- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
bishopx2 #44203 üzenetére
Mazochista vagy, vazze?
Sok jót egyik ATI kártyáról sem fogsz olvasni, főleg a meghajtóikkal összefüggésben.
HD5770 talán majd jó lesz, ha végre írnak hozzá legalább elfogadható drivert, én mindenképpen megvárom a GT4xx-okat.
proci985: Igen, oda mindenképpen jó a külön hűtés. Sokaknak halt meg kártyájuk attól, hogy megnézték szépen, milyen hűvös a GPU-juk, aztán VRM stb. meg megfőtt.
person: Talán egy pucolás is segítene. Ha megsérült vmelyik lapát, akkor persze nem.
aelfwine: Ilyen kártyákhoz ildomos egy jó hűtésű házat beszerezni. HAF932 nyerő!
Célszerű GPU-Z-vel lementeni a 2 biost, és winflash-sel felírni, természetesen a megfelelőeket. -f (force) opcióval menni fog ATIFlash biztosan, Winflash 2 esélyes. Van, akinél megy, van, akinél nem. Ja, és ne fussanak ATI szoftverek, amikor flashelsz.
A "rossz mag" hibás bios-t jelent. Pl. ha akár egy sima ATI kártyán módosítod a túlhajtás-határértékeket, akkor ue. hibát kapod: felismeri a VGA-t, de használhatatlan lesz akármilyen driverrel. Szóval több oka is lehet a problémának.Boxi88: A levegő 70%-a N. Csak hűtsd le.
GoodSpeed: Tegyél fel régebbi meghajtót, ne az 5xxx szériára gyúrtat.
-
katt777
félisten
válasz
bishopx2 #44200 üzenetére
Könnyen lehet, hogy még simán is jobban járnál egy 5770-nel (DX10+ mindenképpen), és akkor a táp sem gond. Ha meg beújítanál egy Intel konfigot, az még alulfeszelésel is menne rendesen. Az i7-em 0.94V-on viszi a gyári 2.8GHz-et, de a Wolfi procik is visszavehetők, a régebbiek kevésbé takarékosak.
1680x1050 csak kicsit csökkenti a CPU-igényt, fullba pakolt grafikával már jobb lehet, úgy a 6000+-om 3.3GHz-en éppen kihajtott anno egy 3870CF-t, de ha a VGA-kat tuningoltam, vagy vmelyik program nem tudott 8XAA + 16XAF-t (vagy csak azzal már játszhatatlan volt), akkor simán CPU-limites volt a rendszer, nem is kicsit. És persze fogyasztott is a cucc, de 550W-os chifi elvitte. -
katt777
félisten
válasz
bishopx2 #19980 üzenetére
Gyárit. És egy jó biost, vagy RT2.07-et.
Ha akad rá keret, S1 + 12cm Noctua állítólag nagyon baró.
DuoOrb még számításba jöhet, az éppen szépen felfekszik mindenre, nagy hűtő még a RAM-okéira is. Mintha logout-on láttam volna erről cikket. Vagy Guru3D-n?
CF-terv esetén meggondolandó a hűtéscsere! -
leviske
veterán
válasz
bishopx2 #19351 üzenetére
Mivel Sapphire-ról beszélünk és abból két fajta van 1 slot-os hűtéssel: a hűtése nagyon jó és a nem ref. nyák miatt jól lehet tuningolni. Amugy honnan van? Eddig mo.-n nem láttam semelyik 1slot-ost...pedig egy Atomic lehet, hogy befigyelne...esetleg, ha nem 70k, akkor kettő is.
MOD: amugy, ha jól sejtem, akkor vagy ezt, vagy ennek a kevésbé felszerelt változatát birtoklod, tehát érdemes átnyálazni a tesztet.
-
katt777
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- ASUS routerek
- 7 Days to Die
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest