- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Úgy értettem, hogy azzal nézted-e, mert már írtad, hogy 8.12.
Gaboman: Hiába gyúrnak a CF-re, ha mindezt a 48xx karikhoz teszik. De ezt már mondtam párX. Vagy nem használ valaki olyan játékokat, amelyekben kijönnek a hibák (és akkor mázlista), vagy kénytelen a 8.7-esnél maradni. No persze vehet nV-t is, azzal nincsenek ilyen gondok. Ez van, AMD-nél szarnak a régi cuccokra, és azokra a vásárlóikra, akik nem tudják megvenni a legfrissebb hardvereket.
-
Gaboman
nagyúr
Az a baj vele hogy nem kap megfelelő támogatást a driverektől ,várd még meg a napokban debütáló 9.1-et hátha jót tesz neki.
Úgy tudom hogy ott rágyurtak rendesen az X2 és CF rendszerkre azt ha még sem akkor fontolora tudod venni az eladását.
Ha nem jön be cseréld 4850 OC-re vagy 9800GTX+-ra, -
Lin3Lord
tag
-
v.tom
őstag
Hát, nem tudom. Nem volt még olyan karim, amihez kellett 8pin, de a filozófiám, hogy adjuk meg a császárnak, ami a császáré, szóval ártani biztos nem fogsz azzal, ha 8pines csatit használsz. Én a helyedben szereznék egy átalakítót. Ha minden programban faszán megy, akkor elvileg semmi gond. Egyébként előfordulhat, hogy azért nem látszik a cf menüpont, mert a kétkártyás rendszereknél ki lehet kapcsolni a crossfire-t, ha bent van a két kari, akkor is. X2-él ez nem lehetséges, lévén, hogy a kártya hardveresen működik crossfire módban. Lehet, ha beteszel egy 3870-et vagy mégegy x2-őt, akkor megjelenik a menüpont.
-
Gaboman
nagyúr
Nálam Vistán látott ilyent hogy csak a 0-ás GPUhoz ismerte fel a drivert.
XP-n minden rendbe volt vele,én a helyedben megpróbálnék egy 8.7-es drivert hozzá,azt hiszem az volt a legjobb neki.Azt írja hogy a CrossfireX ami több kártyás CF támogatás bekapcsolva van,kapcsold ki a probléma megoldásához.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Nem, mert 3Dmark csak 2 magot használ, azokat is fele-fele arányban, illetve csak 1-et fullon. 4 magos proci csak néhány alkalmazásnál segíthet. De értsd már meg, marhaság így hajkurászni a pontszámokat és a karit. Tedd fel maximumra a felbontást és a grafikai beállításokat, szűrőket, akkor már elég lesz ott 3.0GHz-en a procid, és a VGA is ki lesz használva. No meg tesztelj játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest