- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
-
TaliGa
aktív tag
válasz
András1980 #40531 üzenetére
ja, leesett, azt hittem ez vmi BIOS buherátor ;) ATT, szóval épp ezt akarom elkerülni, a Rivatuner helyett nem kell másik segédprogram,mert a kártya úgy néz ki gyerkőcök gépébe megy, kvázi 1. nem akarom, hogy babrálni tudjanak vele, 2. ha vki újratelepíti a gépet, úgysem jut eszébe, hogy a kártya alá hűtési profilokat tegyen...
-
TaliGa
aktív tag
válasz
András1980 #40529 üzenetére
lehet állítani az alap fordulatszámot is?
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok
Van nékem egy Saphhire HD 3850 256MB-os VGA-m, referencianyákos, azzal a piszkosul elbaltázott hűtésével. Eddig Rivatuner profilokkal használtam, nagy megelégedéssel /persze a hűtés állat hangos/, szóval hamarosan továbbadnám,de nem akarom a leendő tulajt is riváztatni ;), vagyis BIOS kéne bele, semmi tuning, csak rendesen beállított hűtés-profilokkal. Melyik verziót keressem, melyiket érdemes belevésni!? -
TaliGa
aktív tag
válasz
katt777 #34969 üzenetére
most megpróbáltam 8.6os cat-tal és riva 2.10 kombóval, annyival jutottam közelebb a megoldáshoz, hogy sztem már tudom mi a bibi.. csak azt nem tudom, hogy orvosoljam...
szóval megy az auto funkció, de csak a default adatokkal, ott meg ugye 60celsius-30százalék az első sor szóval azért áll nullán imho a fan speed a monitornál... a saját beállításaimat meg hiába írom be, újraindítás után is ott vigyorognak de a vidkártya nem használja...ps. startup alul ki van pipálva, de a save gomb, legtöbbször inaktív, csak néhány esetben válik aktívvá, ez gond?
-
TaliGa
aktív tag
-
TaliGa
aktív tag
válasz
katt777 #34947 üzenetére
Na, arról van szó, hogy az elmentett beállításokat nem használja a hütő, magyarul hiába írom be, hogy 70 fok felett 80 százalékon menjen a venti, még mindig a gyári beállításokon susorog.
és igen, monitoroztam a dolgot, de a fan speed vmi eszméletlen höje adatokat dobált, 0-ról indul, és alap terhelésen ott is maradt...ps. mentettem a beállításokat, újraindítás is megvolt...
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok
most tértem át egy régebbi rivatuner verzióról a 2.10-esre, mondván hogy itt nem kell profilokkal vacakolni... de vmit kifelejthettem, mert a venti sztem még mindig nem a riva beállításai szerint megy.
a kártya ATI 3850, és az alábbi metódus szerint csináltam
1. a Power user -nél a Fan - AutoFanControlhoz benyomtam a 3-at
2. Low level system-nél a Fan autora átállít, értékeket megváltoztattam a hőfok és venti részben
3. Kipipáltam az Aply fan settings at windows startup-ot
4. a Settings-nél még a Rivatuner startup settigsben a Run at Windows startup via Startup registry key-t bejelöltem.
ennyi...
ha vi megmondaná hol hibáztam, megköszönném -
TaliGa
aktív tag
3850 tulajokat kérdezném, hogy a TV-out nálatok korrektül müködik? Egy 3-4 éves CRT-re tettem volna ki a képet a kompozitos átalakíton keresztül, és csak kényszerítve ismerte fel a tévét. Megfordult már pár VGA nálam, mondjuk az utóbbi időben inkább csak nvidiák, de mind alaphangon felismerte a tévét... Aztán klón módba sikerült is átlőni a képet, cirka 7-8sec lement mire pár villogás után bejött a kép a tévén, elég ótvar volt - vastag fekete keret, remegő kép - gondoltam try again, szóval rákattintottam a tévét szimbolizáló ikonra jobbkattal, és letiltás funkciót benyomtam. Na, azóta semmi, se boot kép, se desktop, se semmi... A kártya Sapphire 3850 VIVO 256MB-os, a kompozit átalakító a gyári sárga dugasz, driver szintén a gyári...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest