- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
válasz
bocsika #40685 üzenetére
Biosmoddal megoldva. Bár a leíráshoz képest kicsit változtanom kellett mert OK hogy hőmérséglet függvényében változóra állítottam de ha a többi beállításhoz nyúltam akkor akkor a venti teheletlenül (induláskor), tahát a minimum hűmérséglet alatt csak felpörgött és leállt 1 mp-n belül. Mindegy most már fa.szán hűt és halkabb is.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
bocsika #38902 üzenetére
Ezt nézd meg, mert ebből kiderül, hogy mennyire is kevés az az 1.8GHz-es 1 magos CPU... Nyugodtan összevetheted a Sempronnal, mert kb. annyit tud.
-
lizakattila
senior tag
válasz
bocsika #36534 üzenetére
Hali!
Én is szenvedtem ezzel eleget.
(Én a sárga s-video - rca átalakítót használom, és egy sima rca kábellel van összekötve a tévével.)
Nálam a problémát az oldotta meg, hogy hogy a monitort át kellett dugni a másik DVI kimenetre, és utána működött rendesen, nem dobott vissza.
-
-
katt777
félisten
válasz
bocsika #35097 üzenetére
Le van írva a cikkben.
Képekkel. Ua., mint 2.09. Van auto fan speed control (helye képen a cikben, meg most megnéztem a 2.11-ben is). Te tuti valami mást néztél, mert amit írtál az nincs.
PowerUser beállításokat tölthetsz le a honlapomról, vagy csak beírod az auto fan speed controlba a 3-ast, a hűtés-vezérlés már úgy is működni fog. Viszont azt nem tudom, mennyire birkózik meg a 8.9-es Catalyst-tel....
megvan: te az nVidiát nézted.
-
-
válasz
bocsika #35092 üzenetére
A ventilátor sebességállítás nem hiba, normális. Valszeg 24% alá nem tud menni (menne mert hideg a GPU), ezért ott már leáll. De mivel leáll a venti, nagyon gyorsan felmelegszik a GPU, ezért újra beindul a venti.
Megoldás:
1. Fűtss be a szobában, mondjuk 40-50 fok szobahőmérsékleten már tuti nem áll le a venti.
2. Tegyél fel valami ventiszabályzó programot, pl: ATI Tray Tools vagy Rivatuner
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest