- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
sklopp #43871 üzenetére
Ja értem mire gondolsz, de nem mindegyik jön le olyan könnyen mint pl. egy tüskesornál a műanyag távtartó. Persze ahhoz látni kellene hogy milyen, meg mint ahogy írtad az elrendezés sem mindegy. A zárlatot én zsugorcsővel szoktam elkerülni, vagy lágy szilikon csővel(persze ezek nincsenek mindenkinek). Én átalakítót sem szoktam venni ha kell 5-7 volt, hanem felcserélgetem a molex saruit.
De alapjában úgy van ahogy mondod.
-
mrkyelo
csendes tag
válasz
sklopp #43544 üzenetére
Gyakorlatilag ha a CCC-ben 4x élsimítást válsztok - nem az alkalmazás állítja - akkor például bármelyik 3d-s alkalmazásnál 4x élsimítás lesz a default beállítás? Lehet azt le fel állítani a játékban, vagy fix 4x-es lesz?
Azért kérdezem, mert mások is használják a gépemet (játszanak rajta) és nem szeretném, ha kifektetnék.
-
spartan1
aktív tag
-
scope2007
addikt
válasz
sklopp #41642 üzenetére
csak a külön álló világít néha néha.. idegesít... táp bőven megvan neki meg minden oké minden alkatrésszel a VGAn is meg mindenhol... gari van.. de gondolom csak egy néha világító ledért nem cserélik ki
sőt minden tökéletesen működik windowsban is.. minden hasít.. játék, vga tesztelő progik..
semmi fagyás semmi furcsaság...hőmérsékletek is rendben vannak!
csak simán idegesít.. valamit biztos jelent... de tudni szeretném hogy mit
-
bimbócska
csendes tag
válasz
sklopp #41486 üzenetére
Köszönöm! Nagyon nem akartam szétvágni a drágát, de ki fogja bírni egy kis műanyag nélkül.
Nem lehet valahogy piszkálni a ventiszabálzyást? (Mert ugyanazt fogja csinálni mint a gyáriventivel, percenként kibekapcsol, ami elég idegesító pl filmnézés közben/ de csak 48xx-es szériát lehet szabályozni?)
Kösz a tippet, holnap akkor szétvagdalom, remélem halkul egy kicsit -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
sklopp #39208 üzenetére
Én meg fenntartom, hogy TAPASZTALAT szerint 4870-re kevés a VRM-ek miatt, tehát ha a következő VGA cserével valaki nem akar hűtőt is cserélni, akkor ne ebben gondolkodjon.
Hurkafej: HIS 3870 IceQ3 TurboX, csakis. Sapphire-t felejtsd el. HIS-szel kapod a minőséget és a fasza hűtést.
-
gtasystem
őstag
válasz
sklopp #39208 üzenetére
ebben igazad is van, a konklúzióban is benne van, és végülis AC termék lett a második és nagyjából feleannyiba kerül mint az első helyezett..
hozzáteszem első keresésre. lehet hogy van jobb áron is Thermalright T-Rad2.. -
plaszy
őstag
-
plaszy
őstag
válasz
sklopp #38126 üzenetére
Nos, a Twin Turbo tegnap ment vissza postán garival üzletbe, csere lesz, mert sem a vidkari sem tápátalakítóról nem volt hajlandó bepörögni a 3870-en.
Most a gyári hűtőt tettem vissza, amivel alapon 27%-os ventivel 58-60 fokos, NFS UG közben 47%-os ventivel 74-82 fokos.
Remélem az új Twin Turbo majd olyan 45-50 fok körül tarja a 3D-ben. -
plaszy
őstag
válasz
sklopp #38126 üzenetére
Köszi sklopp nagyon sokat segítettél!!!
Holnap mindenképp megkeresem ezeket a programokat és letöltöm majd pedig letesztelem ahogy írtad. (Esetleg PÜ-ben kérhetnék linkeket a progikról, hogy ne kelljen keresnem, ha ráérsz persze)
A venti bootoláskor felpörög, de 60-8 fokon sem indul el, ami igen aggasztó.
A kábelek színére nem emléxem (mint előbb írtam, ma 24 órázom, és a melóhelyen netezek), de azoknak is utánajárok.
Köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest