- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
nightmare13 #42761 üzenetére
Az a baj ,hogy az átlag usernél a proci gyári órajelén megy
-
Májsztró
addikt
válasz
nightmare13 #42750 üzenetére
Itt ez a lényeg :
Az kihozza belőle a 16,x pontot... Annál többet nem nagyon láttam tőle...Az a majd' 21K-s eredmény k*rvára messze van az általad említett 16K-tól amiket látni szoktál
-
Májsztró
addikt
válasz
nightmare13 #42747 üzenetére
Nem hiszem ,hogy az a +50/50 mhz 4000 pontot jelentene
-
Májsztró
addikt
válasz
nightmare13 #42722 üzenetére
dupla
-
Májsztró
addikt
válasz
nightmare13 #42722 üzenetére
ezt kérdeztem
(#42737) Kicsizso : Ha az a procid van mint az adatlapon ,akkor ne is csodálkozz az eredményen.
-
Májsztró
addikt
válasz
nightmare13 #42702 üzenetére
Neki 3870X2-ese van , neked meg 4850CF-ed , hogyan lenen ugyan annyi a pont ?
Vagy az éppen eladó 3870X2-ed eredményeit mondod ? -
Májsztró
addikt
válasz
nightmare13 #42695 üzenetére
Én is éppen ezen az állásponton vagyok
Az adatlapodat kitölthetnéd mert nem látok ott egy AMD terméket sem
-
Májsztró
addikt
legközelebb viszont látásra a radeon 4850-es topikba
-
Májsztró
addikt
Igazság szerint nem ennyin használom , mert egyenlőre nekem alapon is elég
De volt ,hogy napokig hajtottam ezen az órajelen. És biza semmi hibát nem kreált a károj
-
Májsztró
addikt
megéri nekem 6K-ért 3850-ről 3870-re váltani ?
-
Májsztró
addikt
válasz
guardin122 #41387 üzenetére
akkor az eszközkezelőben töröld ki a listából
majd indítsd újra a gépet -
Májsztró
addikt
válasz
guardin122 #41385 üzenetére
ezekez az online probléma megoldó dolgokat ,hagyd. Csak a bajt csinálják.
A dolog egyszerű. Driver Cleaner feltesz , az összes ATI drivert leszeded. Majd újraindítod a gépet és feltelepíted. Arra figyelj ,ha a lapod ATI csipszetes akkor azt is újra kell telepíteni.
-
Májsztró
addikt
válasz
bakosgabor57 #41362 üzenetére
próbáltam .. szűrőkkel egész megfiatalodik
-
Májsztró
addikt
válasz
bakosgabor57 #41359 üzenetére
Azér' valamire csak jó , ha már egyszer rátették!
-
-
Májsztró
addikt
válasz
westcoastog #41287 üzenetére
hát , annyira nem foglalkoztat ... mert csak egy gép van az egész házban illetve hétvégente bátyámnak a laptopja , de az meg nem fogyaszt sokat.
-
Májsztró
addikt
válasz
westcoastog #41285 üzenetére
hát , én enni szoktam
,hivatalosan a worldcommunitygrid tagja vagyok , vagy valami ilyesmi , és megmentjük a földet. Ez olyan mint az IT számolós , csak nem azt számolja , hanem asszem rák ellenszert , meg jobban termő búzás , meg nagyobb hatásfokú energiafelhasználást.( most lehet hogy jó nagy marhaságot mondtam , de sztem valami ilyen
)
-
Májsztró
addikt
válasz
westcoastog #41283 üzenetére
Nálam BOINC miatt állandóan 100%-on mennek a magok .. szóval nem is kísérletezem ilyennel , mert nem menne sosem
-
Májsztró
addikt
válasz
westcoastog #41281 üzenetére
Ja , mint írtam , értem én ,hogy hogyan működik , közbe rájöttem ,hogy everestes tulajdonságoknál felugrik a proci terhelés , mert ott leméri a cache memóriák sebességét ...Szóval egyik sem ér szartse
-
Májsztró
addikt
válasz
westcoastog #41276 üzenetére
és az everest emeltet mutat ?
-
Májsztró
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #41243 üzenetére
úgy legyen.
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #41238 üzenetére
500W-os Bulestorm tápnak illene bírnia még a 4Gput is ... még ha a 85%-os hatásfok alatti s zámolsz , úgy is megvan a 400W. Simán mennie kell. Max ha kevés a 12V-os ágban az A, akkor halhat meg. egyébként meg ki kell próbálni. Megint megy a divat ,hogy KW-os tápot a gépbe ... minek ? Teljesen felesleges.
-
Májsztró
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #41190 üzenetére
4 mag teljesen felesleges ... főleg 2x2-ben , így veszít legtöbbet az értékéből a vga. Ahelyett ,hogy lenne egy ami egymagos és erős. A CF meg SLI megoldások mindig sokat vesztenek értékükből sajnos.
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #41186 üzenetére
akkora cucc meg már felesleges sztem ... egyébként neten biztos találsz eredményt.
-
Májsztró
addikt
válasz
adam320 #41173 üzenetére
Az új ati kártyákhoz kell egy patch ... mindjárt linkelem, legalábbis megpróbálom
[3DMark 2006 patch]
Feldobtam a tárhelyemre , mert neten nem ez jött be. Nekem ezzel ment -
Májsztró
addikt
válasz
bakosgabor57 #41147 üzenetére
hát jah , elég csúnyán elmarad sok helyen. De van ahol meg egál vagy jobb ... tehát gyengén szerepel CF-ben a 3850
-
Májsztró
addikt
válasz
adam320 #41127 üzenetére
kapcsolt ki a catalystba a vpu recovert .... Ennyi. Tuningolt órajelekkel nem ment végig nálam a 3dmark , állandóan VPU recoveryvel jött ... kinyomtam és végigment közben a kártyának semmi baja . Igaz ha húzva játszol ... akkor lehet hogy egy idő után nyekk. De minek húzod játék alatt ?
-
Májsztró
addikt
válasz
bakosgabor57 #41109 üzenetére
Nem tudom ,hogy lesz-e rá keret. Már egyszer sikerült kivitelezni elméletben a bizniszt, de állandóan jönnek a plusz kiadások. Így elég nehéz.
az E5200 az nem sima pentium core proci ?
-
Májsztró
addikt
válasz
westcoastog #41094 üzenetére
Ilyet próbáltam itt PH-n de a srác (akinek mellesleg most írtam
és már nem emléxem a nevére) azt mondta ,hogy csak a BE 5400+ procival együtt adja el , mert szeretne cserélni. Szóval az a lap sem lesz az enyém
-
Májsztró
addikt
hehe
Én meg most próbálok Cf-es lapot szerezni a gépecskébe.
De horribilis árak vannak , szóval lehet hogy hanyagolom a kérdést.Bár jó lett volna cserélni az Asus M2N lapot ... nem tetszik a működése. Szóval nem tudom. Megy meg minden , csak mégsem az igazi. Meg ha már CF lap akkor ha olcsón lenne , vennék még1 3850-et -
Májsztró
addikt
fullos AMD rendszer ?
Anyám ... no mind1 ha 4870x2 lenne benne akkor azt mondom hogy jóvan , meg phenom II@4ghz ... de így
Teljesen korrekt rendszered van.3150mhz-es X2-vel is babán mentek a játékaid , a 3Ghz-es Phenommal meg mégúgyabbul fognak. Annyira butára nem kell húzni a rendszert, nehogy elpattanjon benne valami
Egyébként nagyon erős gémer konfigod lesz az már tuti. Nem fogsz fps-ekbe hiányt szenvedni.
-
Májsztró
addikt
Első nekifutásra ne 3dmark 03-mal tesztelj ... az függ a 3dmark bencsek közül legjobban a procitól. Nézd megy egy 05-el de inkább 06-al ( azt olvasom hogy nem megy vistán , miért is nem ? Erről még nem hallottam )
Egyébként a proci lesz kevés alá. Vagy négymagos Phenom II kéne a teljes kihajtáshoz , vagy kétmagos tuning 3,6-os C2D. Ha csak a ponthajhászásra mész akkor meg főleg. Egyébként játékban sehol nem fogsz olyan szinte érni ahol ne lenne elég a kétmagos 3150 mhz-es X2. szóval a 22-23 fps-es lélektani határt nem fogod átlépni (lefelé) ezzel a konfiggal. Vagy ha mégis akkor azon a processzor sem segít.
-
Májsztró
addikt
hát igen ,1280-as felbontásba (vagy 1024 , most nem vágom melyikbe ) de akkor miért lenne szakmailag az első ha átlagban nem az éri meg a legjobban ?
Értem én ,hogy mit mondasz , de konkrétan nem írtad ,hogy az 512-es a nyerő ( ha jól emléxem)
egyébként az minek tudható be hogy a nagyobb felbontásokon nem futott le a 256-os kártya ?
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Előtte 8.12 volt fent. Azt teljesen leszedtem és felaplikáltam egy 9.2-t. ugyan az a helyzet , minden úgy megy mint előtte. Egyébként ha jól olvastam akkor a többmagos (3,4) procis rendszereken virít , illetve a 2 GPUs kártyákat hajtja meg jobban.Hivatalos Doc szerint a készítők +15-20%-ot mondtak mindkét Crysis gyorsulására illetve 5%-t a World in Conflict-ra ( ha jól emlékszem így voltak a 5%-ok
)
-
Májsztró
addikt
Nálatok hogy megy a GTA4 ? Hasonló konfigos (mint az enyém) írjon ha lehet.
3Ghz X2, 2giga ram , 3850 def órajelek -
Májsztró
addikt
Szépjó reggelt
Van egy újabb eredményem vga ügyben.
Sapphire Radeon 3850 (669/700@810/999)
3dmark 2006 eredmény (9545 pont) -
Májsztró
addikt
válasz
sanokan #40242 üzenetére
Milyen márkájú tápod van ? Mert van amire csak rá van írva a 420W
de közel nem tudja a táp ... és a hatásfoka nem 100% egyiknek sem ... erős 70-80%-al lehet számolni ... szóval az a 35A egy kicsit sok lesz.
mod: Mindenki mástól kérdem ,hogy miért jók az XG Catalystok ?
Millen az egyáltalán ? Valami tuning driver ?
-
Májsztró
addikt
válasz
gtasystem #40143 üzenetére
az mind1 hogy pöttyöz -e
Régebben mikor 6800Gs-em volt úgy ment a 3dmark ... tele volt minden pöttyel
A Lényeg hogy lefusson
[13-dik hely] Ejj de régen volt
Pedig azt a kártyát szerettem
Most megy egy játékot néztem ki HG:L-t ... az meg nem megy normálisan ... pedig elégnek kéne hogy legyen alá a gépem szvsz
-
Májsztró
addikt
válasz
gtasystem #40135 üzenetére
majd én is tolok egy tesztet , xp alatt. Igaz hogy már teszteltem , és az eredményeim még sincsenek fent a Ph-s mark oldalon
. De akkor most újra
770-1000-ret elsőre viszi a kártyám. Egyébként a gépbe nekem is 2,6@3 Ghz Athlon X2 van
mod: hamar gyorsan 837/1998-ig jutottam , felette már 850-en szétesik a mag
2050-en meg cikáznak a vonalak a ram miatt
-
Májsztró
addikt
valaki nem tolja ilyen károllyal a Hellgate: London-t ? Mert nekem gebasz módon akad az egész vele.
-
Májsztró
addikt
Üdv ! Hát ha lehet hinni a teszteknek akkor igen :
Bocaa írására egy kicsit bővítek : ha gyengébb az 512-es GTS mint a 640-es akkor
:
[Crysis]
a 320 és 640 Mb-os 8800GTS-nek is odaver, nagy felbontáson is erősebb , illetve Dx10-ben is[World in Conflict]
Itt a 640 MBos 8800GTS elveri... nem tudom hogy ehhez képest hol van az 512MB-os[BioShock]
Itt is veri mindkét 88GTS-t,és 1920x1200-ban nagyon közel van az 512-es 88GT-hezstb,stb,stb, holnap utánig lehetne írogatni a teszteket .... Sztem nem járnál vele rosszul. Mert van ahol jobban megy a kártya , sok helyen ahogy nézegettem. Újabb technológia is és a 790GX lappal tökéletesen menne
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Van itt valaki aki tolja / tolta a Hellgate : London-t 3850-es vga-val ? Kéne help ,mert ha sok az ellen akkor lemegyek 10 FPS alá. Konfig az adataimnál , 8.10-es catalystot használok, közebes grafikán is ugyan ezt csinálja.
-
Májsztró
addikt
válasz
Hurkafej #39669 üzenetére
mert ha nem használod a GPU-t , tehát nem játszol ( meg még 1-2 dolog
) Akkor visszaveszi a gép a kártya órajelét. Kevesebbet fogyaszt , kisebb hőt termel ---> lassabb ventillátor is elég neki ---> nem hangos .......nem kell megijedni , ha 3d-re kapcsolsz , elkezdessz játszani , akkor fel fog ugrani a GPU órajele
-
Májsztró
addikt
válasz
SystemRoot #39640 üzenetére
Igazándiból kerestem ,hogy ott milyen driverrel hajtották ... de nem találtam . Ha megtalálod , esetleg azzal próbáld meg. Egyébként próbáld meg régebbi driverrel. Lehet hogy csak meghajtó program hibája. Talán a 8.10-es szépen vinné.
Illetve Katt777-nek van egy tesztoldala, ahol is 3870X2-es kártya teszt is van fent. :[link]
Esetleg itt ha megnézed konkrétabban : [link]
Igaz, én keresővel végignyomtam , de nem találtam benne egy darab driverszámot sem. Talán ah megkérdezed megmondjajekisa19: dugd a másik kimenetre
----> sereeff megelőzött
-
Májsztró
addikt
válasz
Hurkafej #39638 üzenetére
felesleges tuningolni ... aminek már tuning kell , oda jobb az új vga. Akkor kevesebb a hő, kevesebb a fogyasztás (ha olyan az új kártya akkor meg mindenképpen ), esetleges problémák elő sem jönnek ami tuning esetén jelentkezhet. Arról nem is beszélve,hogy papíron "garanciavesztés"-sel jár
-
Májsztró
addikt
válasz
Hurkafej #39636 üzenetére
a 350-es táp bőven elég ha minőségi ... az órajelek meg ... nem sok a 862 ha bírja ... Sőt , én úgy vettem észre ,hogy még magasabb órajeleket is bír a kártya ( nálam 3850 Sapphire ) ha a GPU Recovery ki van kapcsolva. Teszem azt 777 a def órajeled , 862-re viszi az autó tuning , akkor jó az esély ,hogy 900 körül is még talán elszaladgálhat. Azt ,hogy a ramot nem húzta a progi ... nem kell csodálkozni. Az is még megy valamennyit plusz-ba ... de azért tettek rá GDDR4 ramokat ,hogy azt ne kelljen húzni .... GDDR3 rammal is el lehet érni azt a határt ami felett hiába húzod , csak a markok lesznek gyorsabban , adnak több pontot. Szóval alap órajeled GDDR4 ram bőven elég kell hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest