- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkiss0
tag
válasz
radírfej #43391 üzenetére
HI!
Kösz a válaszokat!
4850-ben is gondolkodtam, de 14k-ért már van 3850 512, a 4830-as meg 21-25k. 4850meg 26k-nál kezdődik!
A 3850-et meg nem veszik, be csak 6-8k-ért legjobb esetben, de inkább nem foglalkoznak vele!
Érdekel is a Crossfire, direkt olyan lapot vettem még anno..., de nem ez a legfőbb ok! Money rulez... -
zkiss0
tag
válasz
radírfej #43388 üzenetére
HI!
Kösz a gyors választ! Szeretem a kis 3850-et, még mindig ár/érték arányban az egyik legjobb, minden elfut rajta, ami kell, bár már nem egy mai csirke!
Olcsón tudok egy 3850 512-est, és gondoltam, hogty olcsóbb, és egyszerűbb. És még egy jó darabig elég lesz!
Kérem szólni, ha nem jól gondolkodtam!
-
-
-
nesa
veterán
válasz
radírfej #36971 üzenetére
En nem csinalok intel vs AMD vitat nekem 06 ba dobott xy catalystal 10330 pontot azt jolvan, masnak lehet dob 11-12k engem nemigazan zavar ....
gtasystem !
Engem a konzolok nemerdekelnek ,nemtudom PC hez hasonlitani a TV atlag TV CRT meg szerintem brutal szar felbontast produkal , a masik nekem meg a 2ms TFT is szagat ha elotte CRT jatszottam.
-
gtasystem
őstag
válasz
radírfej #36940 üzenetére
mint mondtam azokat a teszteket én is olvastam köszi..és had döntsem már el hogy mit találok belőle hasznosnak és mit nem..
nem véleménydobálózás hanem véleménynyílvánítás.. majdnem ugyanaz..és igen erre van a fórum..(de ezt csak csöndben alatt mondom el ne mondd senkinek..
hozzászólni is lehet de az más.
ha itt csak szakmai hozzászólások lennének bezárhatna az egész fórum. a szakmai része az maradjon a teszteknek. de azt sem kell bibliaként elfogadni..:-) lehet másfelé is olvasgatni..
amint meglesz a kártya megosztom a tapasztalatokat..feltéve ha érdekel valakit..de az a gond hogy addígra már más lesz a téma.
-
gtasystem
őstag
válasz
radírfej #36937 üzenetére
olvastam én is a cikket..köszi..
de nem tudok egyetérteni vele..
katt777: szerintem a fórum véleménynyilvánításra való nem pedig a neked tetsző hozzászólások megjelenítésére..:-) azért van a topik hogy mindenki elmondhassa mit gondol a témáról nem?
vagy talán csak azt szabad ide leírni ami neked megfelel?és sokan játszanak még 1magossal..
előbb utóbb ki fog derülni a dolog egyébként hogy milyen kártya a megfelelő ehez a felbontáshoz de szerintem valahol eclipse006 elképzelése körül lesz az igazság..
személy szerint örültem volna neki ha a 3850 elég lenne mert annak a legbarátibb az ára..a procitémáról meg még csak annyit hogy nem is tudom elképzelni mi lesz itt amikor kijönnek az i7-es Intelek..esetleg valami űberturbószuperfekete edisönben mert akkor meg majd mindenkinek a gépe egy rakás fos lesz ha ezt a logikát követjük..
tele lesz a szemétledobó C2D processzorokkal.. -
katt777
félisten
válasz
radírfej #36937 üzenetére
Mi ezt tudjuk, és ha eddig nem hitte el, ezután sem fogja. Én még olyan hsz-t is olvastam, hogy mivel a VGA teljesen mást csinál, mint a CPU, édes mindegy, milyen VGA alá milyen procit teszünk. Ne áltassuk magunkat, ilyen "megalapozott" érvekkel szemben alulmaradunk, mert 1szerűen nincsenek érveink.
-
gtasystem
őstag
válasz
radírfej #36932 üzenetére
te keversz bele olyasmiket aminek a kérdéshez semmi köze..:-)
szerintem az x2-es 2,6 processzor nem alsó középkategóriás..szerinted lehet, de egyébként nem..:-)
véleményem szerint egyáltalán nincs olyan egetverő különbség az Intel javára a kétmagosoknál..lehet hogy jobb de azért ennyire nem kéne leírni az Amd-t..:-) -
gtasystem
őstag
válasz
radírfej #36929 üzenetére
a windows se mai gyerek mégis elég sokan használják..
te azt mondod hogy egy kétmagos 2,6ghz-es proceszorral nem lehet 19' 1400x900 wide-ban játszani high beállításokkal.
szerintem ez nem így van.
ezzel az erővel mindenki kidobhatja a kukába a gépét.
a hd4850-es pedig nem is csúcskártya kezdjük ott. felsőkategóriás de nem a csúcs.eclipse006: köszi az lesz..
-
Gyusz
őstag
válasz
radírfej #8353 üzenetére
Pl.: Splinter Cell Double Agent, Bioshock, Rainbow Six Vegas, talán még a Stranglehold is az. Sikerült csupa Unreal Engine által hajtott játékot felsorolni
. Azt nem hiszem, hogy ne futhatnának rendesen x800-on, némelyikük hajlandó is elindulni valamilyen módon SM3 nélkül, csak a szoftvergyártók szeretnek kitolni az emberekkel.
-
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- OpenWRT topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest