- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisnorman
csendes tag
Help ME!!!! már voltam itt valaki halott olyat hogy VIA-chipst-tel nem megy egy HD3870 kártya????
-
chrisnorman
csendes tag
sziasztok!
újra itt vagyok! Sikerült egy Chieftec tápot szereznem és boldogan jöttem haza hogy végre most már működni fog a HD3870-em, de sajnos ugyan úgy nem jelenik meg semmi a monitoron. Esetleg lenne még valakinek ötlete mit tudnék csinálni, vagy hogy miért nem mükszik????
-
chrisnorman
csendes tag
A 15A elég lenne, vagy kell a16A??
-
chrisnorman
csendes tag
----------------------------------------------------------------------------------------------
I +3.3V I +5V I +12V1 I +12V2 I -12V I +5 VSB I
I---------------------------------------------------------------------------------------------
I 20A I 14A I 14A I 13A I 0.3A I 2.5A I
I----------------------------------------------------------------------------------------------
I 130W I 168W I 156W I 3.6W I 12,5W I
----------------------------------------------------------------------------------------------- -
chrisnorman
csendes tag
-
chrisnorman
csendes tag
HAli!
A múltkorában már írtam hogy nem tudom a HD3870 VGA-mat beüzemelni mert valamiért nem érzékeli a gép. Amit írtatok az már mindent kipróbáltam, BIOS, VGA más gépben, stb, stb., a tápnál( DEER 400W) pedig lehúztam róla mindent és még úgy sem indul el a gép. Szerintetek lehet olyan hogy az alaplapom nem támogatja a kártyát???? -
-
chrisnorman
csendes tag
válasz
TomBoy1986 #39997 üzenetére
Hát most kipróbáltam egy másik gépben a 3870-est és és ott működött. Elképzelhető hogy a 400w-os tápom nem elég neki??? Már azt is kipróbáltam hogy lehúztam róla mindent de így sem tetszett neki a dolog. Az alaplapom amúgy Asus A8V-VM. Most néztem egy másik tápot de már teljesen bizonytalan vagyok hogy melyik táp lenne jó és hát 8000 nél nem szeretnék többet érte adni!
-
chrisnorman
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, vettem egy Giganyte HD3870 kártyát, de valamiért a gépem nem érzékel. Az alaplapom ASUS A8V-VM. Segítsetek ha tudtok!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest