- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
válasz
TaliGa #34975 üzenetére
Vagy-vagy-vagy. A hűtés csak hűtés-beállításokat tartalmaz, a PowerUser viszont minden PowerUser beállítást ATI kártyákhoz (pl. tuning -/+ sávok kierjesztése is). Ha a PowerUser-t alkalmazod, neked kell beírnod az egyedi hűtési értékeket (hőhatárok+venti fordsz). Előbbi az én konfigomban tartotta a tesztoldalamon ill. logoutomban látható értékeken a 3870-emet, de ez háztól és kártyától függően eltérő lehet, ezért én inkább a PU profil híve vagyok, és azt beállítani a saját rendszerünkhöz.
-
katt777
félisten
válasz
TaliGa #34966 üzenetére
+1-et tudok: A honlapomon van PowerUser beállítás, ill. kész low-level driver hűtés is Rivatunerhez (2.09+), ezeknek működniük KELL. Csak import a registry-be, és restart.
Azt azért nézd meg, hogy az auto alkalmazás ki van-e pipálva, vagy anélkül mentettem a beállításokat, de tuti, hogy azzal működött. -
katt777
félisten
válasz
TaliGa #34964 üzenetére
Akkor bezavarhat az előző RivaTuner. Előbb persze a VGA driver újratelepítését próbáld meg (meg a RT-ét is, uninstall előtt minden funkcióját kikapcsolva!), de RivaTuner nekem is produkált olyat, hogy sem eltávolítás, sem registry pucolás, sem más nem segített rajta, és újra kellett raknom a rendszert. Nem vagyok ezzel egyedül.
-
lean
aktív tag
válasz
TaliGa #34943 üzenetére
nem kéne h gond legyen, össze kéne hasonlítani néhány értéket, nekem riva tunerben be vannak szépen állítva a sávok, szőrös fánkot elindít, aztán everestben és a riva hardware monitoringjában szépen nyomonkövettem a szabályozási sávokat és az azokhoz tartozó hőmérsékleteket ill. a hozzájuk tartozó venti fordulatszámokat...nekem működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Subnautica 2 - Csak jövőre jön a korai kiadás
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest