Tegyél föl AVG-t, az értelmesebb. Több vírust megtalál, és nem lő annyit vaktában.
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #36171 üzenetére
A legminimálisabb tuninggal is kidobál egy csomó játékból. Már írtam párszor.
TBG: Ez is volt már jó régen, ki is dobtuk a szemétbe.
-
Chaser
legenda
válasz
Pancsermeste #36127 üzenetére
Pü-ben jöhet a bolt a neve, 1ébként ha megrendelted az akkori összegért kötelesek odaadni, ha esszhól rendszerű a bolt, akkor azt mondják, mégse tudtak szerezni.
-
Chaser
legenda
válasz
Pancsermeste #36123 üzenetére
Honnan rendelted? Ramirises bolt? Ahol én néztem azt írják raktáron van.
-
fekeandras
őstag
válasz
Pancsermeste #35985 üzenetére
Fog az lejjebb is menni csak még újdonság.Nálunk itt Kalocsán ki sem merem mondani csak rendelésre kapni 4670-et 1hetet kell rá várni míg megjön és 26k.
ollie:Ja néztem én is.És nemsoká kezdődik a karácsonyi vásárlási láz is...
-
válasz
Pancsermeste #35976 üzenetére
Én inkább HD4670-et vennék, olcsóbb is (az 512-eshez képest).
-
fekeandras
őstag
válasz
Pancsermeste #35976 üzenetére
Szerintem jó vétel annyiért.
-
twine
veterán
válasz
Pancsermeste #35383 üzenetére
...és valóban......Nállam a 3gigából 500 marad szabadon
Eddig az Everestet meg sem néztem....és csak a játék Displayinfó-jából indultam ki, ami1200-1300Mb-ot ír! Úgy látszik a Vista mégis rádob még egy ezrest, de nállam ettől függetlenül egy 500-as marad szabadon, és a Virtual mem pillanatnyilag ki van kapcsolva...de nem pofázik érte, viszont akad a game! Sok energiát ebbe a dologba nem fogok még tolni,mert van mostanság pár játék aminek amugy is neki akartam esni a hideg téli estéken,,,ezért nem fogok eret vágni! Megvárom a negyedik gigát, azzal mit tesz,,(valszeg semmit) aztán megprobálom valami 30 Fps környékére belőni 'oszt neki ugrok ennek is a magyar szinkron miatt! De komolyan...ez az egy, ami izgat ebben a játékban..mert ez nekem nagyon nagyon tetszik...mert bár el vagyok én az angollal, de igy azért....ez igazán jópofa!
Tehát megkövetném azokat akiknek azt szórtam itt hogy elég a 2-3 giga ram....úgy látszik ennek a sz@rnak valami 32 gigás ssd-t kéne kiosztani virtuális memónak....lehet azzal nem swappolna -
Mike 32
aktív tag
válasz
Nálam Vista32 alatt a 4Gböl látt 3326 ot 1600x1200 as felbontáson full grafton (csak a játékban) DX10 el a betöltés 83% nal követelte a VM et
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #35385 üzenetére
Eszem-f@szom megáll, hóóóó!
Hát elvagyok én VM nélkül Windows ME óta.Nem akad a rendszer, nem lassul, nem fagy ki, egyáltalán: egy csomó szívástól megkímélem magam, amelyektől mások nem.
És ez nekem megért 9000Ft-ot +2 GB RAM-ért, főleg, hogy a régi 800MB-osokat még 19k-ért vettem anno az "olcsó" AMD-s konfighoz.Egyébként 2GB RAM-mal is csak FEAR XP-hoz kellett bekapcsolnom a lapozófájlt, oda is csak Vista x64 alatt. Mert a Vistát is be lehet állítani.
A honlapomon van CWh RivaTuner monitorozással (Clear Sky is), hát, még a 2 CPU-t sem használja ki, amúgy meg tényleg kell neki egy izmos és nagy RAM-mal szerelt VGA.
Anno Crysis 1 db 3870-nel 1900MB RAM-ot használt, CF-ben viszont csak 900-1000 körül.
Azt különösen nem értem, hogy amikor bagóért adják a RAM-okat, mit spórolnak rajta egyesek, miközben OC-s VGA-kra, és más marhaságokra nem sajnálják a pénzt. -
válasz
Erre egyrészt azt tudom mondani, hogy LoL, másrészt fityiszt azoknak, akik szerint nem kell virtuális memória. Ráadásul ez igen csak alacsony felbontásnak számít.
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #35374 üzenetére
Az jó döntés, csak előbb vegyél valami nagyobb felbontású megjelenítőt. Most max 3850-re érné meg cserélned.
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #35370 üzenetére
Lószart gyorsabb annyival.
Ahány emberrel összehasonlítottam hasonló játékokban, alig volt előnye. Éppen erre céloztam az előbb. Az persze lehet, hogy néhány játékban a drivert már hozzáoptimalizálták a 48xx karikhoz, mert mint ezt is írtam korábban, az új VGA-kkal a régiekhez való támogatást már nagyban hanyagolják általában.mod: Teljesen alkalmazásfüggő. Ne feledd, hogy kis felbontásban izmos proci is kell alájuk. Mindkét kari előnyei nagyobb felbontásban domborodnak ki. Én 1680-ban átlag 10-15% +t tapasztaltam a 4850 javára, de hangsúlyozom, ez az általam és ismerőseim által használt programokban volt. Figyelembe kell venni azt is, hogy a 38xx kártyákhoz fél évet kellett várni a jó driverre, tehát az is lehet, hogy egyszer majd megugrik az utóbbiak teljesítménye. No és a kis különbség miatt van az, hogy ami nem megy 3870-nel, nem fog menni 4850-nel sem, ami meg megy, az úgyis megy mind2-vel, ami driverekkel persze megint változhat.
-
válasz
Pancsermeste #35341 üzenetére
Durva lenne, ha nem lenne a 3870 sokkal gyorsabb.
Nédda: X1900 vs HD3870
Játékoktól függően 20%-tól akár 100% (vagy több) is lehet a különbség. Régebbi játékoknál (és OpenGL-eseknél) értelemszerűen kissebb, újabbaknál nagyobb a különbség.
-
twine
veterán
válasz
Pancsermeste #35336 üzenetére
Semmi gáz!
valóban jól láttad hiszen nem nekem válaszoltál, hanem Loree69 kollegának, akinek valóban 2 giga Ram figyel a gépében! Én csak belepofátlankodtam a story-ba, lévén picikét több configgal is hasonlót tapasztalok! Szóval én bocs hogy bele vauvau
-
válasz
Pancsermeste #35322 üzenetére
Én csak HIS ICEQ-s 4850-et, vagy ahhoz hasonlóan jó hűtéssel bíró vga-t vennék. Én már eldöntöttem, hogy nem cserélem le a 3870-emet erre (hacsak nem javulnak radikálisan a driverek a 48x0 sorozatra), de ha most kéne választanom a kettő között, akkor szerintem inkább 4850. Persze érdemes mérlegelni a nagyobb fogyasztást (túlmelegedés nyílván nem gond ICEQ vagy hasonló hűtővel) és a nagyobb tápigényt is.
-
twine
veterán
válasz
Pancsermeste #35322 üzenetére
De mi, és miért fogy el? nekem 3 Giga 1066 van a gépben, (van akinek 4 gigával is ugyanez) és ugyanolyan swap szerű f@szság jön elő a játékban! Ha lehivod a konzolban a Displayinfót, az ráadásul irja is a használt(kezelt) memóriát amit olyan 1400-1500Mb környékére irja játék közben....be és kikapcsolt lapozófile-al is! Akkor mi fogy el? Azt ne mondjátok hogy a Vista használja a többit! Az ennél sokkal inteligensebb memóriakezeléssel van ellátva mint hogy 1500Mb-ot zabáljon el játék alatt is...
Egy-két hét múlva a rendszeremet is RAid0-ra rakom+ meglesz a 4 giga ram 64 bit-el,,,de biztos vagyok benne hogy a jelenség megmarad! De persze reménykedem hogy ne legyen igazam! (hozzáteszem töredezettségektől mentes zsir egészséges rendszerem van)
Szóval én azért úgy érzem itt nem elfogy-nemfogy dologról van szó...Peace4850-re a válaszod: KATT "tollából"!
-
KMT
addikt
válasz
Pancsermeste #34962 üzenetére
Persze, hogy nem a táp a ludas. 350PNF lazán bírja a 3870-et.
-
mokus1
addikt
válasz
Pancsermeste #34962 üzenetére
Passzívat szerintem ne vegyél.Nagyon melegedni fog.
-
válasz
Pancsermeste #34913 üzenetére
Szerintem simán lehet, hogy kevés a táp.
-
nygma
addikt
válasz
Pancsermeste #34913 üzenetére
Szerintem rossz a kártya,vidd vissza...
Nem 100%-ra mondom,de valószínű...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pancsermeste #34174 üzenetére
egyslotos hűtéses, kék nyák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest