- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Lóf.szt nem tudja, csak nem default beállításokkal kell tesztelni, és nem feltétlenül 3D06-tal...
Ha már, akkor tedd fel a legmagasabbra a felbontást, 16XAA Edge-Detect és 16XAF Full precision-ra a beállításokat, rögtön elég lesz az E8200 alapon.És akkor még mindig csak 1 magot, ill. 2 felet terhel a 3D06.
-
KrAt
veterán
-
J.J. András
őstag
a ComputerBase által csinált ATi BiosEditor-t, aztán ott a TechPower-es..., a németek finomabb ventillátor-szabályzást tesznek lehetővé a bios-szerkesztőjükben....
én így lőttem be az ASUS, majd Sapphire VGA-imat (HD3850) egész halkra, igaz játékok alatt 85-86°C-ra is felugrik néha, de nem porszívó-hangosde ahogy mások is javalták, olvasd el KATT77 blog-ját hozzá...., nagyon kimerítő
csőváz
-
F e Z o
veterán
Ilyen hűtő van a karidon?
Esetleg egy újrapasztázást meg lehetne próbálni.
Bios szintű megoldás : KATT tesztoldala / Hardver / Ati Bios szerkesztés -
scope2007
addikt
KrenAtesz az offos részt igen jó hasonlattal írtad le
-
Vitus
őstag
Én már léptem túl az 5000-et egy sokkal gyengébb rendszerbe referencia 3870-el. [5002 pont]
Még kicsit ment volna de untam már a tesztet végignézni.
Durva példány volt a memória még 2700-on sem hibázott.
De addigra teljesen meguntam már a vantage-t így azt a tesztet már nem is csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest