- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni14
csendes tag
válasz
fi:zi'k #34829 üzenetére
Uhhh....érdekes
Csináltam egy képet, miről is beszélek. Igaz egy nem 3870-es, de mindegy
Bekarikáztam mire gondolok:
http://kepfeltoltes.hu/080913/gt_box_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hátha nincs, az eléggé baj
Pls, ha tudtok gyorsan válaszoljatok, nekem akarlak sürgetni titeket, csak ma mennék megvenni
-
törölt tag
válasz
fi:zi'k #34825 üzenetére
Tiszta röhej, az én 3dmarkom azért nem indul, mert a hozzá kapott (rányomtatott) sorozatszámot illegálisnak írja!
Játék közben szép egyenletesen, és nem hangosan ment. Jó neked, hogy nem találod hangosnak a 46 decibelt
Én nem találtam 'táp átalakítót', ha jól értem kérdésedet. Pedig benne kéne lennie, mindegyikhez jár.
Venti felpörgés: Ebben nem vagyok biztos, de úgy vettem észre, hogy 40 fok alatt néha leáll a venti, majd felette újra elindul.
-
twine
veterán
válasz
fi:zi'k #34825 üzenetére
Esetleg patch hozzá?
Szóval nekem Sapphire 3870/512 DDR4 "egy slot-os kék hűtős" sikerült!
Katt777 sokat segitett a Rivatunerben, illetve Bios bütykölésben, de roh@dt egy hangja volt a gyári hűtésnek, vagy sehogy sem hűtött...vagy leginkább mindkettő egyszerreurv@ hangos, de legalább nem is hűt! Ma vettem egy AC Accelero S1-et hozzá!
Hát mit mondjak eddig csak jókat olvastam erről a dologról! Nem csalódtam benne! Sőt....nekem igy elsőre passzivban megy, és maga a csoda számomra...
Asszem ha valaki a zajra, vagy hőmérsékletre megy, és nem kimondottan a hardcore tuningra,(ráadásul átlagosan jól szellőző háza van) akkor érdemes azt a 3000-6000 forintnyi összeget rászánni,,,mert igy teljes az érzés!
Komolyan...ezzel kéne árulni! -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
fi:zi'k #34801 üzenetére
Végül csak 3870 lett. Saphire HD3870 Toxic 512MB DDR4.
Sajnos egyúttal tápot is kellett cserélnem, mert a 'kedves' gyártó/üzlet (nem tudom melyik), egy 250W (!) teljesítményű táppal szerelte a házat.
Az össz költség 40E lett. Sajnos több, mint amennyit eredetileg terveztem.Az első 2 kérdésem.
Elég csak az ATI telepítőt lefuttatnom, vagy a winfos-os is kell?
Miért csinálja a kártya hűtője, hogy ütemesen felpörög-leáll-felpörög-leáll? Nem tudja eldönteni, hogy hűteni kell-e?
Köszi!fizik
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #34804 üzenetére
Nem mondom hogy nem ajánlom az ipont, de én igazából procin kívül ott mást nem vennék, annak minimális az esélye hogy elromoljon. Én 2 kecskeméti kiserből vásárlok, akik már 10 éve ott vannak, néha 1-2 dolog drágább mint akár az iponnál, de van ami ráadásul olcsóbb is
Bármi nyűgöm van meg lehet velük beszélni, ez a 3850 ultimate is meglenne az egyikből tréfa nélkül 23k-ért.
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #34790 üzenetére
Én nem szívesen vásárolnék ott, lehet róluk rosszakat hallani, de leginkább attól tartok, hogy 1xcsak megszűni magát mint a mustár és kékhal tette nem is olyan régen.
#34791 katt777 : Jó hogy írtam ide, ilyen lehetőségről nem tudtam. Kell hozzá valami spec prog? Ati vga-kat nagyon nem vágom még, ilyen szempontból pláne. Milyen frekin fogyaszt a procid 4-5W-ot
, azt azért megnézném
szerk: Viszont a 4670-es jószág is érdekes lehet még ha 20k alatt jön ki, gpu és ram órajel emeléssel kompenzálni tudták a 128 bitből eredő hátrányát a 3850-hez képest? Ami tesztet néztem fej-fej mellett járnak.
-
szumo
senior tag
válasz
fi:zi'k #34799 üzenetére
Valahol visszább tárgyaltuk a GDDR3-GDDR4 közötti különbséget, és arra jutottunk, hogy ha nem is eget rengetően de a GDDR4 azért csak gyorsabb, és pont én írtam, hogy éreztem különbséget, bár az a 3850-3870 különbségre is fogható. Viszont én nem játékkal fogtam meg a GDDR3-as kártyát, hanem rajzprogrammal. Mivel a Procim olyan 50-55% osan volt kiterhelve, tuti nem az fogyott el, és a memóriám sem, mert majd 300MB volt szabad. Az viszont tényként le merem írni, hogy a nagy felbontás, színmélység és layer szám hatására a kissebik kártyát megfogtam (Alig tudtam befejezni a munkám, úgy szaggatott a kép.).
Azt hogy meg melyik jó, hát nekem a hőcsöves sapphire van, de gar.cserés volt, és mostanában sok sapphire-ról hallom ezt. Katt szokta a HIS IceQ-s karit ajánlani még.
Az asus is csak hasonlóan a sapphire-hoz, ha megy akkor jó, ha nem az szívás.
Itt aztán sajnos tényleg az van, hogy a kis kínai vagy jókedvvel jött vissza az ebéd/kávé szünetről, vagy nem, és akkor te szívsz, áll benne a pénzed, sőt napról napra értéktelenedik a cucc, amit nem is használsz.
Szóval nagyjából ennyi. -
válasz
fi:zi'k #34795 üzenetére
Aqua kerülendő, szerintem. túl sok jót nem hallottam róluk eddig és voltak bizonyos ügyleteik, amik hírekbe is bekerültek...
Sapphire Radeon HD3870 512MB DDR3 PCIe
Sapphire Radeon HD3870 512MB DDR3 Lite PCIeEzek ugyanolyanok, csak felszereltségben van minimális különbség.
Sapphire Radeon HD3870 DDR4 512MB Lite PCIe
DDR4? nekem ez új, de ha sokal drágább, nem érdemes áldozni rá.
Asus Radeon EAH3850 512MB TV/DVI PCIe
Nem rossz, referencia kártya.
twine:Épp az Aqua és a Mistral az, akik egy tőről fakadnak, nem az Ipon...
-
twine
veterán
válasz
fi:zi'k #34795 üzenetére
Én, és még sokan mások is rengeteget szivtak, szivnak az Ipon garanciális ügyintézésével! Nem vagyok már gyerek, igy sikerült törvényes keretek között, de igencsak rossz szájízel megoldanom a garis problémát! A legrosszab rémálmodban se jöjjön elő! INkább vedd meg2-3-4 ezer forintal többért, "bárhol máshol"! Aqua-hoz sokat járok, egy garis ügyintézésem volt Ram ügyben de egy napos volt a RAM, a szervizes gyerek korrekt volt, gyors, és azonnal kaptam a másikat! Biztos ott is tudnának mások ellenpéldát is mondani, de 100-szor inkább Aqua, mint "Mistral",,akarom mondani Ipon(nem véletlen keveri az ember)
Üdv
Twine -
szumo
senior tag
válasz
fi:zi'k #34790 üzenetére
Normálisak, és értenek is hozzá, csak ahogy katt is említette, nem mindig az jön meg, amit vársz, persze ezt se lehet rájuk fogni teljesen, mert ők nem bontanak ki minden darabot. Ezzel sajnos a nagyker játszik, és nem is kis tételben.
A megrendeléskor a megjegyzés rovatban pontosítsd le, hogy melyiket szeretnéd, és nyomtass egy példányt is belőle. Ha kiszállítással veszed, még akkor ellenőrizd a terméket amikor a futár a helyszínen van, és ha nem az amit kértél, a kinyomtatott lapra hivatkozva, a szállítóra ezt megjegyzésként feltüntetve küld vissza.
Ezt sajna be kell vállalnod, mindegyik csomagküldős cégnél, nem csak az iponnál.FONTOS: A csomagolást sérülés mentesen bontsd fel, a szállító jelenlétében, ez a visszavétel miatt nagyon fontos!
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #34786 üzenetére
Az elsőt vegyed mert szép és meg tudod válaszolni a kérdéseimet
De viccen kívül sztem nagyon eltalálták a külsejét, ezek a képek magukért beszélnek
Néztem már sok tesztet, kifejezetten jól hűt még kiegészítő venti nélkül is, az ára talán az 1etlen negatívuma, de ha veszel egy hangos hűtésűt és zavar a hang akkor már annyira nem is zavar az árkülönbözet, egy normális halk hűtőt külön megvenni nem jön ki olcsóbbra, ráadásul garvesztéssel jár a csere.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest